Whatsapp grubumuz mevcut. Henuz 4 kisiyiz. Havanin ekstrem derecede bozuk olmadigi gunleri yakalayip ufak capli geziler, tanisma etkinlikleri ve turlamalar yapacagiz. Aramiza katilmak isteyen arkadaslar numaranizi yazmaniz yeterli
Keyifli sürüşler.
Whatsapp grubumuz mevcut. Henuz 4 kisiyiz. Havanin ekstrem derecede bozuk olmadigi gunleri yakalayip ufak capli geziler, tanisma etkinlikleri ve turlamalar yapacagiz. Aramiza katilmak isteyen arkadaslar numaranizi yazmaniz yeterli
Keyifli sürüşler.
05366870341 anadolu yakasında oturuyorum.
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul malum çok büyük, sizler nerelerdesiniz, ne tarz turlama planlıyorsunuz bunlar önemli.
Tanışmak için her zaman bir fırsat bulunabilir ama nacizane tavsiyem;
bir organizasyon planlayın, insanları davet edin, gelenler ile tanışır muhabbet edersiniz.
Ben Kartal'dayım, uygun bir aktivite olursa katılmak isterim.
Hamdım, piştim, hala hamım.
bende anadolu yakasındayım bende katılmak isterim.
Mt de arasira gordugum kartallilari sahsen daha hicbirini gormedim...
biraz daha açıklasaydınız keşke , anadolu mu - avrupa yakası mı ?
Ben de Kartal'dayım. Kartal grubu mu kursak napsak
Kartal hep 750 CC üzeriymiş.
Pendik'den 250 cc ile selam ederim.
Konu başlığı sakat...
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Böbrek.avi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ben de ümraniye'den katılabilirim arkadaşlar. Özelden atıyorum numaramı.
kartal-pendik farketmez..
benim R1 hararet yaptı geçen yaz.sürekli devirli kullanmak gerekiyordu ama trafik malum..
Öölee çiçeğe böceğe bakıcam dersen motoru alırsın aşağıya..blok çatlak vaziyette.. komple dolu kapakda lazım..
250 lik otomatik daha konforlu...
Kartallı bayağı varmış... hatırladığm kadarı ile bu başlığa yazmayanlarda var daha..
Sahil etkinliği için ben genelde müsaitim her zaman....
Bu arada konu başlığı açan arkadaşada ayıp olmasın içerik Kartallılara döndü..
Allah aşkına dün mt25 ile gatadan kadıköye inerken haydarpaşa köprüsünün orda xtreme max'ın yanına gelip kanka teker yapcam kayittamisin diyen arkadaş kimdi, Allahi ma kitabıma tanışmak istiyorum, en az benim kadar dangalak olan biri varmış yakınlarda bi sarılalım.
arkadaslar anadolu yakasında olup kurtköy de belediyenin ağaç sattığı yere yakin bir arkadas varmi daha önce bizim burdan calınan motorla aynı renk model ve plakası aynı baslayan bır mottor yatıyormus bir forumda paylaşılmıştı sase numarasına bakıp bılgı verebılecek bırılerı varmı
Yazalım 3. Grubumuz olsun.
0541 438 63 39
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)