15-17 milyara 4 silindir tavsiyesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Al bi xj6 nagıt, yavaş yavaş yükselt
-
-
Kardeşim sen şimdi şunu bunu bırak. Akıllı ol vazgeç bu sevdadan. Yok öyle alır almaz basmıcam falan. Basarsın duramazsın. Al o paralara 200-300 cc bişeyler sonra bize teşekkür et
-
mv agusta f4 rr al 17bin euroya rahat bulursun
-
ilk defa motor alma heyecanı ile 15.000 tl nasıl heba ediliri sormuş genç kardeşimiz olur ya şansa o dört silindirli temiz çıkarsa Allah korusun sen heba olursun kardeşim annen baban üzülür...etme, o paraya en iyisinden korumalar bitane de sıfır 150 lik 200 luk al yazanları dinle..
-
Bu tarz insanlara uzun uzun yazip tavsiyeler vermeyin. Ne kadar yazarsaniz yazin o hevesi bilirim parasi varsa gider alir onu.
Dogal seleksiyon iste karismayin.
Kardesim kusura bakma ama senin gibiler vefat edecek ki akli basinda insan sayisi cogalsin yuzdeye vurdugumuzda.
Belki boyle konusunca zoruna gider de vazgecersin. HAYIRLI GUNLER
-
Haci cbf 600 abs verelim sana 4 silindir sekil ve yormaz
-
avmert adlı üyeden alıntı
Kardesim kusura bakma ama senin gibiler vefat edecek ki akli basinda insan sayisi cogalsin yuzdeye vurdugumuzda.
Asıl bunun gibiler yüzünden sigorta ücretleri kol gibi çıkıyor.
Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem 600 lük yetmez biraz daha koyup turbo busa ile filan başlasın.
-
Ben "büyük cc" fobisine karşıyım, ve anlamsız buluyorum.
Gel gelelim 7 yaşındaki bir 4 silindir 600cc makina, güncel 1000cc ve üstü bir çok makinadan daha tehlikeli. Ne ABS var, ne traction control... Fren yapınca low side, gaz verince dengesiz teker, virajda high-side riski var...
Son model 1300cc 180 beygir Superduke, eski ikinci el 4 silindir 600cc makinadan çok daha güvenlidir ve daha kolay kullanılır... Ağırlık farkı da çok yok zaten...
-
Bir deli yine kuyuya tas atti, cikarmaya calisiyorsunuz.
-
abi 600f yapacam almanyadan geldim vututu vututu kızlar hasta sizi severek izliyoz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Gel gelelim 7 yaşındaki bir 4 silindir 600cc makina, güncel 1000cc ve üstü bir çok makinadan daha tehlikeli. Ne ABS var, ne traction control... Fren yapınca low side, gaz verince dengesiz teker, virajda high-side riski var...
Son model 1300cc 180 beygir Superduke, eski ikinci el 4 silindir 600cc makinadan çok daha güvenlidir ve daha kolay kullanılır... Ağırlık farkı da çok yok zaten...
hocam cruiser-chopperların cc'si neden yüksek ve neden tehlikeli değil veya tehlikeliyse anlatırmısınız 1 2 yıllık deneyimle almayı düşünüyorum da çekincem var.Aydınlatırsanız sevinirim konu yararlı bi yöne dönsün bari
-
-
Mr.Duke adlı üyeden alıntı
hocam cruiser-chopperların cc'si neden yüksek ve neden tehlikeli değil veya tehlikeliyse anlatırmısınız 1 2 yıllık deneyimle almayı düşünüyorum da çekincem var.Aydınlatırsanız sevinirim konu yararlı bi yöne dönsün bari
Çok ayrıntılı yazmak zor. Kısmen burada paylaşmıştım fikrimi:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmayin-ss.html
-
Bazı arkadaşlar hardcore girmişler ama haklılar!
Yeterli tecrübe ve cc bazlı ekipmana ayrılan bütçe yetersizliği ivedilikle bu sevdadan vazgeçmene sebep.
Hatta zinhar uzak durmalısın.
Yaklaşık 15 sene tecrübem var, ama o ses ve sürat yapabilirliğine kendimi kaptırırım ki acemi için iç açıcı değil!
-
Ölmesi kalması bi yana 15-17 milyara çöp alınabilir ancak. Ben daha iyi bi kosulda elveda demek isterdim.
Şimdi çöp bi motosikletle kaza yapsam, tecrübesiz derler, motosiklet yüzünden derler, çok dikkat çekmez falan. Bi de kafa karışıklığı olur hem sonrasında...
Yeni bi motosiklet olduğunda, maddiyatçı insanoğlu şöyle der; çok süratliydi
hasmet adlı üyeden alıntı
Bakış açınıza göre haklısınız fakat ülkemiz şartları, kültür, yol-trafik güvensizliği, yaş ve tecrübesizlik birleştiğinde klişe bir senaryo ortaya çıkıyor. Malesef.
-
Günümüzde otomobilde e30 kasa bmw ne ise 2001-2006 arası 600f de odur maalesef. İkisi de zamanında çok özel makinelerdi ama artık imajı yerlerde.
-
Benim makina satılık hocam 2006 kawasaki ninja zx636 düşünürsen haberleşelim..
-
Bu paralara temiz 4 silindir bulmak imkansız neden dersen piyasadaki uyanıklar yüzünden çamurlu malda aynı para temiz malda aynı para.Bence alma paranı biriktir 0 km al.
Bazı arkadaslarda dalga geciyorlar anlamıs değilim herşeyi alaya alırsak gün gelir bizide alaya alırlar
-
Forumdaki bu dalga geçme sevdası sıkıcı olmaya başladı. Bir iki bilgi gelir mi diye girdiğim başlıklarda hep aynı alaycılık, hep aynı aşağılama. Motor almadan önce çok faydasını gördüm bu forumun ama işin boku çıkmak üzere beyler bayanlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)