Plastik grenajdaki lekeler nasıl çıkar? Resimli!
Reklamlar
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Hocam plastiğin niteliği çok önemli. Ancak boya ustasından öğrendiğim kadarı ile, boyasız plastiğini boya tutması için astar olarak kullanılan bir kimyasal varmış. O olmazsa zamanla atar eski hyundai taksilerin tamponlarında attığı gibi dedi.
bu tip parçalar için astarlar var evet söylemeyi unutmuşum hocam.güzel ince bi zımpara ve daha sonra sırayla astar ve 2 at siyah sprey boya iyi görünür
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Reklamlar
-
İyi akşamlar,Sorunun çözümünü biliyorum.Bu sorunun meydana gelmesinin sebebi kötü oto şampuanı kunlanılması veya katı pastadır.Eğer parlak yüzeylere pasta yaparken o bölgeyede gelirse aynı izler oluşur.Bölgedeki tırtıkların içinde pasta kalır.Bunun sonucunda böyle lekeler oluşur.Aynısı defalarca kendi motoruma pasta atarken başıma geldi.Başkasının motorunuda pasta atarken başıma geldi.Ama üzülecek bir şey yok çözümü var.Ipone renovator kunlanacaksın.Ipone plastik ve bakalit motosiklet grenajları için üretilmiş mükemmel bir sprey cilası.Ipone revonator bu izleri geçirir.Sorunlu parçaya uygulamadan önce bölgesi temizle.Sonra spreyi sık ve 2-3 dk bekle.Güneşin altında sakın yapma.Sonra mikrofiber bir bezle bölgeyi iyice ovala.Sıvı cilayı iyice yedir.Tamamıyle veya en azından çoğunlukla parçanın 0 gibi bir hal aldığını görüceksin.Bu arada sakın zımpara sprey boya felan girişme.Çok kötü sonuçlar alırsın.Boyacıyla muhatap olursun.
-
Torpido sütü isimli bir ürün var ona bir bak. Silikon gres varsa onu da uygulayabilirsin.
-
Bence tam plastidiplik gibi bende uygulamalara hazirlaniyorum bakalim )
-
Kenway adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar,Sorunun çözümünü biliyorum.Bu sorunun meydana gelmesinin sebebi kötü oto şampuanı kunlanılması veya katı pastadır.Eğer parlak yüzeylere pasta yaparken o bölgeyede gelirse aynı izler oluşur.Bölgedeki tırtıkların içinde pasta kalır.Bunun sonucunda böyle lekeler oluşur.Aynısı defalarca kendi motoruma pasta atarken başıma geldi.Başkasının motorunuda pasta atarken başıma geldi.Ama üzülecek bir şey yok çözümü var.Ipone renovator kunlanacaksın.Ipone plastik ve bakalit motosiklet grenajları için üretilmiş mükemmel bir sprey cilası.Ipone revonator bu izleri geçirir.Sorunlu parçaya uygulamadan önce bölgesi temizle.Sonra spreyi sık ve 2-3 dk bekle.Güneşin altında sakın yapma.Sonra mikrofiber bir bezle bölgeyi iyice ovala.Sıvı cilayı iyice yedir.Tamamıyle veya en azından çoğunlukla parçanın 0 gibi bir hal aldığını görüceksin.Bu arada sakın zımpara sprey boya felan girişme.Çok kötü sonuçlar alırsın.Boyacıyla muhatap olursun.
teşekkürler hocam 60 liraymış maşallah
-
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Torpido sütü isimli bir ürün var ona bir bak. Silikon gres varsa onu da uygulayabilirsin.
Birisi yazacak mi diye bekledim, yazilmis
Ne boyasi arkadaslar, ne zimparasi. Kostik lekesi iste.
Torpido bakim urunlerinin yaninda Motul`un sattigi shine & go parlatici da geciriyordu bu lekeyi.
-
Isı tabancasıyla düzeliyor. Folyocuların kullandığı tipte ısı tabancasıyla ısıtırsanız mucizevi şekilde düzeldiğini göreceksiniz. Çok ısıtmayın plastik esner bombe yapar.
-
Benim'de depo'da olmuştu buna benzer lekeler metro avm'den kireçlerle felan sadece su ile başaçıkabilen 10 liraya temizlik süngeri aldım çıkarmıştım.
http://www.hepsiburada.com/nanoeraser-mucize-temizleme-sungeri-090025-p-HRMAR090025?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.yapi-market-banyolar.pla&gclid=CNyX6sa0j9ICFUOdGwod_dgIdw
şöyle bir şeydi benim sünger
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)