Psikolojisi bozuk bir ruh hastasiyim
Reklamlar
-
Biraz konu içi, biraz konu dışı olacak ama içimi dökmem gerekiyor. Çocuk yaştan beri kişilik bozukluğum var uzun uzun ne oldugunu anlatmayacagim.
Son 1 yildir ciddi sekilde artmaya basladi. Bugün mesela bi cg beni geçti, sinirden ağlayacaktim. Sonra ön kaldırdı "ben neden böyle kaldiramiyorum" diye dusunup iyice sinirlendim. Surekli kendimi baskalariyla kiyasliyorum. R25 gordum bitane adam bana fark acti gitti. Evet r25 tozunu attirir benim motorumun ama kabullenemiyorum degisik bir psikoloji. Her seyin en iyisini istiyorum sanirim.
Neyse ustune bugun sokaga cikim yuruyerek geziyorum biraz, sanirim o kadar cirkinim ki bitane kiz bile bakmadi. 2-3 tane kiz grubu geciyor, yanimda baska bi cocuk var tum kizlar ona bakiyor. Yine sinir krizleri geciriyorum neden boyle yakisikli degilim diye. Ama zaten o kadar cirkin oldugum icin yanimda kim olursa olsun ona bakiyorlar. Bilmiyorum bu psikolojiyle yasamak cok zor oluyor.
Reklamlar
-
Gerçekten zor olduğunu düşünüyorum bu şekilde yaşamanın.
-
Profesyonel destek almalisin.
-
Hiç takma kafana.Biz de turol olduk zamanında.
-
cg al modifiye et. bir sürü motor, araba tokatlarsın. hem cg'cilerle arada kapışırsınız aksiyon olur. cg'cilere tav olan bir kız da çıkar karşına, güzelce yaşarsın.
yada rx135 al modifiye et, 250'likleri bile tokatlar keyif yaparsın.
-
aklıma direk gelen bu
-
rebirth adlı üyeden alıntı
cg al modifiye et. bir sürü motor, araba tokatlarsın. hem cg'cilerle arada kapışırsınız aksiyon olur. cg'cilere tav olan bir kız da çıkar karşına, güzelce yaşarsın.
yada rx135 al modifiye et, 250'likleri bile tokatlar keyif yaparsın.
Hocam asıl koyan şey ben kendimi iyi sürücü sanirdim, herif cg ile virajlarda ayaklarini arkasina alarak 140-150 km hizla dondu. Ben 100 km hizi gecemedim virajlarda korkumdan. Viraj dedigim oyle keskin viraj degil ama.
-
takintili adlı üyeden alıntı
Hocam asıl koyan şey ben kendimi iyi sürücü sanirdim, herif cg ile virajlarda ayaklarini arkasina alarak 140-150 km hizla dondu. Ben 100 km hizi gecemedim virajlarda korkumdan. Viraj dedigim oyle keskin viraj degil ama.
Cg-viraj-150km hız. bu kelimeler bir araya gelince hiç mantıklı olmadı. motosikletin üzerine yatan bir kişi zaten risk algısı olmayan biridir, onların yaptıklarını kendine örnek alma.
paran olur r25 alırsın, denyonun biri 600lük yada 1000lik makineyle sağ şeritte olduğun halde sağından ve dibinden geçer, basarsın yakalayamazsın .içi. yine sinirlenirsin. bu traz egolardan arın, herkes trafikte risk alarak sürmek zorunda değil, herkes güçlü motor alabilecek kadar zengin değil. bu normaldir. herkes çok iyi koşullarda yaşamıyor, elinde olan şartları en iyi kullanmaya bak.
öğrenciysen derslerine çalış, başarılı ol, ardından zaten kızlar başarılı erkeğe gelir, görürsün. öğreci değil de çalışıyorsan işini düzgün yap iyi insan ol, egolarından sıyrıldığın an bir ybr 125 bile seni mutlu edecektir, hayatını paylaşacağın bir kadın da illa ki çıkar karşına. yolda gördüğü her eliyüzü düzgün erkeği kesen kızlar bakmasın zaten, sktr et.
-
Sorun ne cg nin seni geçmesi nede kızların sana bakmaması. Kendine güven,kendini sev ve kendine inan .İyi bir destekle bunu aşabilirsin
Allah'in izniyle
-
İşe gir çalış seni biraz ezsinler
-
ya bilader r25 e tokatlanan adam mı olur peeeh bende seni bişi sanardım hemde kızlar bile bakmıyomus kardes ınternet kullanmaya bıle hakkın yok
-
Konu açtı yine tipini sevdiğim
-
nick ve konunun mükemmel uyumu...
-
Artık eminim ki "kararsiz" tekrar aramızda. Hayır trollsün, bari kendini geliştir. Yeni şeylerle çık karşımıza..
-
Cebimde para , sırtımda takım , ayağımda potin vaa diyenlerden daha iyi yazım ve noktalama kullanıyorsun , lazımsın buraya , ancak daha komplike konular bekliyoruz.
-
Bilmiyorum annen baban hayatta mı hayattaysa Allah uzun Ömürler versin.Sen hiç yakınından biri hayatını kaybettiğinde acı yaşadın mı ? İnşallah yaşamazsın. Hayatta ne zorluklar var.Sen hiç losemi çocukları ziyaret ettin mi , sen hiç yetim , öksüz kimsesiz çocuklarla karşılaştın mı , galiba hayır eğer bunlara baksaydın kendine sorardın acaba ben ne yapıyorum böyle bu kadar derdi olan varken motorum iyi değil de r25'i geçemedi diye üzülüyorum diye.Kendini geliştirmeye bak oku , millet uzaya giderken ben niye bunları düşünüyorum diye kendine sor.En önemlisi hiç bir şey olamıyorsan şu egondan kurtulda adam ol.
-
Ama bir insan herşeyi mükemmel yapamaz ki. Hem hızlı viraj al, hem yakışıklı ol, hem iyi fren yap. Yok öyle biri.
Kendini kötü hissedersen biraz fren yap, ki moralin yerine gelsin.
Bu arada teker çalışmaları nasıl gidiyor?
-
Bu konuda yüzyüze sohbet edilse sabaha kadar anlatılabilir. Ama arkadaşlar özellikle rebirth güzel cümleler yazmış.
Dostum senin hayatta sorumlu olduğun şeyler, efendi insan olman, dürüst olman, trilyonların bile olsa üretime katkıda bulunman (ülke ekonomisine katkı) , sağlığını muhafaza edip tedbirli yaşamandır. Ha bunların üstüne çevrene maddi manevi faydaların oluyorsa senden iyisi yoktur. Kızların bakmaması veya motosikletle bilmemne hareketini yapamıyor olman ya da başkalarının yapıyor olması, bir sorun falan değildir. Eğer depresyondaysan (ki hepimizin başına gelebilir) psikiyatristlerin vereceği antidepresanların faydası olacağını da bilebilirsin
-
Cevap 1: Psikolojisi düzgün insan yok artık. Sen de herkes gibiymişsin. Kafana takma. İnanmıyorsan birini yüksek hız farkı ile solla. Hep aynı sonucu alırsın. Manyak gibi peşine takılırlar. Asıl bunu yapmayanlar anormaldir. Çünkü, herkesin yaptığı şeyi yapmıyorlar.
Cevap 2: Yakışıklı değilim diye üzülme. Yeni jenerasyon kızlar yakışıklılığa önem vermiyor. Aşağıdaki karakter özelliklerini geliştirirsen bunaltacak kadar çok ilgi gösterirler.
-
terminatör filminden bildiğimiz,arnold schwarzenegger in bir sözü var,
bir BMW alırsanız onun nekadar hızlı gittiğini insanlara göstermek için caddelerde sürekli gazlarsınız
ama bir FERRARİ alırsanız gazlamanıza gerek yok,herkes onun nekadar hızlı gittiğini bilir
seninkide bu hesap,al bir 1000rr hiç gazlamana gerek yok,bütün herkes onun nekadar hızlı gittiğini bilir,yanından cg geçse bile utanarak geçer
bu sayede pisikolojinde yerine gelir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)