Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motorcuları Öldürmek İsteyen Araç Sürücüsü Kameraya Takılmış

REKLAM ALANI
    Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Hayat bu kadar ucuz mu gerçekten, ben anlamadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Kurallara uyulmayan artı, kontrol ve denetimin de olmadığı her yerde hayat ucuzdur..

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Suçlar bu derece cezasız olduğu müddetçe ben de yerimde zor duruyorum.

15. saniyeye kadar motorcu çocuklara kızıyoruz, 18. saniyeden itibaren otomobil sürücüsüne söverek devam ediyoruz.

Tam 3.sınıf dünya ülkesi olduk

Motordaki elemanlara mı kızarsın yoksa arabayı süren insan kılıklı yaratığa mı söversin..
    Resmen adam öldürmeye teşebbğs

Motosikleti
    Oto sürücüsü aşırı tahrik altında, birden fazla kişiyi yaralamaya kasten teşebbüs suçunu TCK ya göre işlemiştir. Bir taksir sözkonusu değildir şeklinde görülüyor. Motosiklet Trafik Kanununa göre birden fazla madde gereği %100 suçludur, (şerit ihlali, sinyalsiz dönüş, kask kullanmamak) Artçı ise haksız, hafif surette saldırı ve tahrik sebebi ile kazaya sebebiyet vermiştir. Durumun bence adli analizi bu şekildedir. Oto sürücüsü herhangi bir tahrik altında olmasa idi bu fiili işlemeyeceği hayatın akışına (sosyal kontrol) uygundur. Özet ile motosiklet sürücüsü sadece trafik kanununa muhalefet ile suçlanabilir. Ancak artçısı en az oto sürücüsü kadar suçludur. Motosikletin karıştığı bir trafik kazasında artçıya ceza verilebilecek ender ve emsal teşkil edebilecek vakalardan biri gibi görünmektedir.
    wolrath ve efendy06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Arabadaki kalasın motordan anlamadığı kesin. Bu gençler yerine r1200gs de olabilirdi, bende olabilirdim, burdan biride ama bu kalas yine aynı hareketi yapardı. Yani işin özü gençlere apaçi bunlar diye sövmemek lazım. Aynı şekilde hepimiz araç solluyoruz bu bir gerçek.
    Bu olayın tarifi yok yahu, ne kadar sövsem bilemedim.

Şeytan diyor ki al bi 99 doğan slx, yüksek torpido, cms 40 jant, 215 lastikler, 51'lik düz boru, son susturucu warex, arka pandizota 4*85 2 bass, sisler xenon, farlar park, ön yaylar presli bordo bi doğan... Çok sinirlendim galiba bu toplum bunu hak ediyor.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ne tür insanların yaşadığı bir şehir orası?
    Kaza oluyor durup bakan yok!
    Ergün Er., efendy06 ve l3v3nt bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Arkada ki kırmızı plakalı Mercedes kımdı acaba???

SONSiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok :(
    Bu kameraya yansımayan önce bir olay vardır mutlaka!

Aracın önü boş olmasına rağmen ani fren yapması, yanlarından geçince üstlerine hafiften kırması. Motosikletlilerin poşetle vurmaya çalışması ve direkt arka tekere hızlı bir manevra ile vurup kaçıp gitmesi. Öldürmek istese direkt üstlerinden geçerdi o ayrı bir konu ama bu her halde süründürmek istemiş!

Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oto sürücüsü aşırı tahrik altında, birden fazla kişiyi yaralamaya kasten teşebbüs suçunu TCK ya göre işlemiştir. Bir taksir sözkonusu değildir şeklinde görülüyor. Motosiklet Trafik Kanununa göre birden fazla madde gereği %100 suçludur, (şerit ihlali, sinyalsiz dönüş, kask kullanmamak) Artçı ise haksız, hafif surette saldırı ve tahrik sebebi ile kazaya sebebiyet vermiştir. Durumun bence adli analizi bu şekildedir. Oto sürücüsü herhangi bir tahrik altında olmasa idi bu fiili işlemeyeceği hayatın akışına (sosyal kontrol) uygundur. Özet ile motosiklet sürücüsü sadece trafik kanununa muhalefet ile suçlanabilir. Ancak artçısı en az oto sürücüsü kadar suçludur. Motosikletin karıştığı bir trafik kazasında artçıya ceza verilebilecek ender ve emsal teşkil edebilecek vakalardan biri gibi görünmektedir.
    Sayın avukatımız

Lütfen bir daha izleyiniz. İlk izlediğimizde motosiklete odaklandığımız için bir çok ayrıntı gözden kaçabilir.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biri diğerinin arabsının arka camına poşet savuruyor diğeri arabasıyla arkadan bilerek çarpıp iki kişiyi ölümle sınıyor.

Apaçi kardeşler bi 30 metre geride düşşe orada kolu bacağı boynu kıracak bariyerler var. Allah korumuş diyelim ne diyelim.

Bi kere yılbaşında arabayla sağa dönüş yapmak için sinyal verip beklerken kebapçı motorlu iki apaçi arkamda durdu, hadi yürü diye arabamın tertemiz boyalı tamponuna önce vurdu sonra yaslı vaziyette gaza bastı. Kafaları kıyaktı, belki haplıydı. o an ki sinirle geri vitese takıp ikisine yere serecektim ama motorun koruma demirine biyerleri sıkışır ayakları falan kırılır diye yapmadım. Muhtemelen motorcu olmasam bu kadar düşünmezdim

Zira millet öldürmekten bile çekince duymuyor. Cezasız suç suç değildir nasılsa

Motosikleti
    biraz daha çaba ile motorize hukuk bürosu açarım vallahi

Aga napiyim mesleki kariyer içinde o kadar çok mahkemeye çıktım ki yabancı dilim hukukça oldu artık Avukat akrabam var 'bana ne ya git kendin hallet' diyor artık

Tamam anladım otonun garip efektife hareketleri var öncesi görülmüyor eyvallah ta, öncesinde cg yi haklı çıkaracak ne var, Kimbilir nasıl bir sürüş dinamiği içindeydi ki oto sürücüsünü o derece ruh dengesinden sapıttırdı. Ha ne olmuştur oto sürücüsü farkında olmadan çocukları sıkıştırmıştır onlarda tepki vermiştir. sonuç ortada ama kamera görüntülerine bakıldığında benim dediğimden farklı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Keza verilecek ifadeler ve diğer görgü şahitleri var ise bilemem. diğer yandan moto sürücüsünün ehliyeti yok ise benim dediklerimin bir kısmının malesef kaçınılmaz olacagı kanaatindeyim.
    SONSiyah bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz daha çaba ile motorize hukuk bürosu açarım vallahi

Aga napiyim mesleki kariyer içinde o kadar çok mahkemeye çıktım ki yabancı dilim hukukça oldu artık Avukat akrabam var 'bana ne ya git kendin hallet' diyor artık

Tamam anladım otonun garip efektife hareketleri var öncesi görülmüyor eyvallah ta, öncesinde cg yi haklı çıkaracak ne var, Kimbilir nasıl bir sürüş dinamiği içindeydi ki oto sürücüsünü o derece ruh dengesinden sapıttırdı. Ha ne olmuştur oto sürücüsü farkında olmadan çocukları sıkıştırmıştır onlarda tepki vermiştir. sonuç ortada ama kamera görüntülerine bakıldığında benim dediğimden farklı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Keza verilecek ifadeler ve diğer görgü şahitleri var ise bilemem. diğer yandan moto sürücüsünün ehliyeti yok ise benim dediklerimin bir kısmının malesef kaçınılmaz olacagı kanaatindeyim.
    Ukrayna ile vize kalkıyor. Yabancı dilin Ukraynaca olursa daha sağlam olursun. :D :D :D

Açıkçası öncesini bende bilemem. Yalnız şimdi motosiklet sürüş şekillerine bakılırsa pekte normal değiller gibi. Halk arasında Kekonus diye tabir edilen tiplerde. Ön yargıyı asla sevmem aslında ama artçının ayaklar yerde. Ekipman sorsak o yok. Ehliyet olacağını inan zannetmiyorum. Bu arada araç sürücüsünün bu hızlı manevrası ayrı bir yetenek olarak kayıtlara geçmiş. Araç sürücüsünün en kısa sürede cezalandırılarak ehliyet'i askıya alınıp kişi otokontrol, sinir tedavisi alıp yetmezse eğer kan vermesi gerekmektedir. (Kanı sadece Kızılay'a destek amaçlı belirttim olayla alakası yok.)Her ne olursa olsun öncesini bilmediğimiz için duruşmanın ertelenmesine gerekle belgelerin ortaya çıkarılmaması üzerine davanın düşmesi talebimdir.

Eğer böyle oluyorsa, olsun. Olmuyorsa duvardaki ADALET yazısına gülelim

Alıntı SONSiyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eğer böyle oluyorsa, olsun. Olmuyorsa duvardaki ADALET yazısına gülelim
    Davacı tarafın ehliyetinin olmaması, bu sebeple şikayetçi olması durumunda işlemlerden önce ceza makbuzunu eline vereceklerini biliyor olması, akıl hocası bir tanıdığın "gel şunun üstüne gidelim fena tazminat alırız." demediği sürece şikayetçi olmaması üzerine dava konusu meydana gelmeyecektir.
    Arz ederim.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Çözünürlükte evlere şenlik plaka fln hak getire. Araç kameraları bu kadar kötü mü kaydediyor yahu?

karadag.05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Z - One
    TBMM plakalı mersedes bile durmuyorsa, bizim oylarımızla seçilenler biz düştüğümüzde yardım beklediğimizde basip gidiyorsa diğer araçların bizi ezmesi çok normal..
    Doğrul, eğril ama EĞİLME

hknzrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    Videodaki her sürücü hatalı gibi bir şey.
    Motosiklettekilerde denyoluk, vuran araçta sosyopatlık, durmayan, hatta yavaşlamayan araçlarda saygısızlık tavan yapmış. Kırmızı plaka olayı ise başka bi' şey de, ben girmeyeyim o kulvara şimdi.
    Fr.Sante bunu beğendi.
    Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.

Motosikleti
    Alıntı gungenir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Davacı tarafın ehliyetinin olmaması, bu sebeple şikayetçi olması durumunda işlemlerden önce ceza makbuzunu eline vereceklerini biliyor olması, akıl hocası bir tanıdığın "gel şunun üstüne gidelim fena tazminat alırız." demediği sürece şikayetçi olmaması üzerine dava konusu meydana gelmeyecektir.
    Arz ederim.
    Zaten çakal birisiyse bu görüntülerden sonra dava ile korkutmayı deneyecektir. Az, çok soymaya çalışacaktır hatta

Ama işte öncesi ne onu bilmeliyiz. Bir şey var mı yoksa akli ve dengesi yerinde mi ona'da bakalım.

Evveliyatı var belli , her iki tarafa geçmiş olsunlar.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)