---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
bendemi this plugin is not supported diyor yoksa
giremeyenler link bu https://youtu.be/Fsjw7SoQIao
Ben Ekleyeyim Kardeş ....
Kardeşim videoyu seyrettim ama seninki düpedüz dikkatsizlik arabanın yola girdiğini görüyor ve hala gaz verip vites yükseltiyosun
Vede diyosunki az kaldı mersoya vuruyordum
Bence sen motor kullanırken dikkatli ol kardeşim
5,363,552 defa izlenen Sezen Aksu videon daha çok ilgimi çekti. İzlenme sayısı baya iyi
Uğur Gündüz hatalısın,motosikletten inip mersoya çay kahve servisi yapmalısın,yolun ortasında kişilerin muhabbetini bozmuşsun
arkadaş o araç neden duruyorki yanındaki arabayıda sollamış geçmiş yolda bir şey mi var göremiyorum
Ta en baştan, 6. saniyeden itibaren yakın takiptesiniz. Takip mesafesi başlığını tekrardan okumanızı tavsiye ederim.
Sağdaki aracın
1) yokuştan aşağıya gelip yola gireceğini,
2) yolun daralabileceğini ve dolayısıyla da
3) önünüzdeki mersonun yavaşlayabileceğini ve hatta
4) aniden durabileceğini
5) daha tepeye varmadan
"öngörebilmeniz" de lazımdı...
Mobese kamarasıyla mı çektin aga
Doğrul, eğril ama EĞİLME
İyiyim Allah razı olsun abilerim Benimde hatam büyük biliyorum. Takip mesafesini korumam gerekirdi..
Doatum sadece takip mesafesi mi sen göz göre göre vurmaya niyetlenmişsin adama.Hayır ilk bir husumeti mi var dedim sanmıyorum arkadaşıda üstüne mi sürüyo dedim motorlada mercedesin üstüne sürmezsin.Aaa yola çıkıyor hadi daha çok gaz vereyim.
Zengin veletler biri büyük ihtimal, yokuştan araç çıkmış yola girmiş zaten çok az yavaşlasa sorun olmayacak, senin ilk yaptığın gibi hemen hemen, -korna da basıyor- senin gibi, stop gördüğün anda trafikte hızını düşür mutlaka, temkinli ol.
Kafanız güzelmiş güle güle kullanın CG İle mercedese vurmak da nerden çıktı? Tamam elbette hatam var yok demiyorum, takip mesafesini korumalıydım. Ben bu video'yu zaten " haklıyım, önümde lap diye durdu" diye atmadım ama herkes öyle anladı sanırım.
Birde trafikte akıcı kullanmak denen bir şey var. Önümdeki araçla arama 5 metre bıraksam bu sefer arkamda ki araç korna yapacak. Burası Mersin
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
Hayırdır ya bu samimiyet nereden geliyor.Kafanız güzelmiş falan.Sen araba çıktığını görmüyor musun?Daha gaz açmak niye.Orası mersin olunca ne oluyor.Biz sana hatanı söylüyoruz.Kaldıramayacaksan yorumları konu açmayacaksın.Hoş gereksiz bir konu olmuş.Normal günde olağan birşeyi kafanda büyütmüş buraya konu açacak kıvama getirmişsin.Trafikte akıcı araç kullanmak kendini tehlikeye atmak demek değildir.Arkandaki araç korna yapacaksa yapsın can senin canın sana birşey olsa arkandaki araç adına büst falan yaptırmaz emin ol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)