durun lan hemen vurmay..
Ben bu zamana kadar istanbul da çok motosikletin önünden geçtim hepside gıcır gıcır tertemizdi neden alıp birtanesine sahiplenmek aklıma gelmedi şuan çok pişmanım
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Yarın gidip S1000RR sahiplenmeyi düşünüyorum. Çevresinde temiz, kazasız, yeni S1000RR olan varsa benimle iletişime geçebilir.
Abidik gubidik islerin sonu boyle olur.. boylede olmalidir zaten...
Bence en yakın karakola gidip bu düşünceni anlat...
Senin olmayan motorları sen yaptırıp binmekmi istiyorsun.
Çok enteresan.
geçenlerde papağan sahiplendim basitti.motosiklet sahiplenmek istiyorum gerekli belgelerimi tamamlayabilirim.motor sahiplendirmek isteyen varsa pasta-cila-bakım eksik etmem.
Evde bira yapmak deyince devlet seferber olup tepemize üşüşür. Bu işlere karışan görüşen yok. Moderasyon bu elemanın bilgilerini savcılığa filan bildirse ya...
Yav gökten zembille mi indi kimsenin değilse ?
https://youtu.be/FtBlrqd0fP4 ahhaha
Acı var mı acı.
Varya benim motoruma dokunanı görsem şuan bu psikoloji ile gider doksanlık zıpkınla sıkarım sonra o hidrolik makası ile bir tarafınıza giren 1 metrelik şişi kesersiniz
motosiklet sektöründe 9mm yoksa dükkanini boşaltirlar sopa mopa yok bam bam bam bam
Adam sokakta kalmış bir motoru sahiplenip evlat edinmiş. Ne iyi kalpli insanlar var. Ama içi fesat olan anlamıyor işte.
Çok emeğim var derken? parasını senmi kazanıp aldın motoru? emek dediğin üzerine binmekse benim emekleri hesaplayamıyorum kaç yüzbin km emek sahibiyim kim bilir:D gidip sattığım motorları geri alayım bunlarda çoook emeğim var unutmuşum satmışım, şimdi geri alıcam pardon çalıcam diyim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)