0-2
3
4
5
6
7
8
9
10
10 litre ve üzeri
street 750 serisinin blokları diğer Harley Davidsonlardan çok farklı, büyük abileri çok daha müsrif haklısınız. Herhangi bir filtre ve egsoz modifiyesi de yok. Ben ilk ölçümümü motosikleti yeni aldığımda istanbul izmir otoyolunda yaptım, tasarrufu uzun yol / sabit hız olmasına yormuştum. Sonrasında şehir içinde de aşağı yukarı aynı değer çıktı, yanılmıyorsam iki senaryo arasında 0,2 litre ya oynuyor ya oynamıyor.
afrika ile düz yolda 4 ün altına düşen varsa gelsin 1 depo benzin benden
motor ortalama 4.5 6.5 arasında geziyor karma kullanaım otoyol/yayla yolları hiç şehir içinde kullanmadım
bi ara emanet almıştım arkadaştan şehir içi 6 7 arası geziyordu bu kadar yakıyor diye zaten 1 hafta da geri verdim(bende nc vardı o zaman )
şehir içi 4 lt yakıyorum diyen istanbul e 5 te 80 km/h ile yol yapanlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Mt-25 ile 4000km ortalamam 4 litre, öyle çılgın da gitmiyorum yani. Sadece ilk 3 vitesi biraz dolu dolu kullanmayı seviyorum. 10.000 civarlarına geldiğimde muhtemelen 4.2 litre civarlarında seyredecek. 2-4 silindir, 600'lük 1000'lik motorlara nasıl 3 küsür yaktırdım diyebiliyorsunuz agalar? Dijital göstergenizin bozuk olma ihtimalini düşünün, trip sıfırlayıp bir Manuel ölçüm deneyin. Hırbo gerçekten 3 litre yaktıracak kadar sakin gidiyorsa yakında kaskı da çıkartır.
x max 250 abs
2.3 lt
21 lt ile 300 km .ortalama.
Diger basliga da yazmistim, Haziran-Temmuz olcumlerim daha dogru gibi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4644071
Pulsar ns 200 abs 2020
100km /2.9 L ortalama 110-120 KM hız
2013 model İnazuma
100 km / 3.7 lt yakıt sarfiyatı.
---------------- Detaylar merak eden için aşağıda;
30 Ağustosta 777 km lik kısa bir tur.
Tek kişi, soft yan çantalar, 48 lt arka çanta, artçı selesinde iki uyku tulumu, çadır ve sandalye.
Toplam ağırlık yaklaşık 300 kg.
Motor 2013 model İnazuma.
Bakımı yeni yapılmış.
Lastikler daha önce 4000 km yol yapmış Anlas Winter Grip Plus (2019 sonu üretim yaz kış kullanım modeli).
Güzergah;
Bakırköy, Hezarfen Havalimanı, Silivri, Tekirdağ, Kumbağ (virajlar), Uçmakdere (virajlar), Mürefte, Şarköy, Güneyli.
Güneyli, Ecaabat, Şehitler abidesi, Anzak koyu ve bir kaç tabya ziyareti (doğal olarak virajlar), Kilitbahir, Ezine, Küçükkuyu, Akçay
Akçay, Balıkesir, Susurluk, Mudanya, Feribot, Yenikapı-Bakırköy
Düz yolda hız 100-110 arası, virajlarda doğal olarak daha düşük hız ve bolca vites küçültüp-yükseltme,
Bakıkesirden sonra özellikle Susurluk-Mudanya arasında saat 10 yönünden esen sürekli rüzgar. Aralarda darbeli.
20 metreden yüksek direkteki dev bayrağın dümdüz olduğunu dikkate alınca, rüzgar hızı yaklaşık 60km/saat kadar.
MT 7 ile
1,2,3,4 çektim gazı
İbre 178 idi anlık yakıt tüketiminde 16 litre yazıyordu önde araba vardı gaz kestim sonra
Ortalama Olarak 6 litre yazıyor ama
Araba kadar benzin yakıyor o bir gerçek
Azengin motoru valla Türkiye'de benzin almak bile iş
100 km de 3.5 4 lt ye mi düsürdün ??.
İnanılmaz!!!!
Başlık açıldığı günden bu yana bu espriyi hep yapmak istemiştim, bu güne nasipmiş.
-Benzini ben tüketmiyorum, motorum tüketiyor, ben genelde Miller-Carlsberg tüketiyorum.
Bende bi poaca ile 270 km araba suruyorum. Trafiksiz 350 falan gittigim oluyor
2021 model cf moto 250nk
minimum 3,0 litre / 100km (5000 rpm i geçmezsem)
maksimum 4,7 litre / 100km (redline da vites atarsam)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)