abimizi tanımıyorum gördüm çok güldüm güzel açıklamış bende atayım dedim azıcık eğlenelım
4. dkdan sonra izleyin
abimizi tanımıyorum gördüm çok güldüm güzel açıklamış bende atayım dedim azıcık eğlenelım
4. dkdan sonra izleyin
Hahahah Barodi reyiz in montu ben buradayım diyor sevgiler
Barodi nin her videosu komik içerik komik olmasa da mimikleri konuşması komik adamın
Barodi'm benim..
Sağlam dosttur
Bu adam cok saf, ıyı bır kalbe sahıp. Arada vıdeolarına denk gelıyorum, kedılerı kopeklerı beslıyor, bazen ıcıne sınmıyor tekrar et/mama alıp gerı donuyor. Troll vıdeolarından bazılarını begenmesemde en azından sırtında kılıcla gezıp salak egoıstlıkler yapmıyor, ınsanlara nasıl motor surecegını anlatırken ha patladı ha patlıycak dıye ızledıgımız adamlar gıbı kendını kucuk dusurmuyor, sevıyoruz, severek ızlıyoruz.
Valla bılmıyorum, bende kıl oluyorum o tur vıdeolarına. Gercı karıya kıza laf atmak normal bır hale gelmıs olabılır. Uzun zaman sonra arkadaslarla cıkalım gezelım, takılalım dıye aksam cıktık dısarı, rahatsız edıcı bakıslar, bızım hakkımızda duyabılecegımız kadar seslı konusmalar falan meydana geldı bayanlar tarafından. Hanı unıversıtelı kezbanlar yapar dıyordum onceden, oyle anababa parasıyla gıdılecek mekanda degıldı, demekkı laf atmak, rahatsız etmek, kesmek artık normal bır sey halıne gelmıs. Barodı de bu sebeple ekmegının pesınde olabılır. Devır tuhaf.
Normal değil ama iyi bir abimiz. Bu mesajımı okuyorsan seviliyorsun Barodi.
Açıklayıcı bir video olmuş.
Halka görsel eğitim hizmeti. Valla anca böyle anlıyolar, adam güzel anlatmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)