Trafik cezaları özel şirketlere devrediliyor..
Reklamlar
-
IRau adlı üyeden alıntı
protesto edeceklerse başka yol bulsunlar bence protesto filan değil
adamların mantığı nolcak ya yaaa bu motosiklet zaten harf kapatırım plaka tamam her yerden geçerim para vermem.
bide bizim gibi plakalı gezenlere orda burda enayide derler.
bence çok iyi oldu hiç acımadan yesinler cezayı.
ayrıca hakaret etmedim şerefsiz demedim şerefsuz dedim biraz mizahi yaklaşmaya çalıştım.
saygılar..
Bizim herşeyimiz tam ceza yemeyiz, yersekde öderiz ama sen motoruna proje çizdirmeden led döşediğin için özel sektör peşinde olabilir dikkat et..
Ha Selametle..
Reklamlar
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Komple devleti de özelleştirsinlerde rahatlasınlar.
son 12-13 yıldır zaten bi kişinin özel malı değil mi bu devlet?
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Bizim herşeyimiz tam ceza yemeyiz, yersekde öderiz ama sen motoruna proje çizdirmeden led döşediğin için özel sektör peşinde olabilir dikkat et..
Ha Selametle..
trafik polisine danıştım o konuyu sıkıntı yok kardeşim sen onları düşünme.
söktüğün plaka kuyruğunu tak bi zahmet plakanı görelim
-
IRau adlı üyeden alıntı
trafik polisine danıştım o konuyu sıkıntı yok kardeşim sen onları düşünme.
söktüğün plaka kuyruğunu tak bi zahmet plakanı görelim
Ahaha.. Hiçbir motorumun kuyruğunu kesipde kafamı çamura boğmam.
Senin için profil fotomu değiştiriyorum,kuyruklu bişeler koyim bari.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Ahaha.. Hiçbir motorumun kuyruğunu kesipde kafamı çamura boğmam.
Senin için profil fotomu değiştiriyorum,kuyruklu bişeler koyim bari.
ha pardon çamur sürüp kapatıyodun herhalde plakanı
-
Sorun şurada: Devlet kamu yararini dusunebilirken (Mesela tekirdag'da kurulan 2 kule radarin calistirilmamasi), ozellestirildikten sonra kimsenin gozunun yasina bakilmaz. Radar koydular diye kuyruk mu oldu, gecen araclarin %75'i radara mi girdi?
Benim umrumda olmaz surum surum surundururum. Ben yaparim boyle bir yetkim olsa, cunku ben kamuyu dusunmem. Ama devlet kamuyu gozetmek zorundadir.
-
Ordu da yapılan dozunda(!) denetimli yol aklıma geldi.. Benzeri olursa çekilmez olur.
-
IRau adlı üyeden alıntı
Plakasini katlayip kopruden otoyoldan beles gecen serefsuzler dusunsun...
Mizahı çok sevdiğinden sana KANSUZ diyorum.
not: köprü harici plakamı kapatmam alternatif yol versinler köprüden geçmem geçersemde hgs ile geçerim.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Mizahı çok sevdiğinden sana KANSUZ diyorum.
not: köprü harici plakamı kapatmam alternatif yol versinler köprüden geçmem geçersemde hgs ile geçerim.
o zaman bundan sonra yandınız malesef
-
IRau adlı üyeden alıntı
o zaman bundan sonra yandınız malesef
biz yanalı çok oldu maalesef bu bizde sende varsın.
Konu keşke yol olsaydı ama o kadar basit değil.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Komple devleti de özelleştirsinlerde rahatlasınlar.
O da yakında olacak. Holding yerine bir kişiye verilecekmiş.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
ordu meşhur oldu esas kazık osmancık(çorum'da) daha kimse uyanmadı. 500m, 1km., 1,5 km gibi aralıkla 4-5 tane radar var.
-
sdirer adlı üyeden alıntı
ordu meşhur oldu esas kazık osmancık(çorum'da) daha kimse uyanmadı. 500m, 1km., 1,5 km gibi aralıkla 4-5 tane radar var.
İlk sayfadaki arkadaş çorumda üst üste yemiş cezayı ..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Yakında millet böyle olmazsa hiç şaşırmayın
Cezaları yiyen masum halk
-
shruikan adlı üyeden alıntı
ya arkadaş, buna da kulp bulmayın artık. ben hükümetten gene nefret ediyorum o ayrı da, bu bence yerinde bi karar.
sağa sola mal gibi park edenler düşünsün, trafikteki magandalar düşünsün, jöleli saçla motora binen abazan motorcu düşünsün, sigorta-muayene yaptırmayan angutlar düşünsün, ehliyetsiz kurye çalıştıran şark kurnazı esnaf müsveddeleri düşünsün.
sen ne düşünüyon aga?
Bak burada haklısın 👍
-
shruikan adlı üyeden alıntı
ya arkadaş, buna da kulp bulmayın artık. ben hükümetten gene nefret ediyorum o ayrı da, bu bence yerinde bi karar.
sağa sola mal gibi park edenler düşünsün, trafikteki magandalar düşünsün, jöleli saçla motora binen abazan motorcu düşünsün, sigorta-muayene yaptırmayan angutlar düşünsün, ehliyetsiz kurye çalıştıran şark kurnazı esnaf müsveddeleri düşünsün.
sen ne düşünüyon aga?
e5te 88i gectigini gorursem tek teker cıkarım tepene .. Yav ozellesme olayına bu kapıdan bakmak bıraz sacma degıl mı sencede ? hani kamular ozellestiriliyor falan
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Yandas zengın etmece, peskes cekmece falan yanı yıne. Alıstık alıstık, orman yakıp rant pesınde kosmalar falan yabancı degılız yanı. Hadı yıne ıyısınız, memleketın adını koydunuz.
-
Ara gazı çekiyorsun ceza geliyor düşünsene
Osuruyorsun ceza sıçıyorsun ceza.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
İlk sayfadaki arkadaş çorumda üst üste yemiş cezayı ..
@ aga bu iş birçok yerde var
Denizli uşak ta olmasi lazim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Benim 1821 tl trafik cezam var artık mayaşa haciz yollarlar devlet tahsil edemiyordu eder artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)