Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sony Actioncam ayarlarını bilen ?

REKLAM ALANI
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    SONY HDR AS20 var elimde. Fakat bişeyi farkettim çok da iyi çekmiyor sanki. 720P de sanırım. 720/30P yazıyor ekranında. Soluk çektiği kanaatindeyim. GO PRO'yamı geçsem . ??

Yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    kılıfla çekiyorsan görüntüde kalite kaybı olur (her makinede olur) kılıfsız daha iyi çeker.
    Görüntü ayarında " vivid " var, renklere biraz renk gelir ama çok ümitlenme. Işık çok etkilidir. Ama her ışıkta hele de ters ışıkta kendi ayarındaki goprodan daha iyi görüntü ve detay verir.
    Naçizane tecrübem, gopro ile çekilmiş videolarda zaman zaman piksellenme olur( youtubede bol bol karşılaşırsın) Sony yapmıyor o işi. Hep aynı kalitede çekmeye devam eder.

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SONY HDR AS20 var elimde. Fakat bişeyi farkettim çok da iyi çekmiyor sanki. 720P de sanırım. 720/30P yazıyor ekranında. Soluk çektiği kanaatindeyim. GO PRO'yamı geçsem . ??

bende as100 var hocam hafiza kartınızı 64 gb sdxc alın diğer hafıza kartları sdhc dir yazma hızı dusuk o yuzden yapıyor bendede soluk cekıyordu sdxc aldım sandisk şimdi güzel tabi kameranızdanda fazla performans beklemeyın as20 sonuçta ama dediğimi deneyin
    www.ceyhunöcal.com.tr

DAYYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF Rally 250
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1080p/60 fps de denediniz mi? Çok yer kaplıyor fakat netlik ve renk olarak çekim gayet güzel oluyor.
    Wokiie bunu beğendi.

Sony kamelarında en az class 10 hafıza kartını önerir. Ha class 10 aldım, şimdi süper görüntü olacak düşüncesi taşımasın bu sen de. Önemli olan yazma hızı. Haliyle bir kart micro sd kart alacağınız zaman, önceliği yazma hızına vereceksiniz.

Çoğu kişi sd kart alırken fiyatı göz önünde bulunduruyor. Ooo bu 20 TL hem de bilmem kaç gb. Siperrr filan diyor. Sonra görüntü çamur çıkınca. La bu gamara hiç iyi değilmiş diyor :d

Bende de as200V var. Kartım sandisk 95 mb/s okuma, 90 mb/s yazma hızına sahip.

Diyeceğim o ki, yazma ve okuma hızı yüksek bir kart ile dene bakalım.

edit:

720p 30 fps as200v kamerada da iyi değil. Bilgin olsun ;) sen o fps'yi yükselt. Hakkını ver gamaranın :p
    Wokiie bunu beğendi.

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    as 20 çekimini gayet yeterli buluyorum, tabi ben güvenlik amaçlı kullanıyorum, içindeki hafıza kartı sony sr32uy modeli ve üzerinde 40m/sn yazıyor yeterlimi bilmem ama videolarda hiç sıkıntıya rastlamadım, ayrıca şarjı da kullandığım diğer gopro 2, sjcam modellerine göre daha fazla kullanım süresi sunuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    As100 kullanıyorum, vlog çekimini 1080 60p çekiyorum gayet iyi ama 720/60 youtube da bozuluyor. Yani o akıcılık kalmıyor gibi.

Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı aLoneman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sony kamelarında en az class 10 hafıza kartını önerir. Ha class 10 aldım, şimdi süper görüntü olacak düşüncesi taşımasın bu sen de. Önemli olan yazma hızı. Haliyle bir kart micro sd kart alacağınız zaman, önceliği yazma hızına vereceksiniz.

Çoğu kişi sd kart alırken fiyatı göz önünde bulunduruyor. Ooo bu 20 TL hem de bilmem kaç gb. Siperrr filan diyor. Sonra görüntü çamur çıkınca. La bu gamara hiç iyi değilmiş diyor :d

Bende de as200V var. Kartım sandisk 95 mb/s okuma, 90 mb/s yazma hızına sahip.

Diyeceğim o ki, yazma ve okuma hızı yüksek bir kart ile dene bakalım.

edit:

720p 30 fps as200v kamerada da iyi değil. Bilgin olsun ;) sen o fps'yi yükselt. Hakkını ver gamaranın :p
    16GB LEXAR CLASS 10 kullanıyorum hocam. Kamera bu arada AS20 . 200 değil.

Aslında şöyle oluyor ; kafamı çevirdiğim zamanlarda pixellenme oluyor . FPS nerden değişr ki bu arada ? Gece çekimlerinde de biraz verimsizlik dikkatimi çekti

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

Alıntı DAYYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1080p/60 fps de denediniz mi? Çok yer kaplıyor fakat netlik ve renk olarak çekim gayet güzel oluyor.
    Birde öyle deneyeyim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)