Ducati 1299 Superleggera fiyatı açıklandı 119.900 euro
Reklamlar
-
Sadece 500 tane üretilecek superleggera şasesi, jantları, arka maşası, karenajları karbon fiber olan motosiklet 215 hp ve 160 kg. Dünyanın ilk seri üretim komple karbon fiber olan motosikletidir.
Ps: Egsozların saklı yerden çıkıp kuyruk altına gelmesi euro4 emisyon değerleri yüzünden.
Reklamlar
-
476.914 tl. Yapıyor. Sigortası, bandrolu ivir zivir derken 480 bin diyelim.
Fiyat cok iyi. Ucuz yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Stoklar tükenmeden hemen bir tane sipariş veriyorum..
-
Oha arka teker boşta nasıl oluyo
-
slifer adlı üyeden alıntı
Oha arka teker boşta nasıl oluyo
ip var kenks
-
kaporayı yatırdım, martı bekliyorum.
-
Tl olsa bile alacak para yok. O yüzden fiyatı beni bağlamıyo
Ama seksi alet.
-
Acun abinin şort parmak arası kombinasyonuna iyi gider
-
473,4177 TL yapıyor.
yani bu fiyata bunu almak yerine aşağıda kilerin hepsini alabilirz;
1. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...70853099/detay 160,000 TL
2. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...88233404/detay 90,000 TL
3.https://www.sahibinden.com/ilan/emla...45993504/detay 220.000 TL
yani lüx araba lüx motosiklet ve lüx bir eve sahip olabilirsiniz.
zenginlik güzel şey be kardeşim.
bizim gibi fakirlerin çenesini yoruyor
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Haklısın dostum,zaten bu motoru alacak vatandaşta bahsettiklerinin hepsi fazlasıyla vardır...örnek,aventadora,maseratiye binen,londrada en lüks evde oturan,ve emrinde,servetinin muhasebesini yapan çalışanlarının olduğu biri,parayla pulla uğraşmaz sadece alır ve kullanır...
-
Almanyada asgari ücret 1300 euro ,,,,,,,,,, panigale 1299 ---21.095 euro
Türkiyede asgari ücret 1403 tl,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,panigale 1299----45.900 euro
-
hokahey adlı üyeden alıntı
476.914 tl. Yapıyor. Sigortası, bandrolu ivir zivir derken 480 bin diyelim.
Fiyat cok iyi. Ucuz yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Stoklar tükenmeden hemen bir tane sipariş veriyorum..
Dostum kasmaya gerek yok,500 adetlik üretim sayısı,zaten alacak kişiler bellidir,alan kişide,sigortayı sbm'den hangisi düşük teklif verirse yaptırır geçer,kaskoyada gerek yok sağlam bir abus kilit,hayırlı olsun....
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dostum kasmaya gerek yok,500 adetlik üretim sayısı,zaten alacak kişiler bellidir,alan kişide,sigortayı sbm'den hangisi düşük teklif verirse yaptırır geçer,kaskoyada gerek yok sağlam bir abus kilit,hayırlı olsun....
Ben bu motoru alsam, evin icine, salona koyarım lan.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Sadece 500 tane üretilecek superleggera şasesi, jantları, arka maşası, karenajları karbon fiber olan motosiklet 215 hp ve 160 kg. Dünyanın ilk seri üretim komple karbon fiber olan motosikletidir.
Ps: Egsozların saklı yerden çıkıp kuyruk altına gelmesi euro4 emisyon değerleri yüzünden.
http://i.hizliresim.com/MoqXM7.jpg
H2R'da karenajları carbon&fiber...Bu ilk değil...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Ben bu motoru alsam, evin icine, salona koyarım lan.
ulan oda birşeymi,benim olsa o makina başına bekçi dikerim..
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
H2R'da karenajları carbon&fiber...Bu ilk değil...
Komple karbon fiber ilk motosiklet, sadece karenaj değil yazdığımı iyi okuyun.
Dünyanın ilk seri üretim komple karbon fiber olan motosikletidir. (şasesi, jantları, arka maşası, karenajları)
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Komple karbon fiber ilk motosiklet, sadece karenaj değil yazdığımı iyi okuyun.
Dünyanın ilk seri üretim komple karbon fiber olan motosikletidir. (şasesi, jantları, arka maşası, karenajları)
jantların karbon fiber olduğu resimde'de bariz belli adamlar,ciddi anlamda mühendislik çalışması yapmışlar,sonuçta gövde komple karbon,ağırlık merkezi,şasi rijitliği çok önemli(dinamik yükler,elastikiyet orani,şasi yük sönümlemesi vs... bravo..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
jantların karbon fiber olduğu resimde'de bariz belli adamlar,ciddi anlamda mühendislik çalışması yapmışlar,sonuçta gövde komple karbon,ağırlık merkezi,şasi rijitliği çok önemli(dinamik yükler,elastikiyet orani,şasi yük sönümlemesi vs... bravo..
Kar etmek için yapılan bir proje değil, marka değeri yükseltmek için yapılmış, model için harcanan ar-ge getirisinden daha fazladır eminim.
-
Bosver bunu 2.el piyasasi yok. Biraz daha koyup ybr almani tavsiye ederim.
-
Merhabalar;
Resimde Dikkat edilirse motosikletin arkasında stand'ta bulunan jantın bir kısmını keserek(kesit)almışlar,ziyaretçilere kullanılan teknolojiyi
kanıtlamak açısından..buna benzer bir uygulamayı Automechanika Frankfurt fuarında incelemiştim.burada mantık otomobil,motosiklet vs.değil,(firmaların
kendi ürünlerini tanıtma olayı var tabi)örnk.bu tarz bir ss motosiklette bile bu teknoloji kullanılıyor hız,güç vs)asıl amaç,10-20yıl sonrası tüm araçlarda kullanılacak ve metalin yerini
alacak geleceğin teknolojilerini tanıtmaktır,ve şu an yapılanlar bu işin temel taşları olacak,ve bu doğrultuda yan sanayiide gelişecek, pahalı olan karbon fiber ürünleri ve hizmetleri her
bütçeye uygun hale gelecektir..
Sağlıcakla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Stunt adlı üyeden alıntı
Kar etmek için yapılan bir proje değil, marka değeri yükseltmek için yapılmış, model için harcanan ar-ge getirisinden daha fazladır eminim.
Mutlaka marka değeride var prestij olayıda orası tartışılamaz,diğer yönüde karbon fiber teknolojisinin,bu tarz ss araçta,güç,hız,ve pist
performansında bile sorunsuz bir şekilde kullanıma sunması..ar-ge olayıda orası zaten sorgulanamaz gerek prototip,gerekse malzeme ömür testlerinin
ciddi anlamda emek vererek,kafa yorarak yapılması aşikar,ürün maliyetide,yapılan teknloji yatırımıda totalde,araç başına satış rakamının iki katıdır..
-
h2r alırım üstüne vespa gts250 alırım üstüne mt07 alırım bunların hepsine egzoz döşetirim hepsine göre giyinirim yine para artar yine artar gözüm doyar alıcısına hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)