Dovizioso'nun başına gelen pişmiş tavuğa gelmedi arkadaş.İki sene üst üste başkası çarparak yarış dışı kaldı.
Dovizioso'nun başına gelen pişmiş tavuğa gelmedi arkadaş.İki sene üst üste başkası çarparak yarış dışı kaldı.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Nooluyo lan dedirten bir yarış oldu. Gp de isim yapmış kim varsa döküldü
Crutchlow Rossi'ye çok zaman kaybettirdi. Daha önce öne sarkabilse Rossi bu yarışı kazanabilirdi.
Vinales hızlıydı bu hırsını tüm sezona yayabilirse büyük sükse yapar.
.
Bu arada ne tahmin yaparmışım arkadaş!
Ne tahmin ettiysem tersi oluyor.
zarco ilk 5e girer bu sene
iki yarısta da iyi sürüş gerçekleştirdi
Motogp ana konu istiyoruz moderatör duy lütfen.
Sonunda Lorenzo şu başlığın hakkını vermeye en çok yaklaştığı yarışını çıkarmış.
Bir yarış kaçırdım, onda da belli ki çok enteresan şeyler dönmüş... Lorenzo'nun durumunu çok önemseyemedim de; Dovi'nin Marquez'in 6, Lorenzo'nun 15 saniye önünde bitirmesini takdirle karşılayasım geldi.
Vinales nasıl yarıştı bilmiyorum ama, bu konudaki ilk mesajımdaki öngörümü bu kadar erken hayata geçirmesin ondan da ricam. Henüz sürüşünü severken, sezona renk kattığını düşünürken kovalasın podyumu biraz daha.
Çok sıkıcı bir yarıştı benim için. Bir iki atraksiyon dışında pedrosa başladı tek başına takıla takıla bitirdi
Bu hafta sonu izleyeceğim netten bakalım nasılmış yarış
Lorenzo 2 sene kendini toparlayamaz geçmiş olsun kariyerini bitirdi
Zarco renk katacak diye düşünüyorum ilk yarışlardan yola çıkarak.
pedrosa domine etti tum h.sonunu
lorenzo umut verdi zor ama onun gibi biri icin imkansiz olmayan bir yol
ilk 10 dakika marquez/zarco pek keyifliydi
millerin kendisini dusuren elemana dalmasi
Bu Pedrosa'yı öne salmamak lazım.
Adam allah ne verdiyse basıyo.
Bu sefer arkada çarşı karışıyor.
Daha lastikler bile tam çalışmaya başlamadan önden kopmayayım diye onlarda basınca ortalık harman yerine dönüyor.
Düşen düşene.
Zarco'nun önceki haftalarda yaptığı hata da oydu.
Acemiliğne bakmadan hızlanan kendini asfaltı öperken buluyor.
Fakat bu hafta Iannone'ye yazık oldu.
Yarış o kadarda tatsız tuzsuz değildi.
Evet Pedrosa çıktığı gibi arayı açarak kazandı ama arkası gayet eğlenceliydi.
Lorenzo nihayet döndü.
Gelecek yarış iyi bir yerde başlarsa kazanması bile sürpriz olmaz.
Motora baya alışmış ve virajlarda çok üstündü.
Vinales çabuk havlu atmışa benziyor.
Zarco ise hala hırslı ve başaracak gibi duruyor.
Bu yıl gp gayet hoş geçecek.
Lorenzo Ducati ile şampiyonluğa oynadığı takdirde benim gözümde harbi motorcu olacaktır.
İyi motorla herkes kazanabiliyor... tabi yıllar geçtikçe Ducati saçma motorunu belki bi nebze normalleştirdi.
bu yarışların tekrarlarını nereden izleyebiliriz geçen sene çakılı izlemiştim ama bu sene pek vaktim olmuyor denk gelemiyorum yarışlara bari tekrarlarını izleyeyim bakalım geçen sene kadar heyecanlı olucak mı bana geçen seneye göre okuduğum kadarıyla biraz ruhsuz geçiyor gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)