sayın arkadaslar 150 hs arka kampana ama eğer detaylı incelerseniz beygir ve tork bakımından daaha küçük 151 rs daha büyük eğer bana soracak olursanız 50 ytl fazla verin 151 rs alın derim.
sayın arkadaslar 150 hs arka kampana ama eğer detaylı incelerseniz beygir ve tork bakımından daaha küçük 151 rs daha büyük eğer bana soracak olursanız 50 ytl fazla verin 151 rs alın derim.
Mondial MOTOSİKLETLERİ Türkiye ANABÖLGE BAYİ
OTM Motor, KEYİFLİ VE HATASIZ KAZASIZ GÜVENLİ SÜRÜŞLER DİLER...
iyi güzelde o zamn niye rs daha pahalı???
Başka bişeye deyinmek istiyorum benim motorum ruhsatta 10 kitabındada 9,5 bg yazıyor bn ona kanıp gidip asyayı tercih etmiştim şimdi arkadaşla motorları salıyoruz kafa kafaya yarış bitiyor. Bu asya motorun yalan söylemesi mi yoksa mondialin vergiden kkaçırması mı oluyor????
***usta benim motorun balata bitti kaç ytl fiyatını bilen varsa yazıversin.
arkadaşlar gerçekten benımde cok merak ettiğim bir soru ben siteye baktıgımda herhangi bir beygir yazmıyor kullanan arkadaşlar ruhsatta yazan beygirleri yazabilirlerse sevinirim
ayrıca bizim burda mondial sercisi bize baya once mondialın bi motorundada arka frenin disk oldugunu fakat sıcaklıktan eridiğini soyledi ve motor sonra kanpana olarak cıkartılmıs
disk frenle kanpana arasında cok fark var disk fren cok yararlı bence fakat hsdeki kanpananın diskten geri kalır yanı yok
bence tip olarak hs daha guzel ve çekici
arkadaşların dediği gibi rs cok hasar veren bi model
renkler ise hsnın daha canlı duruyor ve yapıştırmalarda hsde daha iyi
fiyat olarak ise
hs:1840 YTL
rs:1875 YTL
şahsen ben olsam hs alırım ozellikle turuncu
kimse foto koymamış ben koyayım dedim
renkler
hs
rs
SAYGILAR
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
hortlakkkkkkkkkkkkkk..........................
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)