Ben bi "kararsiz" ı, bir de "takintili" yı tanıyorum en olarak.
Ben forumun en efendisi en düzgün insanı olarak @Sokollu abimi ilan ediyorum...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
[QUOTE=hasmet;4107585]Yakında meraklı, neşeli, çekingen, uykucu ve şakacı da üye olur foruma.
Şirinleri tamamlarız mı diyorsun yani abi iyi birer üye olursak
en bilgisine güvendiklerim lucas levent gocmen gp500
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Millet birbirine mi yürüyor nooooluyor burda :D
Biride dememiş ki en Enduro'cu.
Yazık cok yazık.
buralar da almış yürümüş.
Forumun telefon rehberi gibi olmuş bu konu. Neyse mesaj yazayım da sonra unutmayayım.
Bu arada Angara'daki arkadaşlara selamlar.
forumdan soğuma nedenlerimden biride biraz Fatih.met dir ...
karşılıklı duygular...
en son süresiz ban yedim artık Skul Erhan banlamaktan bıktı..onuda bi şekilde psikoloncik baskıyla süzersizi süreliye çevirdik..
12 yıldır forumdayım..13.yıla girdim geçen ilk defa Erhan geçenlerde beni aradı..aga naptın öldünmü kaldınmı falan diye durup dururken hal hatır sordu..o şok oldu benim için..rahmetli BBRR abi bildiğiniz üzere mide küçültme ameliyatı sonrası akciğer embolisi nedeniyle vefat etti..bende Elazığ da mide küçültme ameliyatı olup bir süre foruma uğramayınca aradı sağolsun yaşıyormuyum diye...
estağfurullah aga..bende forum da geyik efsanesi olduğumuna inanırım..bilgi birikim anlamında pek bişey katmışlığım yoktur.. senin bilgilerinin onda biri bende yok mesela..ilk yıllar anca konuları sulandırma..konuyu saptırma..kşkırta polemk amaçlı şimdi TROl denen denen formatı o zamanlar sağlam uygulardım...konu ahengini bozmaya bayılırdım...
vaktim olduğunda yardımseverlik olayını abartabilirim...destek verdiğim kişi yeter lan tamam bile der bazen..kendime ne istersen sizin içinde aynısını isterim...
.....................................
o kadar çok isim var ki EN ler dediğimiz..kimseler hatırlamaz bir Murat Gergerli abimiz vardı mesela..Urfadamıydı..polis memuru..adam pırlanta gibiydi..yalan oldu gitti..sonra Adanalı çok abilerimiz vardı burada..isimlerini bile hatırlayamadığımız...
ilk aklıma gelen enler..
2005 devrem Shadow_Dancer vardı mesela..Tekirdağ da ziyaretine bile gitmiştik..net kafesi vadı galiba...
yine 2005 lerden Avustralya Sidney de ikamet eden Ahmet Saner abim vardı..beni Avusytaralyaya davet etmişti 2005 de çalışma vizesi ayarlayacağını söyledi ben istemedim..sağol abi dedim burda mutluyum dedim...KARA ile başlayan bir niki vardı...
Kuvvetmıra da heyecanını tüketmeden aktif olarak devam ediyor..forumda kalmak için bir sebeptir kendisi...
gp500 1st benim en favori üyemdir diyebilirim...
the dude keza kaliteli yorumlar ve bakış açısına sahiptir...
ucuz siyaset yaptığı için COQ a her nedense soğuğum ama yinede yazdıklarını okurum...
deli çerkes az yazar öz yazar...
sokollu sağlam karakterli bir üyedir...
forumun en kral üyesi aslında Piyanist İrfandır..bu adamın hayat hikayesini belgesele yap otur izle..Habertürk de Emeğin Öyküsü Programında yer ver izletir kendini..fırın da yıllaırn ekmek ustası İrfan şimdi dev bir marka oldu..işte EN diye ben buna derim...
akla gelmeyen o kadar isim var ki...
emin arıkoğlu..
elazığlı bir örtmen abimiz vardı mesela kayboldu...serdarbilgem
LEDO abi nerde mesela...efsanelerden biri...
Bystar Özer..Tekirdağ Muratlıdan
Savaşkayan Abimiz kraldır...
Elınt Gökhan yok mesela uzun zamandır...
Mod Görkem de kayıplarda...
bizim dönemim efsane trolü MUSTİ 81 napıyor acaba...
tasarslan...
asfalt meleği...
aklıma ilk gelenler nerelerde acaba...
bende mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 145 kilodan 90 kiloya geldim..motor benim için sadece ulaşım aracı..eski heves ve heyecanlardan uzağız..yaş 40 oldu..foruma girdiğimde 27 yaşındaydım...yaşlandık be.. yani bazen motor muhabbeti yapmak bile boğuyor bayıyor...belkide hiçlik sendromu yaşıyoruz...yani dönemsel birşeydi..2000 yılından beri aktif güvenlik işindeyim..yani ne ileri gittik ne geri..insanları sevmeye devam ediyorum ama...köşemize çekildik...buralarda olmaya devam edeceğim...benim tek korkum ortopedik anlamda sıkıntı yaşamak..yanikaza yapıp sakat kalmak bir uzvumun kopması engelli olarak yaşamımı devam ettirmekten çok korkuyorum...onun dışında ayat akışında devam ediyor...2000 ylından beri güvenlik ve şoförlük yaptım...şu an güvenlikciyim..mal bekci yani... kalabalık gezileri sevmiyroum..daha bireysel günübirlik geziler yapıyorum..
her yaz memleketim Uşak ve anne tarafı Manisa Salihliye uğruyorum..yani hayatım da ritüeller var..avatarımda fotosunu gördüğünüz evladım şu an 12 yaşında...yarın silah atışımız varmesela kanuni zorunlu...Ümraniyeye poligona gidicem onu yapıp öğlen hemen eve Seyrantepeye gelicem sonrası Levente dans kursuna gidecek çocuğum..alın size motosikletin bir artısı daha...
ben hep derim ..burada kötü insan yok..herkesi kendi dünyasında inceleyin uzaktan izleyin..seveni var ..anası babası atası evladı bir saygınlığı var..yani herkes saygıyı hakediyor..ama forumda yüzyüze temas olmayınca insanlar daha yüzeysel daha soğuk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
en özendiğim MrMud ( endurocu olmak istiyoooom )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)