Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Rc250 mi R25 mi?

REKLAM ALANI
    MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    emre xt125
    Hocam bukadar yazan çizen arkadaştan sonra senin düşüncen ne durumda 1-2 kelam ette üzerine konuşalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 bayır aşşa 190 yapıyo ama n'aber?
    bizim orada 200 görmeyen şahini elden çıkarıyorlar n'aber?

Şunu anlamadım herkez bir hız olayında, benim motorum bir defa 170-180 görse ne olacak, sanki 150 ile sürekli seyahat edebiliyoruz. 100 ile giderken bile 6000-7000 devirde cayır cayır bağıran motorlar, bu sebeple kalitesini çok tartışmaya da gerek yok diye düşünüyorum.

Soran arkadaş;
    renk ve kaliteli dizayn diyorsa rc250
    agresif dizayn ve nispeten agresif gaz tepkisi diyorsa r25, r25 in düşük devir sesi de kulağa çok hoş geliyor bu arada
    Ucuz maaliyet ve nispeten daha dayanıklı motor arıyorsa, ben efil efil gezerim ötesine karışmam diyorsa cbr250 ama seçeneklerde cbr yok
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson

Tabi ki KTM
    Absli frenler yetmezse jant kırılarak sizi emniyetle durduruyor.Bajaj üretimi ne de olsa

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 bayır aşşa 190 yapıyo ama n'aber?
    CBR'de 180 yapıyo bayır aşşa naber? , 10 km hız farkı için bilemiyorum. Ha sıfır 250 cc alacak olsam, yamaha alırım, motora hiç marş basmadan o yağ pompasını değiştiririm. Gönül rahatlığı ile de binerim. Ama hocam haksız mıyım? Düşünsene 2. el 10 binde temiz kazasız motor alıyorsun, yağ pompasını sen değiştirtiyorsun. E o motor 10 bin km eksik, zayıf, hatalı yağlama ile kullanıldı. Ömründen ömür gitti motorun. 10 bin km kullanıldıktan sonra yağ pompasını değiştirdin de öncesinden kaynaklı deformasyon ne olacak? Ben kronik sıkıntı sevmiyorum. Dediğim gibi, 0 km bayiden alır R25 binerim eğer 250 cc sıfır motor alacaksam. Marş basmadan yağ pompasının değişiminin yapılması işini görüşürsün bayi ile olur biter. Ama ikinci el alacaksam daha garanti olana bakarım. Misalen bu yüzden CBR aldım. En azından kronik sorunu yok. Ekspertizini yaptırırsın, en fazla balataları fazla aşınmıştır

Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.indiancarsbikes.in/wp-con...accident-6.jpg
    http://www.ktmduke390forum.com/forum...m-damage-2.jpg

Tabi ki KTM
    Absli frenler yetmezse jant kırılarak sizi emniyetle durduruyor.Bajaj üretimi ne de olsa
    Hocam yine jant kırmaya dönmeyelim, uygun koşullarda çarparsanız hemen her motor jant kıracaktır.
    zekeriyaimam bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.indiancarsbikes.in/wp-con...accident-6.jpg
    http://www.ktmduke390forum.com/forum...m-damage-2.jpg

Tabi ki KTM
    Şasiden kırılan BMW var nede olsa alman üretimi sonuçta
    zekeriyaimam bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Acikcasi bu kadar guzel bakis acilari, boyle guzel tartisma ortami beklemiyordum konuyu acarken.
    Sagolun var olun degerli arkadaşlar.
    Onceligim hiz degil, top speed de degil. Kiyas yapalim , r25 190 i goruyor olsun, ktm 170 goruyo olsn bu benim icin hic onemli degil. Cunku hangi motoru kullaniyor olursak olalim ORTALAMA hizimiz sehir icinde 30-90 km hizlar arasidir. Ben uzun yol yapabilecek durumda degilim. Yani motorumun 200 yapmasina gerek yok. İsim geregi 1gun calisma, 1gun tatil seklinde calisiyorum. Tamamen hobi-terapi amacli kullanacagim bos zamanlarimda. Esim i arkaya bindirip sagda solda turlariz. Max 150 km otede denize ya da sirin ilcelerin koylerin oldugu yerlere gunu birlik gider geliriz en buyuk kullanimim bu olur sanirim.gidecegim hiz da 70-90 km hiz olur. Normalde bi 125cc ile de bu ihtiyaci karsilayabilirim ancak bazen araclarin sıkıştırmasindan kurtulmak icin ani uzamalar iyi oluyor bu nedenle 250 cc almak istedim. Bu nedenle fikirlerinize ihtiyac duydum

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Grenajli Inazuma alın. Yapmak istediklerinize çok daha uygun olucaktır.(artçılı rahat sürüş, daha çok touring e uygun ama motoru zayıf olmayan,oturuş poz rahat vs vs.)
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    MT 25 yada İnazuma derim.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Rüzgar almaması ve artcili rahat geniş sele, grenajli inazuma , tam size uygun. Mt25 kullandım,uzun yolda rüzgari cok alıyor ve artci selesi rahatsız. Veya honda 650f veya x diversion onlarda cok ii gider size.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

suzukı gsx250r bekle derim

aslına bakarsan sıfır alıcam ömürlük binicem diyosun bence yeni cbr 250 görüntü oalrak hepsinden güzel e motor olarak da kendini kanıtlamış

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)