2004-2007 honda cbr 600 f mi yoksa yamaha r6 mı
-
daha önce açtığım konuda 600 f e kafayı koyup kesinlikle almak istediğimi belirtmiştim.beni bu kaerardan vazgeçip r6 ya yönendirecek biri varmıdır? r6 - cbr 600 f kullanıcılarına sormak istiyorum cbr 600 f in kullanıcılarından artısı ve eksisi --- r6 nın artısı ve eksisi
yani kısacası ....... için r6
yada .......... için cbr 600 f
bahsederseniz sevinirim. teşekkürler...
Reklamlar
-
Kırlangıç kasa olan r6 2006 modeller 20 k devir çeviren modellerdi.Çok apaçinin eline düştü hepsi öldüler.Eski bir r6 alacaksan yatak sarma vs gibi sorunlarla karşılaşabileceğini unutma.Diğer yandan güncel olan bir makinayla bu kadar eski makinalar arasında yine sorun çıkarması, parça bulunması vs. Baya fark olur.Ayrıca kafana 600f koyduysan neden birinin seni vazgeçirmesini istiyorsun ki.Uzun yolda R6 belini şey yapar.Şekerr.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Kırlangıç kasa olan r6 2006 modeller 20 k devir çeviren modellerdi.Çok apaçinin eline düştü hepsi öldüler.Eski bir r6 alacaksan yatak sarma vs gibi sorunlarla karşılaşabileceğini unutma.Diğer yandan güncel olan bir makinayla bu kadar eski makinalar arasında yine sorun çıkarması, parça bulunması vs. Baya fark olur.Ayrıca kafana 600f koyduysan neden birinin seni vazgeçirmesini istiyorsun ki.Uzun yolda R6 belini şey yapar.Şekerr.
r6 kırlangıç kasa temiz varsa bende alırım 26-27 bin psikolojik sınırım ömür boyu saklarım aleti (kazasız, servis bakımlı, yedek anahtarlı) km expertizine ve normal expertize sokulur tabii :D
-
Hocam bundan 2-2,5 sene önce adada kırmızı beyaz bir kırlangıç kasa almaya niyetlenmiştim 2006 model sonra fark ettim ki tüekiyede sağlam kalmamış o motordan.Kmsine mi inanabiliyoruz yoksa kazası belası olmamasına mı yoksa servis bakımlı olmasına mı?Dürüst satıcı kaldı mı acaba.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Hocam bundan 2-2,5 sene önce adada kırmızı beyaz bir kırlangıç kasa almaya niyetlenmiştim 2006 model sonra fark ettim ki tüekiyede sağlam kalmamış o motordan.Kmsine mi inanabiliyoruz yoksa kazası belası olmamasına mı yoksa servis bakımlı olmasına mı?Dürüst satıcı kaldı mı acaba.
Hocam hepsi ortaya çıkar, servis bakımının kayıtları var, expertizde her şey çıkıyor en ufak detaya kadar kmsi de çıkıyor.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hocam hepsi ortaya çıkar, servis bakımının kayıtları var, expertizde her şey çıkıyor en ufak detaya kadar kmsi de çıkıyor.
Haklısınız tabi hocam ama keşke gerek kalmasaydı expertize falan.
-
Sanırım 20k devir çeviren R6 ları yamaha Türkiye için özel üretmiş.
Başka hiç bir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.Aydınlatabilir misiniz?
-
Aslan parçası bunlar
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Sanırım 20k devir çeviren R6 ları yamaha Türkiye için özel üretmiş.
Başka hiç bir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.Aydınlatabilir misiniz?
Yok hocam avrupadada var diğer yerleri bilmiyorum.
-
17500 devir dak red lıne giriyor 20 çevirmez bu foto da makina kontak test konumunda iken çekilmiş.Fabrika teknik fişine bakarsanız zaten max rpm devri yazıyor.Doğru bilgi paylaşırsak daha faydalı oluruz diye düşünüyorum.
-
Rossi editon r6 20k rpm var diye biliyorum.
Ayrı bir videoda devir saatini görebilirsiniz.
https://youtu.be/88m5heH6Kj0
-
20.000rpm çevirebilir, 17.500'de kesiciye girer.
-
İkisine de para verilmez, çöp olmuştur bu zamana kadar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler