Arksdaşlar iyi günler 2-3 ay önce baktığımda 30 bin civarı 2014 model bir sürü motor görmüştüm şuanda 36-37 civarı zam felanmı geldi noldu anlayamadım :( motora 30binden fazla veremem şuan,2014 model arıyorum duyan gören varsa haber etsin
Arksdaşlar iyi günler 2-3 ay önce baktığımda 30 bin civarı 2014 model bir sürü motor görmüştüm şuanda 36-37 civarı zam felanmı geldi noldu anlayamadım :( motora 30binden fazla veremem şuan,2014 model arıyorum duyan gören varsa haber etsin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-2014-model-iron-883-temiz-377191051/detay BİRAZ PAZARLIK YAP belki iner
denedim hocam inada bindi diyo 1 krş bile inmedi
24 bin e full aksesuarlı vance&hines lı aldık
Hocam inada bindiyse hayırlı olsun.sen de vereceğin para da inada bineceksin.30bin liraysa 30bin lira.1 kuruş yukarı verme.dik dur eğilme.
Hayatta her konu bu şekildedir.böyle böyle evde kaldım ama o başka bir konu
kaç model ? 2014 bakıyorum ben
3. yıl önce kendime söz vermiştim gelecek yaza 883 iron alıcam diye 24-25 bine 0 gibi motorlar vardı. Otuzbine bulamamam ne kadar üzücü ya biz almayalım diye tüm bunlar.
ille iron istiyorsan bilemem ama şunu düşünürsen haber ver bana.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-moto-guzzi-mototan-motosiklet-ten-motoguzzi-v7-racer-2.nesil-ve-abs-li-339048911/detay
Geçen sene bunu almadan önce ben de iron istiyordum ama araştırıp inceledikten ve gördükten sonra fikrim değişti.
ya imkanım olsa 1-2 nin lafını etmem babamla anlaştık o da ayrı inat 30binden yukarı çıkmam diyor mecbur bekliyoruz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
hocam 3 yıl önce demişsin ben 3 ay önce diyorum 3-4 tane 2014 model temiz 30 bine vardı şimdi 36-37 en az umarım denk getiririm bitane arıyorum hertarafta
Benim anladigim iron i bir alirken seviniyorsun bir de satarken
hemen hemen aynı
Elinizdeki bütçe ile satın alabileceğiniz nefis cruiser modelleri var.
Bir model - marka hatta yılı takıntı haline getirmeden farklı alternatifleri de bir araştırın derim.
Fikriniz değişebilir ve alacağınız motosikletle çok mutlu olabilirsiniz.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
motoru uzun zamandır istiyorum başka bir model ilgimi çekmiyor artık 2014 istememin sebebi absden dolayı,hayır 2-3 ay önce bu fiyata birsürü motor görmesem takmıcam kafayada hala arıyoruz bakalım
Arkadaş birkac ay önce kar yağıyordu şimdi güneş açtı
Uygun fiyatli motor aramanin da zamani geçti
soğuk hala ya motor mevsimi değil duran ilanlarda bayadır duruyor sahibindendeki
Şimdi bu fiyata almazsan ilerleyen zamanlarda daha da artacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)