Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

polis ehliyet ruhsat sorabilirmi

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaslar bu gun motosikletimle eve donerken ekip arabasıyla yan yana geldik durdurdu beni ehliyet ruhsat kimlik istedi yetkiniz varmı dedim ehliyet ruhsata ver dedi bende gosterdim her seyim tamdı tesekkur etti bende iyi grvler dedim asyrıldık yalnız merak ettim trafik polisi deil normal ekip polisi ehliyet ruhsat sorabilirmi motosikletin calıntı olup olmadını nerden bilecem dedi ruhsata bakmam gerekio dedi nedir bu konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ogrenmişte oluruz....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Polise sıkıntı yapmaya gerek yok,gıcık giderse trafik ekibi çağırtıp bakabilir.Yetkileri çoğaldı.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum..
    efendy06 ve Kızıl pars bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar 150NS>CBR125R>PULSAR RS200>CBF150>CB125F
    yolda yaya gezerken durdurup gbt araştırılıyor bu dönemde normaldir. olsun o kadar
    efendy06 ve Kızıl pars bunu beğendiler.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Hani bombalar patlıyor, terör eylemleri oluyor, motosikletli bombalar patlıyor, hani ohaldeyiz,ihbarlar geliyor.
    Pardon sen Türkiye'de mi yaşıyorsun?

Vatandaşın yararına yapılmış bir hareket. Ohal zamanı kaçıpda gümbürtüye gitme...
    Kızıl pars ve MrMud bunu beğendiler.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    ben yetkisi olduğunu düşünüyorum fakat kanuna bakıp yetkisi yoktur çıkarsa çok şaşırırım

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Geçenlerde yasa çıkmıştı trafikte yetkileri var..

levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ......
    Görevli memur en doğrusunu yapmış güzel bir uygulama,tebrik ederim,çalıntı motosiklet/otomobil vb.gibi durumlarda tesbit edilebilirlik açısından

başarılı.görev başındaki memurlara yardımcı olalım arkadaşlar en azından motosiklet kullanıcıları olarak sağduyulu olalım,uzun vadede değer ve saygı

kazanırız.
    Kızıl pars bunu beğendi.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı salih2837 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... normal ekip polisi ehliyet ruhsat sorabilir mi? ....
    Barzo motorcu kimlik sorabildiğine göre polisin ehliyet, ruhsat SORAMAMASI lazım.
    Kızıl pars bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Kardeşim adamın mesleği ne ? Polis.
    Sana ne yapmış ? Evrak sormuş.
    Sen adama yetkin varmi felan deyip terso yapmışsın inceden, ama adam ne demiş ? Teşekkürler.
    Ya arkadaş ne olsun istiyosunuz vallahi billahi anlayamıyorum.
    Şimdi diceksin kardeş celallenme soru sordum yetkisi var mi merak ettim felan, ya güzel kardeşim adam polis yav polis, sana hakaret etmemiş küfür etmemiş ehliyet ruhsat alabilir miyim demiş.
    Ha eğer insanlık için büyük bir icadın ortasında senin değerli vaktini çaldıysa Allah kahretsin o polisi.

Kötü polis kaka polis.

Cem yılmazın o replik geldi aklıma
    "Ama ben anti militayistim..."

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sormakla ıyı yapmışsın . adam polis nasıl sana ruhsat falan sorar ıyıce sacmalamıs . her polıs kımlık, ruhsat sorarsa ısımız var degıl mı ? ıyı sana gıcık gıtmemiş.
    fearlesboyy ve Kızıl pars bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    kardeş zabıtaya bile bu yetkiyi getirdiler.isterse bi gün şaşırma sen kimsin diye.ayrıca ohal var zaten serbest herkese
    Kızıl pars bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Ehliyet ruhsat sorabilir. Şüpheli araç olarak nitelendirirse ki "ben şüphelendim" demesi yeterli kanun nazarında, durdurabilir. Evrak isteyebilir. Çok inat edersen bekletir, trafik polisi çağırır. Gelen trafik polisi muhakkak ceza yazacak bir şey bulur. Uzar gider böyle. Geçen çevirdiler, verdim evrakları, kontrol edip iyi yolculuklar dilediler. Neden takıyorsunuz ki? Bırakın kontrol etsinler.
    maktama ve Kızıl pars bunu beğendiler.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sonra motosikleti çalınınca niye bulmuyor bu polis derler.Bırak sorsun daha ne istiyorsun.

hknzrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    OHAL nedir farkındasınız değil mi arkadaşlar?
    Şu anda polis "makul şüphe" gerekçesi ile hangi haklara sahip biliyor musunuz?
    Şu başlığa bir göz atın.
    http://www.milliyet.com.tr/polis-tel...undem-2282944/
    Kızıl pars, MotorKafa ve Salurbey bunu beğendiler.
    Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Öte tarafda polis ne iş yapar çalıntı motorları niye bulmaz diye şikayet edenler

Bu tarafta niye bakıyor soruyor diyenler....Adam telepati yoluyla mı bulacak?

Nede çokmuş nede çokmuş nede çokmuş.........

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    beyler dolandırıcılar ile ilgili bir hikaye anlatayım size, bu olaydan biraz bağımsız aklınızda olsun, 2012 senesi bagdat caddesi sahil , benim eski iş arkadaslarımdan birinde bmw z4 vardı,gece caddebostan sahilde hyundaı accent cevırıyor telsiz silah vs güya sivil ekipler, daha sonra arabayı ve arkadaşımı gasp edip kaçıyorlar.Aynı gece güven timleri yakalıyor ama silahlı çatışma çıkıyor araba delik deşik

ohal var doğru ama siz siz olun kötü birsey hissederseniz veya tam emin olamazsanız mutlaka kimlik sorun polise, kimlik sorma hakkınız var.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı hknzrdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OHAL nedir farkındasınız değil mi arkadaşlar?
    Şu anda polis "makul şüphe" gerekçesi ile hangi haklara sahip biliyor musunuz?
    Şu başlığa bir göz atın.
    http://www.milliyet.com.tr/polis-tel...undem-2282944/
    Kurşun gelip adres sorucak adama haberi yok abi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler dolandırıcılar ile ilgili bir hikaye anlatayım size, bu olaydan biraz bağımsız aklınızda olsun, 2012 senesi bagdat caddesi sahil , benim eski iş arkadaslarımdan birinde bmw z4 vardı,gece caddebostan sahilde hyundaı accent cevırıyor telsiz silah vs güya sivil ekipler, daha sonra arabayı ve arkadaşımı gasp edip kaçıyorlar.Aynı gece güven timleri yakalıyor ama silahlı çatışma çıkıyor araba delik deşik

ohal var doğru ama siz siz olun kötü birsey hissederseniz veya tam emin olamazsanız mutlaka kimlik sorun polise, kimlik sorma hakkınız var.
    Kimlik sormak ayrı, asayiş ekibine benden belge isteme hakkınız var mı demek ayrı. Sivilse kimlik sorarsın o ayrı bir mevzu.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    demem o ki bu durumlarıda ayrıca aklınızda bulundurun,ohal var , tamam fakat bunu suistimal etmek isteyenlerde çok aman dikkat.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    İsterse sokak ortasında soyar donunun içine bile bakar. Ohal ile de ilgisi yok 3 sene önce İç Güvenlik Yasası çıkardılar.
    MotorKafa bunu beğendi.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)