Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

600cc ile neden başlanmaz troldür

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar 200ns
    abimizi tanımıyorum gördüm çok güldüm güzel açıklamış bende atayım dedim azıcık eğlenelım

4. dkdan sonra izleyin
    GezeGeze bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cıks
    Hahahah Barodi reyiz in montu ben buradayım diyor sevgiler

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Barodi nin her videosu komik içerik komik olmasa da mimikleri konuşması komik adamın
    Mr.Duke bunu beğendi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Barodi'm benim..
    Sağlam dosttur

Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu adam cok saf, ıyı bır kalbe sahıp. Arada vıdeolarına denk gelıyorum, kedılerı kopeklerı beslıyor, bazen ıcıne sınmıyor tekrar et/mama alıp gerı donuyor. Troll vıdeolarından bazılarını begenmesemde en azından sırtında kılıcla gezıp salak egoıstlıkler yapmıyor, ınsanlara nasıl motor surecegını anlatırken ha patladı ha patlıycak dıye ızledıgımız adamlar gıbı kendını kucuk dusurmuyor, sevıyoruz, severek ızlıyoruz.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Grumpy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adam cok saf, ıyı bır kalbe sahıp. Arada vıdeolarına denk gelıyorum, kedılerı kopeklerı beslıyor, bazen ıcıne sınmıyor tekrar et/mama alıp gerı donuyor. Troll vıdeolarından bazılarını begenmesemde en azından sırtında kılıcla gezıp salak egoıstlıkler yapmıyor, ınsanlara nasıl motor surecegını anlatırken ha patladı ha patlıycak dıye ızledıgımız adamlar gıbı kendını kucuk dusurmuyor, sevıyoruz, severek ızlıyoruz.
    Bende denk geldim izledim 2 3 videosunu. Ya trolldür, şakadır ıvır zıvırdır eğleniyosun, eğlendiriyorsun abonelerinide kardeşim niye karıya kıza laf atıyosun? Yakıştırıyormu kendine acaba?
    Ultraviolet bunu beğendi.

Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende denk geldim izledim 2 3 videosunu. Ya trolldür, şakadır ıvır zıvırdır eğleniyosun, eğlendiriyorsun abonelerinide kardeşim niye karıya kıza laf atıyosun? Yakıştırıyormu kendine acaba?
    Valla bılmıyorum, bende kıl oluyorum o tur vıdeolarına. Gercı karıya kıza laf atmak normal bır hale gelmıs olabılır. Uzun zaman sonra arkadaslarla cıkalım gezelım, takılalım dıye aksam cıktık dısarı, rahatsız edıcı bakıslar, bızım hakkımızda duyabılecegımız kadar seslı konusmalar falan meydana geldı bayanlar tarafından. Hanı unıversıtelı kezbanlar yapar dıyordum onceden, oyle anababa parasıyla gıdılecek mekanda degıldı, demekkı laf atmak, rahatsız etmek, kesmek artık normal bır sey halıne gelmıs. Barodı de bu sebeple ekmegının pesınde olabılır. Devır tuhaf.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Normal değil ama iyi bir abimiz. Bu mesajımı okuyorsan seviliyorsun Barodi.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Cok guldum gene yaa

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Açıklayıcı bir video olmuş.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Halka görsel eğitim hizmeti. Valla anca böyle anlıyolar, adam güzel anlatmış

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Grumpy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bılmıyorum, bende kıl oluyorum o tur vıdeolarına. Gercı karıya kıza laf atmak normal bır hale gelmıs olabılır. Uzun zaman sonra arkadaslarla cıkalım gezelım, takılalım dıye aksam cıktık dısarı, rahatsız edıcı bakıslar, bızım hakkımızda duyabılecegımız kadar seslı konusmalar falan meydana geldı bayanlar tarafından. Hanı unıversıtelı kezbanlar yapar dıyordum onceden, oyle anababa parasıyla gıdılecek mekanda degıldı, demekkı laf atmak, rahatsız etmek, kesmek artık normal bır sey halıne gelmıs. Barodı de bu sebeple ekmegının pesınde olabılır. Devır tuhaf.
    Bir bayana laf atıyorsan ya anan yoktur, yada baban coktur derler büyüklerimiz. Biz böyle gördük.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)