motoran torro debraj balatası hemen ölüyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motoru sert kullansan bile bu kadar kısa sürede balata ölmez.Ayrıca debriyajın bittiğini nasıl anlıyorsun?
-
Debriyaj setini komple alıp değiştirmeyi dene kapaklarda yaylarda sorun olabilir birde debriyajı taktırırken güzelce yağlıyorlardır umarım set olarak değiştirirsen sorun düzelir gibi kullanımda çok etki eder bu duruma ama
-
debriyaj yayların ve sacların bitmiş olabilir. önce onlara bak.
ayrıca debriyaj balatası takılmadan 1-2 saat yağda bekletilmesi gerekir ki içine yağı iyice yesin erkenden bitmesin diye. o işlem yapılıyor mu, direk mi takıyorsunuz?
-
Gerektiğinden fazla yağ koyarsanız o yüzden kaçırma yapıyor olabilir başıma geldi usta fazla yağ koymuş kaçırıyodu
-
vites 1de son gaz cekiyorum 2 ye cekiyorum 2. vitesde sani 100le gidiyor gibi bagırıyor motor gazı bırakıp tekrar gaz veriyorum düzeliyor bu sekilde anlaşılıyor bagırıyo ama gitmiyo yani son bi kaç gündür 2,vitesdede yapmaya basladı şimdi tek sıyırmayan vites 1. vites yarın bir gün o da gider
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
peki yag seviyesini azaltsak düzelirmiki ? yoksa yine mi değişecek ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
bilmiyorum ben motoru aldıgım gibi garantisini bozup burada ustam var ona götürdüm her işlemi o yapıyor daha hiç merak etmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
motoru sert kullanmak da etkilimi ? 16 lık ön dişli 36lık arka dışlı taktırdım yeni
1. vites 35 2. vites 70 3. vites 95 4. vites 120 dedim sallamaya basladı bu sekilde kullanmak da zarar werirmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
debriyaj yayların ve sacların bitmiş olabilir. önce onlara bak.
ayrıca debriyaj balatası takılmadan 1-2 saat yağda bekletilmesi gerekir ki içine yağı iyice yesin erkenden bitmesin diye. o işlem yapılıyor mu, direk mi takıyorsunuz?
bilmiyorum ben motoru aldıgım gibi garantisini bozup burada ustam var ona götürdüm her işlemi o yapıyor daha hiç merak etmedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler