Pişmanlık ? Hayır zevk aldım.
Sonrası : Başta benzin elbette , yağ ve yağ çeşitleri , soğutma sıvısı ve benzeri ,Rodaj itina ile tabiti caizse kız gibi naif kullandım en az 3000 kilometredir benim kafamdaki motorlu araçların todajı ve çok sık yağ değiştirdim , sürüşü iyileştirmeye yönelik modifiyeler fikirler tasarılar , sigorta ve vergi ödemeleri , arazi için 18-21 inç takım , farı sanki az geliyor philips extrem vis , ulan bu lastikler sebebim olacak mc32 ler , göbek rulmanları kallavi olsun bari japon rulmanlar olsun , sesi beni tahatsız ediyorken genşler hastası sessizleştirme adına sanaii turu ve egzozcuların tuhaf bulması , sele rahatsızlığı airhawk gereksiz pahalı öyle ise yaşasın " totohawk "
5. vitesli şanzıman hmmm , keşke 6 fites olaydı böğütmeden 90 120 yapsa idi aceb 6 vites karşılığı alsam taksam olutmu olmazmı , koy gtne sıfır uyumlu full şanzıman set ve mutfağımda motoru yarıp uygulama çiçagh gimin olduydu , dişliler zincirler tork anahtarı lokmaseti , disk kilidi piuuv dünya başa bir alem ,pek yoruldum parça bekledim , yakıtı düşürmek için memeye tel
Özet : amacınıza uygun bir model alın ,sonradan yetmiyor yakıyor konforsuz gibi bonuslar çıkıyor, pişmanmıyım asla değilim , peki bidaha cross sm alırmıyım öpseler almam
Bana göre ; Motosiklet amaç değil araçtır , herkesin gönlüne uyan araca kavuşması dileklerimle.