Yolda gördükleri motorcudan telefon numarası isteyen BMWli kızlar
-
yakın zamanda ilgili kişinin bolca,
termal otel,
indirim,
digiturk,
cinsel güç artırıcı ürün
vb.
reklam mesajları alacağına delalettir.
Reklamlar
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
hiç sorma geçenlerde sahilde kiraladığı bisikletle benim atmosferik cg'ye kafa tutan ayan ablalarla karşılaştım.. Şaşırdım mı? tabiki hayır.. Burası mersin welcome to cehennem
bundan sonra taktik maktik yok bam bam bam :D sdfgasdgasdfgsdfgsd
aga sizin orda da güneşe falan ateş ediyolar mı? raconu nasıl mersinin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
The Dude adlı üyeden alıntı
yakın zamanda ilgili kişinin bolca,
termal otel,
indirim,
digiturk,
cinsel güç artırıcı ürün
vb.
reklam mesajları alacağına delalettir.
yine en inceyi görmüş bu adam.
saygılar.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Şirket internetinden bağlanmak kadar kötü bişey yok video izleyemiyoruz efendim :D ÇILDIRIYORUM
Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!
-
Ebesinin halaya kaldırdığım Cross ile böyle birşey yaşama şansın yok, en fazla keçi yada öküze denk gelirsin..
Keçi kafa atar geçer sorun yok, ama öküz motora hallenirse sıkıntı.
-
RulingMoto adlı üyeden alıntı
Şirket internetinden bağlanmak kadar kötü bişey yok video izleyemiyoruz efendim :D ÇILDIRIYORUM
betternet, zenmate, hotspotshield.
-
eski kasa canavar
-
pis kızlar, kaka kızlar!!! (videodakiler)
-
Debriyaj kullanımı kanser etti beni
-
Jemand adlı üyeden alıntı
betternet, zenmate, hotspotshield.
Keşke Resim bile paylaşamıyorum :D VPN Proxy ismi geçen herşey yasaklı :D ve videolarda
Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!
-
[QUOTE=Jemand;4093866]aga sizin orda da güneşe falan ateş ediyolar mı? raconu nasıl mersinin?[COLOR="Silver"]
Abi aynı havayı soluyoruz ama iç dünyamızda nasıl hazmediyorsak o havayı bu hâle geliyoruz
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
büyük olasılıkla fake, değilse de gerizekalı avına çıkmış iki eskort. 'tık' kazandırmayın böyle şeylere.
-
"motoru çok güzel kullanıyon"
haha ha
la adam parkinson hastası gibi
-
-
Olay fake olmayabilir. :D Benzeri 2015 motosiklet fuarında başıma geldi. Onca motorlu var kız bula bula benim adamı buldu. Elimde eşyalarla kenarda eşimi bekliyorum o motorun yanındaydı ve bır hatun kişisi geldi soru soruyor. Neyse olabilir dedım soru sormasında bir sakınca görmüyorum tepki göstermiyorum, kendimi belli etmiyorum ama dınlıyorum bınyandan tabi baktım bildiğin yürümeye getirdi olayı kız... Böyle kadınlar var.
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Olay fake olmayabilir. :D Benzeri 2015 motosiklet fuarında başıma geldi. Onca motorlu var kız bula bula benim adamı buldu. Elimde eşyalarla kenarda eşimi bekliyorum o motorun yanındaydı ve bır hatun kişisi geldi soru soruyor. Neyse olabilir dedım soru sormasında bir sakınca görmüyorum tepki göstermiyorum, kendimi belli etmiyorum ama dınlıyorum bınyandan tabi baktım bildiğin yürümeye getirdi olayı kız... Böyle kadınlar var.
Abla poşetle vursaydın ya ağzına iki tane ya
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.Konuyu taşlayan arkadaşlara selam olsun
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Haklısınız da belki yola çıkmadan görmüş olabilir mi diye düşünerekten yazdım yorumu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
https://www.facebook.com/yunusemrekaran
Olabilir aslında. O hiç aklıma gelmedi..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
Pompa is coming
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Abla poşetle vursaydın ya ağzına iki tane ya
Eşim muhabeti kesti yanıma geldi gittik. O da kaldı öyle. Çirkefleşmedim hiç :D
-
R6 da o sesiyle çekilecek motor değilmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)