Yeni Aldığım Motoru Plakasız Karşıya Geçirmek
Reklamlar
-
Öncelikle Hepinize Merhabalar Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım
Size Sorum şu olacak : Yeni aldığım motorum şuan 0 olduğu için hazırlanma aşamasında ilk bakımları yapılıyor .
Motor hazırlandığı andan itibaren istanbul avrupa yakasından (avcılar civarı) anadolu yakasına geçireceğim .
Planım şu eminönünden arabalı vapurla hareme geçip ordan evime geçeceğim .
Motorun Plaka+Ruhsat'ı ile şuan satın olduğum yere fazladan para vermiş olduğum emekçi arkadaş hallediyor.
Sizce bir sıkıntı çıkar mı ?
Tavsiyelerinize Açığım
Reklamlar
-
kardeş ben bursa da yaşıyorum motorumu istanbuldan aldım plakasız eve kadar geldim bı sorun yaşamadım yolda polis denk gelseydi muhtemelen motoru bağlarlardı.
karar senin
-
Geçici plaka tarzı belgeler kullanabilirsiniz.
-
usta bende zaten çok e5 e çıkmayacağım . Polis çevirmez diye düşünüyorum ama çevirirse yeni aldım felan derim heraldede yapacak bişey yok
-
Faturayı ve yeni aldığınızı görünce çok ters birine denk gelmediğiniz sürece hiçbir polisin olumsuz bir yaptırım uygulayacağını sanmıyorum
-
kardeş ben tophaneden beşiktaş stadına giderken durduruldum ve plakam var mı diye sordular. bu işler belli olmaz.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
e5 sol seritten git kimse cevirmez
-
-
fatura olunca sorun çıkmaz. ancak ters bir memura denk gelirseniz, ayvayı yediniz. ayriyetten şu anda ohal var. geçen aylarda bombalı motor patladı. mevzu daha ikircikli bir hal aldı.
son olarak plakasız halde allah korusun kaza yaparsaniz, sigorta kasko vs. olmadığı için başınız çok ağrır. garanti olayı bile tehlikeye girebilir. aman dikkat.
ben bu sene Fethiye'de sıfır km. motorumu aldım. plakasız halde 50 km. yol yapıp eve geldim. herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmadım.
hayırlı olsun motorunuz.
-
Çok teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için. Belgelerim yanımda kurallara uyarak bir getireyimde eve gerisi sıkıntı değil
-
Köprüden geçme, balat dan gitme sıkıntı olmaz.
Avcılar-cevizlibag E5
Cevizlibagdan Aksaray tarafına ayrıl.
Eminönü-arabalı vapur yaparsın.
-
Sen gonul rahatlıgıyla bın kımse senı durdurmaz baktın polis falan var az gaz açarak geç 10 gun ıstanbul ıcınde farklı plakayla gezdım kımse bısı demedı :D
-
yok artık ya, adam az gaz aç kaç demiş. sakın böyle bir şey yapma yigenim.
-
Yaklaşık 4 aydır kuyruk tamamen iptal geziyorum. Polis gördün mü kaçacaksın güzel kardeşim. Kaçmanın cezası 92 lira, risk alıver. Çevirmede yediğin ceza önemli değil, motoru bağlarken motora yaptıkları muamele kanını dondurur.
Özgürlüğün iki tekerleği vardır ve kapısı OLMAZ.
-
ben alibeyköyden motoru alıp kartal a getirdim köprüyükullanmadım motorla geçtim
-
Yamaha Sever adlı üyeden alıntı
Öncelikle Hepinize Merhabalar Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım
Size Sorum şu olacak : Yeni aldığım motorum şuan 0 olduğu için hazırlanma aşamasında ilk bakımları yapılıyor .
Motor hazırlandığı andan itibaren istanbul avrupa yakasından (avcılar civarı) anadolu yakasına geçireceğim .
Planım şu eminönünden arabalı vapurla hareme geçip ordan evime geçeceğim .
Motorun Plaka+Ruhsat'ı ile şuan satın olduğum yere fazladan para vermiş olduğum emekçi arkadaş hallediyor.
Sizce bir sıkıntı çıkar mı ?
Tavsiyelerinize Açığım
Bayiden geçici belge hakkında bilgi al , plaka alana kadar geçici belge ile a noktasında b noktasına rahatlıkla gidebilirsin
-
Neden risk alıyorsunuz ki, yarın ceza yedim diye başlık açsanız kimse kalkıp sizin cezanızı ödemez.
-
E-5 en güvenli yoldur, tek dikkat etmen gereken yer, köprüye gelmeden genelde trafik olur kesinlikle sağ taraftaki emniyet şeridine girme sol taraftan trafik ile ilerle, genelde o emniyet şeridinin sonunda bir ekip bekler,
O yolun sonunda üç defa kontrole takıldım şu ana kadar.
Soldan ilerle
-
Birsey olacagını sanmıyorum. Eşim motoru yeni aldıgında hevesten hemen binip karsıya kumpir yemeye gıtmeye karar vermıştık plakada yoktu halıyle, bır yunus durdurdu ve plaka sordu esımde yenı aldıgını gosteren kagıtları gosterdı. Polis bıraktı bızde gıttık.
-
yaw adama polisi gördünmü gaz aç kaç diyenler var
bu söylediğiniz sizce mantıklımı,hele şu zamanda,,arkadan polis kovalayıp ateş etse ve adam ölse,bunun vebalini alabilecekmisiniz merak ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)