sitemize hoş geldin motosiklete 3 kişi binmek (heleki bir bebekle) bence çok yanlış.ayrıca kendini tanışma bölümünde tanıtırsan seviniriz
tanışma topiği
http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=10
sitemize hoş geldin motosiklete 3 kişi binmek (heleki bir bebekle) bence çok yanlış.ayrıca kendini tanışma bölümünde tanıtırsan seviniriz
tanışma topiği
http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=10
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
yaa sacmalamayın ben yetişkin birini tasırken endişeleniorum kendime bu kadar güvenirken ..hele bebek cok tehlikeli coook aman diim ...
üstad yazdığımdan ya bişi anlamadın yada anlamak istemiyorsun tabi zorlada birilerinin beni anlamasını bekliyemem... ve bu arada şakada yapmıyorum...bozkurt adlı üyeden alıntı
insanlarla düşüncemi paylaştım...
ve yine insanları anlamıyorum biri şakamı yapıyorsun diyor , diğeride kendini tanışma formunda tanıt diyor
ve merak ettiğim bişiyi burda paylaşıyorum -ki sohbet bölümü burası ama sölenene bakın
can sıkıcı bir durum bu yaa,
acayip mesajları yazan arkadaşkara duyurulur. onca mesajı yazan arkadaş ve büyüklerime neden böle bişi yapmak istediğimi belirtmek istedim olurya benim gibi düşünenler çıkarmı çıkar,, kendimi tanıtıp söhret yapmak için değil,,,
3 aylık bebeğin motorda güvenli bir biçimde gitmesi imkansızdır.
ne kadar tedbir alırsan al motorda kaza kaçınılmazdır. kaza anında da 3 aylık bir bebeği ne kadar yavaş gidersen git koruyamazsın Allah korusun onun kemikleri hamur gibi bişeydir daha
2 yetişkin ve 1 melek olacaktı galiba başlık...
durdurun Dünyayı inecek var...
bebiş biraz büyüsün derim...yani 10 yaşına kadar en az...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nasıl yani. hepimiz mutlaka kaza yapacağız bunumu yüzümüze vuruyorsun?ylmzzz adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)