Dominos'tan 2 günde nasıl kovuldum anlatıyorum!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Eh buda bir tecrübe olmuş işte
-
Mersin İl Temsilcisi
eminim ki,
düzgün bir dille 1 saatlerini ayırsalardı; şu an oldukça verimli ve mutlu bir çalışanları olurdu.
ve de, dünyaya, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, tüketen değil, üreten bir insan kazandırabilirlerdi.
kaybeden aslında tüm insanlık.
bundan çıkartılacak ders şu; yılmayacaksın!...
vakti gelince de, sen bu açığı kapatacaksın.
-
Anladığım kadarı ıle sende öğrencisin keşke oradakılere bır kac yıldır çalısıyorsunuz dıye sorsaydın max rakam 2 bilemedin 3 tur üstü olmaz yanı ankarada boyleydı .Montu dövüşerek alırsın yağmurluk vermek ıstemez açık cıkarsa sana kaçar
Mesai yaparsın bekledığın parayı alamazsın vs vs burger kıng falan bak onlar daha ıyı suan en az maas veren domınos kuryeye 1400 lira maas verıyor tek güzel yanı part tıme çalısma imkanı ve paranın gününde yatmasıdır. Bu yuzden öğrencı ıcın mecburıyetten çalısılabılınecek bır yer ...
Ayrıca o çaylar berbat , personel yemegı de en dandık pızzayı verıyor gıt paranı al bırakma
-
Bunları sikayetvar.com'a yaz. Bakalım ne diyecekler ?
-
Çalışma bakanlığına şikayet et durumları anlat güzel bir ceza yesinler.
-
Daha çok uzun bir hayat var ne sandın sen , ben yıllarca çağrı merkezlerinde çalıştım
şimdi kendi işyerim var çok mücadele ettim açmak için 1400 tl için canını söküp alacaklar sanki
-
Paketçilik işi sıkıntı boşver
-
okumadan yazıyorum: çok güleceğim gibi geliyor ağlanacak halimize.
eh işte...
-
aslinda etlenceli meslektir kuryelik 😂
-
Para kazanmak kolay değil. Girişken olman lazım. Post cihazını zamanla kavrarsın,mont pantalon kirli ise eve götürüp yıkarsın ertesi güne kurur zaten. İşi kavramaya çalışmamışsın arkanda ailen var nasılsa amaaann boşver demişsin benim anladığım hep bahane bulmuşsun ekmek parası kazanmak kolay değil. Bende ekstra işe gidiyorum yazları orayada üniversite öğrencileri geliyor 2-3 güne çıkıyorlar zaten. Senin yaşlarında bende sen gibiydim zamanla anlıyor insan gerçekleri. Kimsenin kimseye bakma zorunluluğu yok kendin kazanırsan çabalarsan bir şeyler oluyor
-
boora adlı üyeden alıntı
Para kazanmak kolay değil. Girişken olman lazım. Post cihazını zamanla kavrarsın,mont pantalon kirli ise eve götürüp yıkarsın ertesi güne kurur zaten. İşi kavramaya çalışmamışsın arkanda ailen var nasılsa amaaann boşver demişsin benim anladığım hep bahane bulmuşsun ekmek parası kazanmak kolay değil. Bende ekstra işe gidiyorum yazları orayada üniversite öğrencileri geliyor 2-3 güne çıkıyorlar zaten. Senin yaşlarında bende sen gibiydim zamanla anlıyor insan gerçekleri. Kimsenin kimseye bakma zorunluluğu yok kendin kazanırsan çabalarsan bir şeyler oluyor
Ek olarak pos cihazı kullanmak akıllı telefon kullanmaktan kolay. Hadi hayatında hiç tutmamış olsan bile bi kere gördüğünde çözemiyorsan çözmeye çalışmıyorsan sıkıntı vardır. Az emek versen yapılmayacak iş değil çok da keyifli iş envayi çeşit insanla tanışıyosun.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
3 ay çalışsan 4.200 lira yapar çalışmaya gönlün yok nasıl olsa ailem arkamda diyorsun
Bahşiş durumunuda soraydın bizim burda bi yer var günlük en az 20-30 lira extra bahşiş alıyoz diyolar
-
Bende garsonluk yapıyorum yani hizmet sektöründeyim sizin gibi çok insan gelip bir iki gün çalışıp gidiyor. Bizim yaptığımız yorum daha farklı. Tabi biz sadece en az 2 saat iş yerinde ne yapılır nasıl davranılır bahsediyoruz ama siz biraz rahatsınız sanırım..
-
Dostum bu işi yapıcaksan sana bi tavsiye.
Kfc
Mc Donald's
Burger king
Bu 3 şirkette sadece işini yaparsın extra iş yapmazsın. Nedir lan paketçi adama iş yaptırmak!! Domino's bu işi en berbat yapan şirket.
-
Daha önce bu paket işini forumlardan çok araştırmıştım ilk defa işi bu kadar iyi özetleyen faydalı bir yazı okudum. Güzel bir tecrübe olmuş
-
bu şirketlerin profesyonel bir kurye departmanı yok mu yahu? bu kadar amatörce mi yapılıyor bu iş? pes doğrusu.
-
Dominos bu işler için en berbat yer, istanbulda geçen ay her yer kar altındayken bile 30 dakikada paket yetiştirmeye çalışıyorlardı kuryeler, bir tanesi bizim kampüsün içinde çok fena düşmüştü.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Özel sektör çok acımasız;okulumun derslerimin ailemin kıymetini anladım başkasının ağız kokusu yerine babamınkini çekerim daha iyi
sen beğenmiyorsun ama annenin babanın 18 yılda (tahminen) anlatamadığını iki günde anlatmışlar bunu da kar bil. ALLAH geçinden versin bir gün istesen de istemesen de ağzının kokusunu çekmek isteyeceğin ailen olmaya bilir o güne bu günden hazırlıklı ol.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)