boş bakkallar konfederasyonu olarak kararımız bellidir, konuyu şahsileştirmeyelim.
en laylon diktatör..............Lucas
şu konuya girip girip beni biri yazmış mı diye bakıyom, sıçam böle ayata bea.
ben yimem de bi yiyen bulunur
En kibar, en müzisyen, en maceracı, en pideci ve en girişimci piyanist_irf. Girişe girişe parayı bulmuş sanırım, foruma epeydir uğramamış.
En asi bilge çocuk KUVVETMIRA
Forumun başından beri, sürüş teknikleri konusunda en iyi konuları açan ve en iyi bilgileri veren coq (bu en'ler mazide kalmış olabilir, emin değilim )
Forumun en yardımseveri @mete_han abi diyorum.
Defalarca insanların forumda yardımına koştuğuna şahit oldum. Parası olmayana lastik ayarlamaya çalıştı sağ soldan vs.
Ki kendisi hatırlamaz motosiklete ilk gönül verdiğim zaman sırf 100-200 tl ucuza alayım diye İstanbul honda bayinden benim için gidip cbf150 fiyatı alıcaktı ben istemedim.
En konuşkan , en zıpır , en goygoycu , en şakacı olmak ayrı ama benim için enlerin eni metehan abidir
Ki hala sağolsun kilo verme sürecim içinde facebooka attığım fotolara iyi yorumlar yaparak beni iyice motive ediyor )
forumun en admini @erhanerdil o olmasa şimdi buralar hep yeşillikti
hayırlı forumlar arkadaşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bak ya geldi erhan erdil diyip gitti çok pragmatist gordum kanks seni
O istemedigin motora karar kildim duyrulur
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
He hos geldi jimi netcen bana hic hosgeldin abla demedin neden alpere bole ozel bir hosgeldin ayip degil mi, seni cengelde gorup sikistiririm ayagini denk al hehehe )
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)