Bajaj'dan bir garip Pulsar 200 NS reklamı
Reklamlar
-
Anafikri anladım, fıkra eviriyorum hemen:
Honda ceosu Takahiro Hachigō, Suzuki ceosu Osamu Suzuki, Yamaha ceosu Hiroyuki Yanagi ve Ekrem Ata ortamlara akmak için Bebek civarında gezmeye karar vermişler ve araç kiralama tükkanına gitmişler. Honda ceosu "ver oradan bana bir crf de kıvrıla kıvrıla gidelim" demiş, Suzuki ceosu "ver bi intruder da pata pata arşınlayalım yolları" demiş, Yamaha ceosu "ver bi arvan oradan da milleti tokatlayalım" demiş, son olarak Ekrem Ata, "ver bana oradan bir salcano excel bisiklet de keyfimize bakalım" demiş. Diğerleri soru soran gözlerle Ekrem Ata'ya bakınca "baktım siz motosiklete binmiyorsunuz, ben de binmeyeyim bari" demiş.
Reklamlar
-
Farklı bir reklam olmuş ilk izleyende gülümseme bırakıyor bu da illaki akılda kalıcı olmasını sağlar benim hoşuma gitti 😊😁
-
Sumocu abilerin memelerine bakarsanız kadın memesi görünümündeler. yani bu kadar kilo alırsanız vucudunuzdaki hormon dengesi şaşar ve kadınlık hormonu östojen salgılamaya başlar. Memeler baş gösterir
Bajaj'a binin hormanlarınınz dengelensin, testesteron salınımınız artsın demişler
-
telike adlı üyeden alıntı
"Şişmanlar da teker yapabilir"
Japon bize ''bindi''....
-
Gece gece aklıma Bülent Serttaş'ın motorla sahne kazası aklıma geldi. Cbf satışları patladı bundan sonra..
https://youtu.be/omqKGnrDvnY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)