Teknik konularda Mengü16 abi
Sürüş tekniklerinde, tecrübelerinde Zaferce abi
Uzun yazma konusunda üşenmeyip bildiklerini paylaşan Levent Göçmen ve Olcay Avşar abilerimiz
Teknik konularda Mengü16 abi
Sürüş tekniklerinde, tecrübelerinde Zaferce abi
Uzun yazma konusunda üşenmeyip bildiklerini paylaşan Levent Göçmen ve Olcay Avşar abilerimiz
Peki bu eskiler nereye gitti cok merak ediyorum. 2005-2006-2007
Kimisi Hakkı Rahmete
kimisi Terki Diyara
Kimisi Sosyal Yaşama
Kimisi İnzivaya
Kimisi Sakatlığa
Kimisi Boşluğa
Sebepsiz değil yani..
Konuya dönersek benim için tabiki enlerde Coq Mengü Olcay alınmasın ama Fatih.met bile bir en'dir görmesini bilene kısaca herkes bir endir ama çoğu zaman neden en olduğunu bilmez.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Forum ortak ilgi alanları olan kullanıcıların buluştuğu bir ortam.
Ben kendi adıma "En ler" için ayrı ayrı isim yazmayacağım fakat şunu söylemek isterim gerçekten faydalandigim ve bilmediğim konular hakkında "doğru veya yanlış" bilgiler bulduğum bir ortam. Edindiğim bilgileri filtreleyerek çok işime yaradığı zamanlar olmuştur.
Katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Levent olm gel seni övüyorlar :D
en motorsuzu ben,
en teorik zaferce,
yeni gelecek motorların değerlendirmesinde seko,
sürüş konusunda en bilgili oocan hoca,
kamp konusunda inzell,
en ince gören the dude,
En troll olarak size bir şey hatırlatmak isterim...
Nickini hatırlamıyorum, zaten defalarca banlanıp yeni üyelik aldı.
Tam hatırlamıyorum fakat kendisinin Japon mu, Koreli mi bir oyuncu olduğunu yazan, translate'den çevirip buraya yapıştıran bir trollümüz vardı
Mengü tr_select barodi coq metehan bu abileri severek sayarak takip ediyorum bu arada ismini unuttuklarım kesinlikle var
En çok ban yiyeni Metehan onu iyi biliyorum
forumun EN EN EN mucidi irfan karaman yapamayacağı hiç bir şey yok korkun ondan http://www.motosiklet.net/forum/memb...irf-84896.html
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Troll bence konunun tam ortasina nokta koyan en en yunusus bak atlamisim
Bide en tatli seker sitki abi onu unutmuşum favorimdir )
Bide the dude var en düt düt düt
Levent ee kaka pis
Bu konu bana kendimi sorgulattı. Yaklaşık 12 senedir üyeyim, forumda yazı yazmadığım gün sayısı çok azdır, bir sürü tartıştığım kişi de olmuştur ama olumsuz anlamda bile olsa kimsenin aklına gelmemişim. Demek ki kendimde bir şeyleri düzeltmem gerekiyor ana neyi ? Bunun bir yansımasını özel ve iş hayatımda da yaşıyorum gerçi... Sorun anlaşılamamak veya yanlış ifade etmekte olsa gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)