Tek gözlü sürücüler için shoulder check nasıl olmalı?
Reklamlar
-
Benimde sol gözüm görmüyor bunun hiç sıkıntısını yaşamadım aynalara biraz eğilerek bakarsan nerdeyse hiç kör nokta kalmaz biraz böyle yaşamaya alışman lazım ben çoçukken trafik kazasında bir gözümü kaybettim zaman daha geniş açıları görmeyi öğreniyorsun
Reklamlar
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Bak şimdi şuradan aklıma geldi,
Komutan bir gün habercisini çağırır, git bana ''lazer yazıcı'' bul gel demiş. Asker koşmuş gitmiş, bir müddet sonra yanında bir tane askerle dönmüş, komutan; hani nerede lazer yazıcı diye sorar, asker; ''komutanım bu arkadaş karadenizli, yani laz dır, rütbesiz er dir ve bölüğün yazıcısıdır'' demiş.
Komutan da demiş ki, ''ulan Allah tan ''scaner'' istemedik.
WAHAHAHHAHA
-
maw adlı üyeden alıntı
Benimde sol gözüm görmüyor bunun hiç sıkıntısını yaşamadım aynalara biraz eğilerek bakarsan nerdeyse hiç kör nokta kalmaz biraz böyle yaşamaya alışman lazım ben çoçukken trafik kazasında bir gözümü kaybettim zaman daha geniş açıları görmeyi öğreniyorsun
geçmiş olsun sizede, bugün bende farkettim biraz eğilince ayna daha verimli oluyor evet
-
Kesinlikle kafa cevirmemeye bakın eğilerek daha net acı yakalarsınız, kafa çevirirseniz örnek olarak arkaya çevirdiniz kafayı öndeki arac fren yaptı yavaşladı veya ani fren yaptı kaza riskiniz çok yüksek
-
Valla ben de Riderscan i seviyordum. Hatta almayı dahi düşünüyordum ama Doların da yükselmesi ile falan "ALGIDA SEÇİCİLİK" ortadan kalkmış ve
RiderScan resmen Rider Scan olmuş. Zira tutturma aparatı ile 281 lira yapıyor ve hakikaten de Rider'ı S...yor. Anladınız siz..
-
https://www.tvet.com.tr/modacar-kor-...i-760412-66377
Bu tarz kor nokta aynalari isine yaramaz mi acaba?
Birde sekilli degil de hakikaten iyi gosteren kocaman ayna alabilirsin. Cbf 150 nin aynalari guzel bi denemeni tavsiye ederim
-
Bende de göz tembelliği mevcut. Bir göz 10% görüyor. Avrupa uyum yasaları gereği bir göz hiç görmese bile ehliyet almada sakınca yok. Ancak ehliyet üzerinde monokuler ibaresi yer alıyorsa ( tek göz ile kullanım) her yıl göz muanesi, gece araç kullanamama gibi kısıtlamaları mevcut. ( ben en son kontrol ettiğimde böyleydi.)
Kör nokta mevzusuna gelince, şerit değiştirme durumlarında motorun üzerine çok fazla yatarak yan aynalardaki açıyı mümkün olduğunca arttırıyorum.
En son noktada kafam döndüğü kadar shoulder check yapıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)