600lük absli motosiklet varmı piyasada 45-50 bin bütçe.Kawasaki 636 da görebildim bitek ben. Gsxr 600 Eski kasa r6da yokmu bunlar?
600lük absli motosiklet varmı piyasada 45-50 bin bütçe.Kawasaki 636 da görebildim bitek ben. Gsxr 600 Eski kasa r6da yokmu bunlar?
sport turing biraz da racing havası istersen cbr 650f var abs li
yamaha xj6 yeni modellerde
cbf 600 2006 sonrasında
Daha önce racing le seyahat ettin mi ?
Adam açık açık soru sormuş ne diye daha yönlendirmeye çalışıyorsunuz ki?
Adam spor seviyor yani tarzı o.
Kırmızı seven birine yok ya kırmızı kötü mavi al sen demek çok saçma bence.
Bizim toplumun sorunu bu bence her şeye her kese her zevke karışmayı kendine hak görüyor.
Ben racing soruyorum siz bana uzun yol motoru öneriyorsunuz.
636
mv agusta f3 675 eas
trıumph daytona 675, 675r
japonlarda 636 ve tek tuk gelen yenı kasa 600rr dısında yok maalesef.
600fa ve 650f racıng sayılmaz, hatta cogu sport tourıngden daha rahat oturusu ve surusu vardır. cb serılerının krenaj yedırılmısı ve gıdonu hafıf alcaltılmıs seklı sadece.
ha tercıh edılır, ben de sahıp oldum ve cokta memnundum.
www.google.com bro bu sitede varmış bir sürü şey.
Yanlış anlama bizi... Bu ikinci. Geçende bir arkadaş 60-70 bin tl den bahsediyor ve gelmiş foruma "bilmem ki ne alayım" diye soruyor. Dostum araştır çalış, uğraş, didin. Böyle soruları burda soruyosun. Güzel para vericeksin, güzel araştır. Sen öğren sonra gel burda konuş konusu açıldığında.
O zaman anlatırsın işte "Aaabbbii 639 şöyle duruyor, rr fena batıyor, r6 iyi çıkıyor" diye.
Amerika'da 600cc SS'lere "gelecegin organ bagiscisi" diyorlardi, arac nispeten ucuz, surenler de genc (taze organ) oldugu icin. Bunlarin (Avrupa disina) hala ABS'siz piyasaya surulmesi buyuk hata...
Yok, cok da acik acik sormamis.
Konu basligi `600luk absli motosiklet.` Ilk konu mesajinda da `sadece reyzink` diye belirtmemis.
Sonraki yorumlari okumasam ben de sport touring makineler onerecektim.
Neyse, yeni kasa 600rr (yeni 1000rr kasa ile ayni farlar ve renkte) sanirim gelmeyecek ama yeni R6 icin gelecek diyorlardi. ABS zorunlu ise R6 da bir secenek olur sizin icin.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)