Forumda Benim için
En saygıdeğer :Ekrem Ata
En Değerli bilgiler: Coq ve Haşmet.
En içten :Metehan.
En Duygusalı ise Soğuk ülkenin sıcak İnsanı: Yunusus
Her konuda En bilgili: Kaldera (Uğur Abi).Hala buralarda mı bilmiyorum
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
En Anadolu Ajansı: hachiko
aslında "ergen" kelimesinin kötü bir anlamı yok, gelişmekte ve gelişim sürecinde değişmekte olan ve çocukluktan çıkma dönemini kapsayan insanların bulunduğu bir dönemdir.
zaten yorumlarıma dikkat edecek olursak benim ilk üyelik zamanlarımda ki ve son zamanlarda ki yorumlarım bir birini tutmaz. belki de bunu ergenlik çağımdan geçme dönemime bağlayabiliriz ve bu olağan bir durumdur fakat forumdan soğuma nedeni olacak kadar olduğuna inanmıyorum.
böyle kırıcı sözlere eskisi kadar kızmıyorum ve takılmıyorum çünkü insan psikolojisini de çözüyoruz artık.
özel bir yetenek alma hakkım olsaydı bu yetenek kendimi başkalarının gözünden görmek olurdu... tuhaf bir durum, itibar benim için önemli fakat günlük hayatta zekasına değer biçmediğim insanlara selam bile vermezken burada tanıyıp tanımadığım herkesin düşüncelerini çok önemsiyorum, niye acaba?
en fatih.met karşıtları; @crenox, @mete_han, @bektanist, daha varda aklıma gelmiyor.
neyse durun bari bende birilerine sataşayım biraz. bence ergen olan bir üye var ise oda @K1Z1L. azında sigara olan bir adam resmi vardı, umarım nicki doğru yazmışımdır.
Pistonlar. ...
Vay be ne güzel herkes birbirini tanıyor, biliyor inşallah bende böyle olurum.
Forumun,En Abs´lisi Istanbu_gezg.
sonuçlar açıklanmış hiçbiyeri kazanamamışız. seneye daha çok çalışıp enlere mutlaka girmeliyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)