Yıl olmuş 2017 hala euro 3 emisyon-abs siz -karbüratörlü-kampana disk motor yüksek yakıt tüketimi aşırı yüksek parça fiyatları sık sık değişen parçalar donanımlardan yoksul motorlar var piyasada üretilmeye devam ediliyor
Nedir ya!!!
Yıl olmuş 2017 hala euro 3 emisyon-abs siz -karbüratörlü-kampana disk motor yüksek yakıt tüketimi aşırı yüksek parça fiyatları sık sık değişen parçalar donanımlardan yoksul motorlar var piyasada üretilmeye devam ediliyor
Nedir ya!!!
senin motorun parasına o dediğinden 10 tane alıyorsun işte. hem hiç öyle parça fiyatı yüksek değil 500 tl ye komple silindir piston segman egsantrik ne varsa değiştirebiliyorsun. "Arka tekerim kaydı düştüm, yamaha bana gömdü " derdi yok. Ben olsam ben de üretirim.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
ismail bizdeki r25 de abs yok donanım olarak yetersiz
Kaydırmalı debriyaj yok bi kere abi.Kafenin önüne gelirken 5'ten 1'e pürüzsüz çekemedim.Kahrol yamaha.Geçen de virajda ön fren kendi kendini sıktı lanet olası IRC lastikler yüzünden.
Arz talep, herkes uzay mekiği alabilecek durumda olsaydı her yerde uzay mekiği satılırdı
Nasıl diyorlardı..
Bekara karı boşamak kolay!
Karbüratörlü motorların Enjeksiyonlu motorlardan çok yaktığına dair bir kanıt var mı ? Motosikletlerde enjeksiyon sistemleri çok ilkel. Düşük cc tek silindirli enjeksiyonlu motorlarda kalkış torku çok düşük, mobilet gibi bağırta bağırta hareket ediliyor. Bu durumda da karbüratörlü motorlardan daha az yakamıyolar. Uzun yolda karbüratörlü, enjeksiyonlu yakıt farkı zaten yok.
Adamlar kraker parasına yakıt alıyor, sen diyosun motor çok yakıyo :D
Adam 2 maaş ile Beta 250 alıyor, sen diyosun r25 te abs yok :D
Adamın exc 400F köprüden düşüyor video çekip gülüyorlar, sen diyosun grenaj çok pahalı :D
Asırlardır kır atımı suladığım, ırmağının akışına ölürüm Türkiyem :D
O değil de "Kampana disk" kelimesine takıldım ben. Kampana frenin diski nasıl bişey bileniniz var mı?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
O değil de konuyu açan adam bi kac saat önce burdaydi, şimdi banned :D
Dünya hayatı işte , bi gün varsın bi gün yok asdfghkdla :D :D
Rahmetli babamın bir lafı vardı;
Akıl verme para ver. Senin akıl bende de var.
Ben de isterim Versys, Crossruner veya VStrorm'a binmeyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)