bajaj pulsar 200 ns mi 150 ns mi almalıyım
Reklamlar
-
modifix adlı üyeden alıntı
Hocam meraktan soruyorum neden satıp geri aynı motoru aldınız özel değilse? Yani 25 bin kmden sonra motora güvenmi azaldı merak ettim sadece
Kasım ayında ciddi anlamda paraya ihtiyacım oldu. Motoru sattım ihtiyacımı giderdim. Ocakta durumu toparlayıp hatta daha iyiye getirip yeniden aldım. 10 bin tl param vardı ve bu paraya alınabilecek (tabi topcase, iyi bi lastik gibi ekstaralarıyla) en iyi motorlardan birisi. 25bin km pulsar tecrübem olunca da fantaziye gerek yok bildiğini al dedim kendime ve aldım.
Ahmet.58 rumuzlu arkadaşa ithafen yazıyorum bunu. Sorun yok her şey süper demedimki ben zaten olayı çok yanlış anlıyorsun. Ben genellemene itiraz ettim. BajajLAR çok sorun çıkarıyorMUŞ diye genelleme yapıp sorunu olan özelleri örnek gösteriyorsun. Ben diyorumki sorun yok diyemez kimse ama sorunlar genel mi? Yarıdan çoğu sorunlarla mı boğuşuyor? bırakın bu önyargılarınızı demişsin güldüm sadece :D yahu ben 2 tane pulsar alıp bu motoru ciddi anlamda tecrübe etmiş biriyim, sen sadece okuduklarına göre konuşan birisin ve önyargılı olan ben mi oluyorum :D sorunum olsa ben kullanıyorum diye sorunsuz demem niye diyeyimki bu nasıl artniyetli ithamdır. Sorunum varsa açık açık söylerim. Siz kendi malınız diye tüm olumsuz yönlerini gizler misiniz bu mudur mantığınız ki başkalarına da bunu itham ediyorsunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
kardeş muş,miş le gelmeyin bildiğinizi gösterin dedin,,önüne bisürü belge koydu arkadaşlar,????
sana söz hakkı doğdu şimdi,,cevap bekliyorlar,bunlara karşılık bişeyler demen gerekir
ha birde bildiğim kadarıyla bajajların jant kırılma problemide vardı,hatta altın elbiseli adam dile getirdi diye tehtit bile etmişlerdi adamı,youtubede videoları var
Ya lütfen anlayıp öyle gelin boş yapmayın burda. Sorunsuz harika süper mi diyen oldu? Neyi nerden anlayıp yazıyorsunuz anlamış değilim. Genelleme yapmanın doğru olmadığını söylemeye çalışıyorum bilmem anlatabiliyor muyum?
Reklamlar
-
Dostum ben A diyorum sen B onun icin birbirimizi yormayalim bajaj iyi veya kötü kullanan sizsiniz onun icin tartişma geregi duymuyorum
-
2. Bajaj Pulsar 200ns'im hiç sıkıntısını görmedim , çevremde Bajaj sahibi herkes memnun , servise diyorum Ybr125'e göre kat kat ucuz servis fiyatı , bilgilendirme ve ilginden gayet memnunum.Servis aralıkları 5000 km'de bir.Durum budur.Bir kaç Bajaj kullanana sorarsan herkes benim gibi söyleyecektir.
Ama Japoncu ve Almancılara sorarsan böyle söylerler çünkü bu fiyata böyle motor yok
Bu arada konuda ikicni bajaj'ını alan bir arkadaş daha varmış aklın yolu bir.(Komik olan motoru kullanmamış olanların Bajaj sorunlu demesi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
kardeş muş,miş le gelmeyin bildiğinizi gösterin dedin,,önüne bisürü belge koydu arkadaşlar,????
sana söz hakkı doğdu şimdi,,cevap bekliyorlar,bunlara karşılık bişeyler demen gerekir
ha birde bildiğim kadarıyla bajajların jant kırılma problemide vardı,hatta altın elbiseli adam dile getirdi diye tehtit bile etmişlerdi adamı,youtubede videoları var
Bu konu bu forumda tartışıldı okursan aslı astarı olmadığını görürsün , tamam çamur atında biraz düzgün çamur atın , ayıp denen birşey var.
Artı Aklı olan motosiklet kullanıcısı bajaj kullananları gazlar bugün motor fiyatları bu kadar uçamıyorsa bunda Bajaj'ın fiyat politikasının etkisi var.
Bu 2. Bajaj Pulsar 2000NS'im , Yamaha YBr125'den geçtim gayet memnunum.Alacak arkadaşlar bajaj'ı olan arkadaşlara sorarsa doğru karar verirler.
-
Benim Pulsar 6 değil 5. viteste bile yokuşta bayılıyor çekişi nasıl iyiymiş anlamadım. Motorda sorun yok sanırım çünkü düz yolda 151km hızı gördüm defalarca(gerçi km saati en az 15km fazla yazıyor ) ama yokuşta çekmiyor motor.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim Pulsar 6 değil 5. viteste bile yokuşta bayılıyor çekişi nasıl iyiymiş anlamadım. Motorda sorun yok sanırım çünkü düz yolda 151km hızı gördüm defalarca(gerçi km saati en az 15km fazla yazıyor
) ama yokuşta çekmiyor motor.
hocam 200 lük motordan ne bekliyorsun
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim Pulsar 6 değil 5. viteste bile yokuşta bayılıyor çekişi nasıl iyiymiş anlamadım. Motorda sorun yok sanırım çünkü düz yolda 151km hızı gördüm defalarca(gerçi km saati en az 15km fazla yazıyor
) ama yokuşta çekmiyor motor.
Zaman geçtikçe beklenti artıyo cc yükselt istersen
-
150 NS için faydası olursa buyrun benim kendi kullandığım 150 NS'le ilgili başlangıçtan bugüne detaylıca yazmaya çalıştığım blog başlığımı aşağıya ekliyorum. Kişisel fikrim ilk kez binecek biri için 150 NS, hem daha uygun fiyatlı, hem de benim gözlemlediğim kadarıyla 200'e göre daha az problemli. Bu arada kışın çalışmaz diyenlere şunu söyleyebilirim, jikle açmadan sadece gazı biraz açarak en fazla 3. marşta motor çalışıyor arkadaşlar 1 ay hiç çalışmadan soğukta beklemişken bile üstelik. Ufak tefek sorunları yok mu var, mesela göstergenin soğuk havalarda hata verip bir süre sonra açılması gibi, ama motor aksamıyla ilgili ben bir sorun yaşamadım henüz, gidişi çekişi ve lazım olduğunda yaptığı hızından gayet memnunum. Ben sadece işe gidiş geliş yani ulaşım amaçlı kullanıyorum, TEM'i kullanarak 65 km gidiş dönüş yol yapıyorum işe giderken ve sorunsuzca gidip geliyorum 7000km dir. Bu 7000 km'yi de sadece 8 ayda ve iki günde bir binerek yaptım. Düz yolda 90 - 100 km gibi hızları zaten güle oynaya yapıyor 100'ün 15 - 20km üstünü de üzülmeden gören bir alet, son hız vermek istemem çünkü hız için almadım ama düşünülenden daha yüksek son hız gördüm diyebilirim.
Detaylar burada:
http://mymotorcycleexperience.blogsp...aj-sonras.html
-
2016 Model 200NS kullanıyorum. Bilinen klasik sorunların hiçbiri şimdilik yok. 3 kere göstergenin resetlenmesini saymazsak. Ki ayda 1 bile olmuyor bu da rahatsız etmiyor. Genel olarak çok memnunum. Gücü, görünüşü, frenleri, dengesi herşeyiyle memnunum. Yalnız Pirelli Diablo Rosso 2 lastikler ile kullandığımı belirteyim. Ayrıca motoruma iyi bakıyorum. Yağda, antifrizde, temizleyicide vs. masraftan kaçmam.
Beraber motosiklet aldığım arkadaşım ilk başta sıfır 200NS düşünürken sorunlu olmasından korktuğu için 10.000 km'de KTM Duke 125 aldı. Şansına şimdi sorunlarla baş edemiyor. Tabi o motorun daha sorunlu olduğunu iddia etmiyorum. Yalnızca biraz şans ve bakım işi olduğunu bilmelisiniz. Ayrıca Duke 125 ile güç anlamında çok fazla fark olduğunu söylemem gerek. Arkadaşım da benim motoruma bindiğinde çok daha iyi gittiğini söylüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)