Merhaba arkadaşlar, merhaba motorcular, merhaba dostlar. Bugün asıl konu olan HYOSUNG GT250R hakkında konuşmak, soru sormak, fikir ve görüşlerinizi okumak için açacağım konuya ekstralar eklemek istedim, "banane geleceğinden, içinden-dışından, tatavandan beni motosiklet ilgilendirir ulaynnnn" diyorsanız hemen 1-2 satır alttaki kırmızı yazıyı okumaya başlayabilirsiniz.
Şimdi kısaca size gelecek planlarım hakkında biraz bilgi vermek ve motosiklet sevgimi ve fedakarlıklarımı anlatmak istiyorum...
2013-2014 yılları arasında başlayan motosiklet sevgim 2016'nın Ağustos ayında aldığım motosikletim ile körüklendi. Sevgimden bahsedicek olur isem şu şekilde açıklayabilirim; 2016-2017 eğitim öğretim yılını içerisinde lise 3. sınıfı bitirip 2017-2018 yılının sonunda Lise hayatımı örgün eğitimle tamamlamış olmam gerekiyordu. Fakat ben bu yıl sadece yarım yıl dayanabildim ve Açık Öğretim Lisesine geçiş yaptım neden mi? Cevabı motosiklet sevgisi... "Ne alaka knk" dediğinizi duyar gibiyim. Çalışmak ve daha iyi bir motor sahibi olmak için örgün eğitimden vazgeçtim. Üniversiteye daha iyi bir motosikletle gidebilmek için, bu aşkı daha fazla körüklemek için, sevgim için, kendim için..
Kısacası yükün altına ittim kendimi. Evet çok gencim, evet deneyimsizim, evet zorlanacağım. Bunların hepsini biliyorum, ama kendi tercihim ve ben zor olanı seçtim. Aceleci davrandın demeyin, davranmadım. Şu şekilde açıklayım size; bir kızı seversin ve o kız ile birlikte güzel zaman geçirmek istersin, hayaller kurarsın ve ulaşmak istersin. Benim sevdiğim kız da en yakın dostum da motosiklet.
TATAVA BURADA SONA ERMİŞTİR
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Evet yukarıdaki konuşmayla bir alakası olmayan asıl konuya geldik
HYOSUNG GT250R...
Forumu çok aradım, taradım, gezdim, dolaştım fakat soruma uygun bir yanıt bulamadım
Arkadaş nedir bu GT250R? Neden bu kadar çok gömeni var?
Almak istiyorum 10 ay çalışacağım bu motor için değer mi? 14 bin Türk Lirası Param olacak sıfır almaya değer mi arkadaş?
Yeni model-eski model çatışması nedir?
Nedir bu motosiklet bana anlatın yahu lütfen rica ediyorum. Bildiklerinizi bu başlık altında toparlayalım yahu
Sadece kırmızı bölümü okuduysanız
Hepsini okuduysanız 2x