yok artık le bron james. 450 bin lira lan
yok artık le bron james. 450 bin lira lan
Bir adet sipariş almışlar.
yuro derken?
Superleggeraların hepsi kuyruk altı diye biliyorum. Sokak versiyonu diye ayırmışlar mı panigale den mi bahsettiniz ?
Şimdilik 3 tane geliyor sipariş edilmiş.
Şimdi karbon fiber hafif ama darbe aldığında sıkıntı çıkatır falan gibi saçmalıyacaktım ama vazgeçtim.... Çoooh güzel motor ama yaaa...
Karbonfiberlerin günlük hayatta yaygınlaşması yakın gelecekte çok da mümkün olmayacaktır. Üretimi zahmetlidir ve pahalıdır. Hani seri üretim yaptınız, maliyeti düşürdünüz ama kırılgan malzemedir. Çarptı mı kaporta gibi eğilmez, sanayide düzeltemezsiniz (Otomobil için söylüyorum). Darbe aldığında kırılır, parçanın değişmesi gerekir.
Videosunu izlemistim. Ağırlık güç oranı inanılmaz bir mühendislik. Videoda zaten yerinde durmuyordu. Bu arada karbon fiber f1 arabalarınin karoserlerinin yapımında kullanılıyor.
Kaç gündür evde raporlu yatmaktan sıkıldım. Dün Eminönü'ne turlamaya hava almaya çıktım. Nimet ablanın önünden geçerken kestane aldım. Yiyerek yürüyordum ki sağ omzuma tabiri caizse kuş sıçtı. Hemen iki tane çeyrek aldım. Yarın çekiliyor çıkarsa kesin alıyorum.
Almak hayali bile kuramadığımdan incelemedim ama Honda'nın 200 binlik fiyatını düşününce ve eğer o yeteneğe sahipse stok binliklerin yarışabilir hale getirilmiş fiyatlarının 150 bin euro civarında olduğunu da göze alarak bu fiyatın gayet edepli bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz.
Bizim gibi gariban olmayan şanslı 500 kişinin sahip olabileceği bu motosikleti almak için daha geçen seneden ön kayıt yaptırdı millet.
Tahminim motosikletle beraber homolog ve pist için iki takım egzoz verileceği yönünde.
Yani fotoda ki egzoz orjinal olabilir.
Bir test fırsatı çıkarmı diye gözlerimi 4 açtım beklemedeyim.
Fakirin ekmeği umut
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Neysekı surebılecek tecrubem olmadıgından motor ılgımı cekmıyor. Bazen bılmemek cok ıyı bır sey. Surebılecek tecrubem olsa fakırlıgıme ısyan edecektım durduk yere.
Burda da açmazlar.
Benim tek şansım eskiden test yaptığım dergi aracılığı ile olur.
Fakat 2 senedir bütün test takeplerini reddettim.
Hatır için yapmazlar ama işleri düşerse bir şansım olur.
Bu dergi lansmanları genellikle assende açıldığı için oraya en yakın benim diye zaman zaman işleri düşüyor.
Yani benim test imkanı da yüzde bir o da olursa pistte ve maalesef kendime değil.
Birde buna tüm test pilotları binmek isteyecek.
Offf!:(
Sahibinden temize ikinci el kovalayacaz artık,
Bu fiyata sıfır zor,
Alsa alsa Acun alır bunu,seneyede
ilana "motora parmak arası terlik ve şortla binerken" bi resmini koyup satar.
Arkadaşların ceneleri çok yorulmus görünüyor yaa
Firma standa koymadan 500 kişi bellidir zaten.Öyle parası var diye ona buna satmazlar.
5000 tane uretilseydi fiyat yine aynı mi olurdu, hiç sanmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
bu arada forumda iki satır aşağıda arkadaşın biri max 250 tl ye zincir kilit tavsiyesi istemiş
h2 yi tokatlar mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)