Merhaba Arkadaşlar,
Richa Airstream mont kullanan var mı aranızda var ise tavsiye edermi ?
şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Richa Airstream mont kullanan var mı aranızda var ise tavsiye edermi ?
şimdiden teşekkürler.
Abi resim koysanız böyle konulara ölürmüsünüz yani, merak ediyoruz bilgimiz olsun
Daha uygun fiyatlı boomerang modelini kullanıyorum. Oldukça kaliteli bir marka olduğunu söyleyebilirim.
Ben kullanıyorum yazın terleten kışın üşüten cinsten 4 mevsim bir mont. Dirsek omuz ve sırtında koruması var. Eğer benim gibi çok terleyen birisiysen yazın sırtında korumanın şeklinde ter izi oluşur hoş olmaz. Birkaç kaza geçirdim ve korumalarının mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Yapıldığı malzeme de gayet kaliteli, bir sıkıntı yaratacığını düşünmüyorum. Zaten araştırırsan içine D2O denen maddeden yapılan korumalar koymuşlar.
D2O nun hasar emiciliği hakkında birçok video bulabilirsin youtube'da.
evet internette bilgiler var yanlız kullanan kişilerin yorumu çok daha önemli ve doğru olanı yansıtıyor.
Merhaba;
Ben de kendisi ile 2 kaza yaptım. Birinde 12 KM hızla düştüm. Görevini yerine getirdi. Sadece yeni dövme yaptırmıştım sol kolumun üst arka tarafına orası biraz acıdı. Diğer kazam da:
Bu videoda olan kaza. Hızıma göre ve yerde sürünmeme rağmen açıkçası bende pek bir hasar yoktu. Sadece dizimde pantolunun korumasının bıraktığı iz vardı. Kışın düzgün bir termal içlik ile(belin kapanması da önemli) ve 3 adet içliği ile(bile yağmurluk) cidden koruyor ve üşütmüyor. Ben bu montu 2 seneye yakındır kullanıyorum ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Kendisi de bu montun bir eski modeli ile 2 kaza atlatmış ikisi de lowside imiş. Eldivenlerim de richa. İstersen korumalıklarını değiştirip güçlendirebilirsin ama ben gerek duymuyorum. Şu aralar motosikletimi değiştirdiğim için (ZX6R) yeni bir mont bakacağım ama uzun yol için kendisinden vazgeçmeyi pek düşünmüyorum. Hatta birkaç sefer dikkatli biçimde de yıkadım kendisini.
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ASLINDA BEKLEDİĞİM CEVAP BUYDU TEŞEKKÜRLER
Richa montlar şu aralar neden piyasada yok? Bilgisi olan var mı?
Bende Richa Cage var gayet güven verici bir mont. Öte yandan 4mevsim olmasına rağmen karlı havada icligi ile terletiyor.(karlı havada kaban niyetine giymiştim.) Yağmur vs gecirmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)