21 yaşındayım boy 1.80 4 silindir bakınıyorum.2006 model honda cbr 600f ler var benim gördüğüm..supersport tarzı tavsiyeleriniz nelerdir
21 yaşındayım boy 1.80 4 silindir bakınıyorum.2006 model honda cbr 600f ler var benim gördüğüm..supersport tarzı tavsiyeleriniz nelerdir
Çok olağan olacak ama bizzat kendi adıma merakımdan soruyorum.Önceki motorlar nedir,kaç km tecruben var ve eğitim aldın mı?Yoksa direk 4 silindir makina arayışı içine mi girdin.
Tabikide yok. Devir kesicide bağırtıp çevreye havasını attıktan sonra ördek popo pozisyonunda kafeye kadar sürerek sürüşünü tamamlayacak. Cbf, ybr kurye motoru ıyy, binilir mi onlara? Kuryelik aşağılanabilir(!) bir meslek çünkü.
Ağır girdim ama %95 ihtimalle durum bu. %5 ise utanma payım.
Hocam açtığınız konulara baktım.Motoru biraz şekil için istiyorsunuz gibi geldi.Daha önce hyo gt250r,2008 ninja250r falan sormuşsunuz.Birde 1000 lira bandında ekipman.Eğerki tecrube yoksa bu makinayı önermem.Varsa kendine güveniyorsan al tabi.Ama 1000 lira bandında ful ekipman alsan o motorda yetmez.Bugün deri kaliteli bir mont sadece 1000 lira bandında ve daha yüksek fiyatlarda.
Al abicim al kimseyi dinleme yalnız bir de kefen al ölünce milleti uğraştırma
Sadece 4 tane silindir al o paraya gerisi gelir
Tamam yeter artık vurmayın
Genç arkadaş, önce 250 cc kategorisindeki motorlara bak, biraz tecrübe kazan.
Yok eğer gerçekten tecrübeliyim diyorsan, temizini bulman zor olacak ama dediğin gibi 600 F en iyi seçenek olur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Motosiklet özellikle 4 silindir yüksek hacimli motorlar artık lüx tüketim arkadaşlar,
Cepteki son para ile en ucuza 4 silindir veya en az yakan rayzing hangisi gibi şeyleri geçin,
12 senelik motor başınıza ne işler açar? Kim bilir kaç kişinin elinden geçti?
Ne apaçilikler yaşadı,kullanamadan alır bi köşeye atarsınız,
Servise,yedek parçaya para yetiştiremezsiniz.
Parası bol olan adam işi rayzing,en az 4-5bin ekipmana veren,yetkili servise direk kredi kartını uzatan
Benzin istasyonuna gidip, hesap yapmadan doldur diyen adama uygun,
Ekonomik şekilde havalı olmanın yöntemi alın bir "Yamaha R25" kasıla kasıla gezin,
Amaca oldukça uygun güzel bir motor.
Evet cg motordan direk 4 silindire geçecem alır almaz 200 leri görecem demedimki ben size herşeyin acemiliği var eğitimini alırsam çabuk alışırım diye düşünüyorum şekil için olsa 200 250 CcC şerde çok güzel görünümlü motorlar var önce hep dediğiniz gibi yavaş yavaş CcC yükseltme fikrindeydim ama 4 silindirin sesi gidişi çok başka onun zevkini yaşamak İçin istiyorum ben zevkimi yaşarım sizin dediğiniz gibi kızlara insanlara şekil için istemiyorum ama onlar bundan etkilenirse onu ben engelleyemem ama sizler böyle yorumlar attıkça gerçekten korkuyorum 600f şehiriçi için diye biliyorum bu 600rr A göre falan daha uysaldır diye düşünüyorum sonuçta sadece fikir danıştım size görmeden denemeden alacak değilim ama vazgeçirdiniz gibi bişey yavaş yavaş CcC yükseltmek mantıklı gibi
Bence de yavas yavas CcC yukseltmelisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)