zincir kesmek yerine lastigi sökmek ?
Reklamlar
-
merhabalar cok unlu bir markanin ünlü bir zincirini aldim motorsikletimi korumak için.zincir kalinligi 16 mm makas ile kesilme olasiligi yok tas motoru ile kesmesi bile 10 dk suruyormus. benim korkum direk zinciri kesmek yerine lastigi söküp motoru goturme olasiliklari olurmu diye ? basit bir sey mi arka lastige bagliyorum zinciri. nasil bir öneride buluna bilirsiniz ?
Reklamlar
-
lastiği sökse motoru nasıl yürütecekler
-
IRau adlı üyeden alıntı
kamyona...
-
IRau adlı üyeden alıntı
kamyonete atar
-
-
motor kapali bir alanda kapisida cok saglam.önde disk kilidi var bide 16 mm zincir taktim.genede allaha emanet
-
motorun sağlam bişeyse seni takip edip dedikleri gibi kamyona yükleyebilirler. parça olarak satarlar ama dediğin gibi koruyosan bu olasılıklar zor gibi.
-
lastikten değil,şase gibi sağlam biyerden sağlam biyere zincirle,,yoksa en son ihtimal,arka lastiğin içinden amortisörön arkasından geçirerek bağla,,ve kesinlikle alarmlı disk kilidi veya alarmın olsun,,çünkü çalmaya teşebbüs ettiklerinde en ufak sallantıda alarm çalacağı için teşebbüs bile etmeyeceklerdir
-
IRau adlı üyeden alıntı
Tek teker ???
-
-
Zaten o zincir kilitleride kesebiliyorlar.Hiçbiri dayanmıyor. En temizi bir garaja koymak... Kişiye mahsus garaja.Hem gözükmez , hem kirlenmez
l
-
Kırılmayan, kesilmeyen zincir diye bişey yok. Sadece dayanım süresi uzun ama öyle 10dk falan değil 1 dk anca.
Zincir için kural yere temas etmemesi ve sağlam biyere bağlaman. Topcase demiri, jant kolu gibi yere bağlarsan onu kesebilir.
-
Diyelim ki ön lastikten direğe kitliyorsun. ön lastigin sokulme olan vidasini direge sifir getir. oyle bagla. vidayi gevsetebilir ama sokemez sokmesi icin yani uzun gobekten gecen vidayi cekip lastigi cikartamaz. diregi sokmesi lazim.
-
kasko yaptır.
işin olur veya gezmeye çıkarsın, her zamankinden farklı bir yere bırakmak zorunda kalırsın motoru. zincir-kilit olmazsa n'apıcan?
kasko yaptır sen, her yerde her zaman için rahat olur.
-
Kasko en temizi. Benim egzozu götürdüklerinden sonra otoparklardan fiyat aldım en ucuzu aylık 120 tl. Senelik 540 a kasko çıktı 9 taksit yaptık, otoparkın yarısı fiyata her yerde kafa rahat. Benzin bitmesi, lastik patlaması, arıza vs yüzünden yolda kalmalar, dışardan gelen zararlar, çalınmaya teşebbüs ve orda alınan zararlar, kazada zarar gören ekipman, hatta kabloları fare kemirse bile arkanda duruyorlar çok mübarek bir şey bu kasko.
-
ulassscannn adlı üyeden alıntı
Kasko en temizi. Benim egzozu götürdüklerinden sonra otoparklardan fiyat aldım en ucuzu aylık 120 tl. Senelik 540 a kasko çıktı 9 taksit yaptık, otoparkın yarısı fiyata her yerde kafa rahat. Benzin bitmesi, lastik patlaması, arıza vs yüzünden yolda kalmalar, dışardan gelen zararlar, çalınmaya teşebbüs ve orda alınan zararlar, kazada zarar gören ekipman, hatta kabloları fare kemirse bile arkanda duruyorlar çok mübarek bir şey bu kasko.
Fiyat cok uygun. Hangi sigorta sirketi acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)