Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Aylar sonra ben ve motosiklet tavsiyesi

REKLAM ALANI
    REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Breton S125
    Yazın aldığım ilk motorum olan kanunimle çok mutluydum. Ta ki okul başlayıp kış gelene kadar. Tabi okulda cbr 600rr ile r25 in arasında kalınca, motoruda ayak marşı ile çalıştırınca insan soğuyor bi. Kış gelince ve vizeler başlayınca motoru bıraktım. Düşüncem yeni motor alana kadar motor kullanmamaktı ama sözüme yenik düşüp bugün motorumu yıkayıp besleyip bir kaç tur attık onla . Şimdi de elime bir fırsat geçti maddi olarak. Her şeyiyle sigortası cart curtu 10 bin lira verebilirim.. Benim için hız önemli değil , güvenli süren bir insanım ama arada gaza gelip 1. ve 2. viteste yükleniyorum gaza. Konfor ve titreşim de takıntılı olduğum konu.

Benim aklımdaki motorlar şunlar ;

Bajaj Avanger : Şuan 1.terchim. Şekli şemalı , konforu, güçü yeterli iyi kullananlarda sorun çıkartmıyor diyor tam istedğim motor ama 7200 lira normalmi bilemedim. 150 ns kesinlikle istemiyorum

Pulsar 200ns : Çok konusunu okudum bazılarında sorunsuz bazılarında ne idüğü belirsiz sorunlar var. Titreşim rahatsız edecek konfor yok. Bana göre avangere karşı tek artı yönü 200 cc olması yani gücü. Ama motoru zaten şehir içi kullanıcam. Yılda 1-2 kez Balıkesir'e giderim. Ondan uzağada gitmem zaten. İstanbul'dayım bu arada. Yani bilemiyorum o gücü belkide çok az kullanıcam.

2.el duke ve cbr : Baktım ama adam akıllı bi motor yok 8 bin tl civarında çoğu apaçi tayfasına geçmiş.

Pcx 125 : Bi yandan hoş geliyo ama bi yandanda tarzım değil. İnsan bi acaba diyor yani.

Siz bana ne tavsiye edersiniz. Benim için en mantıklı seçim ne olur. Sadece motora verebileceğim vara 8 civarı.
    levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı REASON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazın aldığım ilk motorum olan kanunimle çok mutluydum. Ta ki okul başlayıp kış gelene kadar. Tabi okulda cbr 600rr ile r25 in arasında kalınca, motoruda ayak marşı ile çalıştırınca insan soğuyor bi. Kış gelince ve vizeler başlayınca motoru bıraktım. Düşüncem yeni motor alana kadar motor kullanmamaktı ama sözüme yenik düşüp bugün motorumu yıkayıp besleyip bir kaç tur attık onla . Şimdi de elime bir fırsat geçti maddi olarak. Her şeyiyle sigortası cart curtu 10 bin lira verebilirim.. Benim için hız önemli değil , güvenli süren bir insanım ama arada gaza gelip 1. ve 2. viteste yükleniyorum gaza. Konfor ve titreşim de takıntılı olduğum konu.

Benim aklımdaki motorlar şunlar ;

Bajaj Avanger : Şuan 1.terchim. Şekli şemalı , konforu, güçü yeterli iyi kullananlarda sorun çıkartmıyor diyor tam istedğim motor ama 7200 lira normalmi bilemedim. 150 ns kesinlikle istemiyorum

Pulsar 200ns : Çok konusunu okudum bazılarında sorunsuz bazılarında ne idüğü belirsiz sorunlar var. Titreşim rahatsız edecek konfor yok. Bana göre avangere karşı tek artı yönü 200 cc olması yani gücü. Ama motoru zaten şehir içi kullanıcam. Yılda 1-2 kez Balıkesir'e giderim. Ondan uzağada gitmem zaten. İstanbul'dayım bu arada. Yani bilemiyorum o gücü belkide çok az kullanıcam.

2.el duke ve cbr : Baktım ama adam akıllı bi motor yok 8 bin tl civarında çoğu apaçi tayfasına geçmiş.

Pcx 125 : Bi yandan hoş geliyo ama bi yandanda tarzım değil. İnsan bi acaba diyor yani.

Siz bana ne tavsiye edersiniz. Benim için en mantıklı seçim ne olur. Sadece motora verebileceğim vara 8 civarı.

Kardeşim hayırlı olsun,sym wolf250 fena model değil işini görür,bütçene göre...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-persembeye-kadar-bu-fiyat-firsat-ilk-gelen-alir-aciklamayi-okuyu-
    389695921/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...95725448/detay

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    CF Moto 150 NK'yı da düşünebilirsiniz.
    SAZMAN bunu beğendi.

Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lazasker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + olarak Wolf 250'de dusunebılırsınız. 600rr ve r25'ın yanında pekte sonuk kalmazlar.

Bajaj, bana cok uzak bır marka. Telaffuzu bıle ıtıcı gelıyor. Son zamanlarda da sorunları sıkca gundeme gelıyor, forumda en son yanlıs hatırlamıyorsam 4. kez blok patlatan bır ns200 vardı, halen degısım veya ucret ıadesı saglanamamıstı. Bazı ıllerde de servıs sıkıntısından bahsedılıyor. Yerınde olsam bajaj'ın motorlarına bakmazdım.

Avenger'la bir iki tur atmışlığım var. İlk kez kullandığım cruiser motosiklet olduğu için mi bilmiyorum ama acayip rahat abi ya. o selesi zaten benim totoyu kabul ediyorsa ve rahatsızlık vermiyorsa o motor efsanedir o 1.ci ve 2.ci viteslerde ki atikliği beni benden almıştı. gerçekten hayvan gibi gidiyordu 150 cc'ye benzediği hiç söylenemez.
    Motosikletin kronik sorunu yada herhangi bir problemini bilmiyorum ama o listede eğer bajaj avenger varsa bence o olmalı. Bulunduğun il ilçede ki bajaj servisine gidip test sürüşü yapabilirsin bende zaten test sürüşünde ki motosikleti kullanmıştım. Abi bence rahatlık önemliyse top speed'e önem göstermiyorsan ışıklarda dururken kalktığında herkesi aynada görmen yeterliyse azcıkda şekli şemali yerinde seviyorsan senin motosikletin avenger 150 haci dayı. İstersen gruplarına girmek içinde öne arkaya 2 tane çanta attın mı al sana Türk Chopper üyesisin Kararını verdiğin ve avenger alırsan lütfen özel mesaj atarak bana haber ver

Motosikleti
    pulsar 200ns
    200ns aldıgımda avengarı gördüm.direk oturdum üstüne oturuşu falan ideal şekli şemalide yerinde ama okadar para verilir mi bilmiyorum artısıyla eksısıyle özellijlerini bilenler yazar 👌🏼

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    cf 150nk+ yeni ekipman
    Zontes s250
    Benelli tnt 25
    pulsar 200ns

Hepsini sürdüm. Benim sıralamam, bu bütçe ile 0 km de bu şekilde olurdu. Hayırlı olsun.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    16 bin km pulsar kullandım gayet memnundum pulsardan sonra nc 700x aldım . satarsam alacagım tek düşük cc dedik . tabi satamadık takas falan hikaye oldu ama pulsar 200 iyidir. aksesuarlı 7 7.5 civarı buluna bilir. 50 cc kaıtta birsey farketmıyor fakat sehir ici kullanımda etkili. ger kalan 2500 tl nide keyfine harcarsın .

bu arada sym nin parçalarının cok pahalı oldugunu duymustum wolf un 1 egzozu şahin parasına deniyordu . ( 2000-2500 tl )

Motosikleti
    Breton S125
    Alıntı Lazasker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cf Moto ya çok sıcak bakmıyorum. Hem mondialin satmasından dolayı hem servis problemleri hem 2. el ve parça kaygısı.. Nedense avanger daha sıcak geliyor . Bi bağ kurdum kendimle herelde :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Alıntı Grumpy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + olarak Wolf 250'de dusunebılırsınız. 600rr ve r25'ın yanında pekte sonuk kalmazlar.

Bajaj, bana cok uzak bır marka. Telaffuzu bıle ıtıcı gelıyor. Son zamanlarda da sorunları sıkca gundeme gelıyor, forumda en son yanlıs hatırlamıyorsam 4. kez blok patlatan bır ns200 vardı, halen degısım veya ucret ıadesı saglanamamıstı. Bazı ıllerde de servıs sıkıntısından bahsedılıyor. Yerınde olsam bajaj'ın motorlarına bakmazdım.
    Wolf 250 ninde 2.ellerini takip ediyorum. İnşallah denk gelirse düşünürüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16 bin km pulsar kullandım gayet memnundum pulsardan sonra nc 700x aldım . satarsam alacagım tek düşük cc dedik . tabi satamadık takas falan hikaye oldu ama pulsar 200 iyidir. aksesuarlı 7 7.5 civarı buluna bilir. 50 cc kaıtta birsey farketmıyor fakat sehir ici kullanımda etkili. ger kalan 2500 tl nide keyfine harcarsın .

bu arada sym nin parçalarının cok pahalı oldugunu duymustum wolf un 1 egzozu şahin parasına deniyordu . ( 2000-2500 tl )
    Pulsarda bakıyorum aslında . Düşük km de aksesuar lı. Ama teredütlüyüm biraz pulsarın 2. elinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------

Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cf 150nk+ yeni ekipman
    Zontes s250
    Benelli tnt 25
    pulsar 200ns

Hepsini sürdüm. Benim sıralamam, bu bütçe ile 0 km de bu şekilde olurdu. Hayırlı olsun.
    Benelli ve zontes bütçeyi aşıyor. CF 150nk nedense sıcak gelmedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Alıntı Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avenger'la bir iki tur atmışlığım var. İlk kez kullandığım cruiser motosiklet olduğu için mi bilmiyorum ama acayip rahat abi ya. o selesi zaten benim totoyu kabul ediyorsa ve rahatsızlık vermiyorsa o motor efsanedir o 1.ci ve 2.ci viteslerde ki atikliği beni benden almıştı. gerçekten hayvan gibi gidiyordu 150 cc'ye benzediği hiç söylenemez.
    Motosikletin kronik sorunu yada herhangi bir problemini bilmiyorum ama o listede eğer bajaj avenger varsa bence o olmalı. Bulunduğun il ilçede ki bajaj servisine gidip test sürüşü yapabilirsin bende zaten test sürüşünde ki motosikleti kullanmıştım. Abi bence rahatlık önemliyse top speed'e önem göstermiyorsan ışıklarda dururken kalktığında herkesi aynada görmen yeterliyse azcıkda şekli şemali yerinde seviyorsan senin motosikletin avenger 150 haci dayı. İstersen gruplarına girmek içinde öne arkaya 2 tane çanta attın mı al sana Türk Chopper üyesisin Kararını verdiğin ve avenger alırsan lütfen özel mesaj atarak bana haber ver
    Test sürüşü bende yapıcam. Bana en yakın şube ikitelli'de . Orda test sürüşü yaptırıyolarmı ve daha önce hiç test sürüşü yapmadım , kaç dakika binicez motora. Ama aklımıda wolf karıştırmıyor değil. Birde Chopper gruplarının yavaş gittiğini biliyorum ama bu motorla onlara ayak uydurabilirmiyim acaba ?

Test sürüşü bende yapıcam. Bana en yakın şube ikitelli'de . Orda test sürüşü yaptırıyolarmı ve daha önce hiç test sürüşü yapmadım , kaç dakika binicez motora. Ama aklımıda wolf karıştırmıyor değil. Birde Chopper gruplarının yavaş gittiğini biliyorum ama bu motorla onlara ayak uydurabilirmiyim acaba ?
    Çok çok 2 km yaparsın zaten hakimiyetini kontrol amaçlı ve ürünün üstünde nasıl durduğunu gördüğün bir test sürüşü uzun uzadıya vereceklerini zannetmiyorum.
    Sym wolf mükemmel, şekil ve fiyat yönünden de güzel ilk çıktığı zamanlar biraz konuşuldu ama şuan oda performansını kanıtladı.
    Takıldığım nokta aslında sizin ne tür motosiklet aradığınız :D
    sym wolf ile avenger'ı yan yana koyunca büyük oranda farklılık var :D Biri performans diğeri zevki
    ve zevk senin hocam biz ona karışamayız. Senin bileceğin iş o hayırlı haberlerini bekliyorum.

Motosikleti
    Breton S125
    Alıntı Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok 2 km yaparsın zaten hakimiyetini kontrol amaçlı ve ürünün üstünde nasıl durduğunu gördüğün bir test sürüşü uzun uzadıya vereceklerini zannetmiyorum.
    Sym wolf mükemmel, şekil ve fiyat yönünden de güzel ilk çıktığı zamanlar biraz konuşuldu ama şuan oda performansını kanıtladı.
    Takıldığım nokta aslında sizin ne tür motosiklet aradığınız :D
    sym wolf ile avenger'ı yan yana koyunca büyük oranda farklılık var :D Biri performans diğeri zevki
    ve zevk senin hocam biz ona karışamayız. Senin bileceğin iş o hayırlı haberlerini bekliyorum.
    Ben ben tarz çok ayırmıyorum. İlla racing veya illa naked alıcam diye sınırlamıyorum kendimi aslında. Bir yandan avangerın hafifliği işlevselliği ve güzel bir tasarımı var wolf'a göre + bide 0 olmasıs var. Diğer yandanda 20 bin km civarında avanger dan çok daha güçlü güzel bir motor var. Ama wolf ta bakımları , parçası ağır gelir diye korkarım . Çünkü öğrenciyim. Ama şuan bajaj daha mantıklı geliyor. Keşke performansı bi tık daha iyi olsa , uzun yolda 120 civarında rahat rahat gidebilsek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------

Oktay motor ile görüştüm. Ellerinde 1 adet avanger kalmış. Ve birdaha avanger modelinin gelmesi beklenmiyormuş. Tamam 2.elde değer kaybım olucak bunu göze alıyorumda . Bu durum iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Duke
    Tnt
    Cbr

Motosikleti
    BAJAJ BOXER
    Avanger bana gore pahalli ve motorda biseyler eksik gibi ... Cbr 250 modelli olsun km az olsun dersen en az 10-11 bin ... Hero nun karizma modeline bakmani tavsiye ederim tam olarak bilgim yok

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Kardeşim senle aynı durumdayız.
    Ns200 e kesin alıcam gözüyle bakıyordum, 2017 si gelince 16 ile karşılaştırıp birinden birini kesin alma niyetindeydim. Fakat son zamanlarda ns200 den kötü haberler duymaya başladık ve malesef motordan soğudum. Başka motor da araştırmamıştım mal gibi kaldım ortada. Ybr 125 alıp sıkıntı yaşamadan bu yazı geçirmek var aklımda. Hayırlısı bakalım 🤔

Motosikleti
    Breton S125
    Peki bütçe biraz yükselse motor için 11-12 binlere çıksa.
    Duke 200
    Cbr 250
    Z250 sl

Bunların sıralaması nasıl olur. Hem servis hem parça fiyatı uygunluğu vs vs öğrenciyiz zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

gv 250 di olsun aralında unutmusum onu

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Peki bütçe biraz yükselse motor için 11-12 binlere çıksa.
    Duke 200
    Cbr 250
    Z250 sl

Bunların sıralaması nasıl olur. Hem servis hem parça fiyatı uygunluğu vs vs öğrenciyiz zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

gv 250 di olsun aralında unutmusum onu
    aralarındakı parca servıs ucretlerı acısından uygun olan dan kalın olana gore
    cbr
    duke
    kawa
    arkadasımda nınja 300 var gecen sene sıfır aldı . motorla bırlıkte vazelın verıyorlarmıs, ben onun yalancısıyım kawa'm olmadı hiç
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Breton S125
    Alıntı gogozh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aralarındakı parca servıs ucretlerı acısından uygun olan dan kalın olana gore
    cbr
    duke
    kawa
    arkadasımda nınja 300 var gecen sene sıfır aldı . motorla bırlıkte vazelın verıyorlarmıs, ben onun yalancısıyım kawa'm olmadı hiç
    Bu cbr tamam güzel motorda . Çoğu apaçinin elinde temizini bulmak çok zor olacak herhalde.

Bir tane wolf buldum 10 bin km de 2014 model ama 6 ay önce çıkışlı ve kaza boya değişen vs söz konusu değil demiş adam. Ve üstünde ön cam , arkada 2 tane yan çanta ve 1 tane arka çanta birde michelin kalın lastik veriyormuş . Fiyatı 7700 TL. Ben fiyatı çok uygun buldum. Sizce nasıl bir fiyat alıp binilir mi ?

Motosikleti
    ......
    Bu cbr tamam güzel motorda . Çoğu apaçinin elinde temizini bulmak çok zor olacak herhalde.

Bir tane wolf buldum 10 bin km de 2014 model ama 6 ay önce çıkışlı ve kaza boya değişen vs söz konusu değil demiş adam. Ve üstünde ön cam , arkada 2 tane yan çanta ve 1 tane arka çanta birde michelin kalın lastik veriyormuş . Fiyatı 7700 TL. Ben fiyatı çok uygun buldum. Sizce nasıl bir fiyat alıp binilir mi ?

bahsettiginiz motoru ben buldum demissiniz.bkz yukarida ikinci yorum...o ilanin linkini size gonderen benim..zahmet edip geri donuş yapabilseydiniz.tşk vs beklentim yok..yardimci olabilirdim.sonucta size onerdigim motoru kullanmis biriyim muhatabiniz benim, burada yaygaraya boş yorum yapan biri degilim hee eminsem bildigim motor ise buradan yardim isteyen kisilere elimden geldigince olumlu olumsuz oneride bulunurum...neyse konuyla alakali diger arkadaslar yardimci olacaktir size...

Motosikleti
    Düldül
    Pulsar bence

Motosikleti
    Yamaha MT-25

dostum bende sen gibi aynı durumdaydım çok kararsızdım. motorsuz geçen günlerime acıyordum, gözümü karartıp sıfıra yakın PCX 150 aldım geçtim. yakıt az, apaçi motoru değil ( gruplara bakarsan pcx sahipleri gayet düzgün insanlar) bence bir düşün.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)