Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmem dileği ile
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmem dileği ile
Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın hocam
hayırlısı olsun kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Güzel günlerde kullanın
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğimle.
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam, ayıptır sorması kaça mâl oldu?
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam fazla ucuz değil mi ben 2015 model 8750 km de 20 gün önce 12,500+500 tl yol masraflı aldım siz iyi almışsınız düşmesi felan var mı acaba ? bide bu motor 2016 olmaması lazım 2015 dir 2016 ların ön camurlukta repsol yazar bunda yazmıyor benimkinde de yazmıyor 2016 larda yazıyor her şeye rağmen tekeriniz düz bassın hayırlı olsun bide dikkat edin bağcıklı ayakkabı kullanıyorsanız artcı tutamaklarına bağcık takılıyor bu yüzden ben sağa düşürdüm aman dikkat edin insanın cok canı yanıyor.
Hayırlı olsun güle güle bin dostum. Sigorta için Ray sigortadan kesinlikle teklif almanı öneririm. Dayıoğlu 270 lira karlı çıktı ray sigortanın sayesinde. Tekerin düz bassın.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Hayırlı olsun.
Çok sevdiğim bir motosiklet.
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama neden repsol?
şu renk daha hoş..
Kazasız belasız bin dostum, hayırlı olsun..
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum
Hayırlı olsun! Kazasız belasız ve sağlıklı sürüşler!
2015 model, 2016 3. ay trafiğe çıkışlı. Yanlış yazmışım. Fiyatı ucuz, çünkü satan arkadaş Bolu'da, paraya sıkışmış, Bolu malum bir tarafında Bolu dağı, diğer tarafı Gerede, soğuk, kar buz satamamış motoru. Bende aradım, kardeş güzel bir fiyat ver Salı günü gelip alayım dedim. Öyle anlaştık yani o fiyata.
Bunun dışında dün 8 bin bakımına gittim. Arka balata bitikmiş, değiştirdik. Genel bir de kontrol yaptırdım. Motorun durumu iyi dediler. Boluda baktıramadığım için kendim bakıp almıştım
Neden olmasın? Turuncusu hoşuma gitti üstad motorun. Kırmızı siyah ve beyaz karışımı R25 ararken bir anda Repsol inceliyorken buldum kendimi. Üzerine binince anladım ki Repsol hakikaten başka. Bir de o resimdeki eski kasa, ve bildiğim kadarı ile ya orjinal bir renk değil ya da Türkiyeye girmedi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)