Beni mi özledin @yürekçe :p
Forumun EN INANILMAYANI olarak yerimi alıyorum
Her yorumuma Hala..... Abi/hoca senmisin? Yeter artık sahte takılma diyenler var..
Sahte hesapların tespit edildi diyenler oldu oysa yok.
Öldükten sonra şiirleri okunacak şair gibi dolaşıyorum forumda
Tıpkı Şarlo karekterine en çok benzeyenin seçileceği yarışmada sırf espri olsun diye giren gerçek Chaplin'in 3. Seçilmesi gibi dramatik oldum.
Bende kendimi forumun en V-Strom severi ilan ediyim.
Tabi ne kadar sevsemde frenlerinin berbat olduğu gerçeğini değiştirmez. Seviyoruz ama körü körüne değil , şımartmamak lazım okadarda aleti .
Öncelikle Forumda kimseyle aktif olarak görüşmedim. bir kişiyle görüşecektim. Çok iyi bir arkadaştı ama vefat etti @osmanico :( onun dışında En moderatör @uğur moderatör. Adresine çiçek yollayacak kıvamdayım bunun dışında bana torrent sitesi için davet yollamıştı @bisnev99 Sonra bazı konularda birbirimizle aynı görüşte olup birbirimizi sevdiğimiz savunduğumuz @cbr125 sonra bilgi konusunda benden iyi olup birşeyler kaptığım üyeler var
@coq
@hasmet
@kuvvetmira
@whitedeamon
@bektanist
@mengu(iki tane var biri 16 diğeri neydi ya :D bir tanesi cg ciydi galiba
@crenox
Vay bee toplasan aktif 20 kişi falan vardır diyordum ama sitede aktif kullanıcı baya varmış :D neyse. Enlerden bir kişi seçebiliyorsak ben @uğur moderatör diyorum.
Kübra video çek motorunu falan tanıt görelim seni inanalım. Gerçi ben inanmamazlık etmiyorum ki.
Akıllarda iz bırakabilmek. Hoşuma gitti. Samimi olmak lazım. Şunu unutmayalım yaratılış gereği hepimiz yaklaşık değerdeyiz. Farkı sonradan çaba ile ortaya koyarız.
güzellik bakılanda değil bakandadır. (sizlerin inceliğidir)
Bu arada az yazar ama bir motosiklet tamircisi(g.o paşalı, sakaryalı) olan üye var, adam her ihtiyacı olana çin olsun, hurda olsun, eski olsun demeden üşenmiyor gocunmuyor,mekanik olarak çüzümü varsa anlatıyor. Problemi söylüyor.
Böyle adamı, hele hele sanal ortamda pek bulamassın Ego yok, yardım severlik on numara
coq,kuvvetmira,tigermbz,haşmet abilerimizin tartışmalarını hiç bir şeye değişmem.
En mükemmel gezi ve kamp raporları - oyunageldim ve guven61
En çok doğru bilgiyle karşıma çıkan - hasmet
En insancıl ve efendi üyeler - sey_47 & vader
En kafa dengi(m) - computeus & capozzz
En güzel fotoğraflar - Deryali
En "bu adam iyi yazıyor" dediğim - The Dude & her ne kadar siyasi görüşlerini desteklemesem de KUVVETMİRA
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
adım geçmiş, eyvallah
bikaç da benden;
en efsane..........................mete_han
en nostaljik.......................Prometheus
en kalender........................mezit
en elinden her iş gelir.........piyanist_irf
en akademik........................zaferce
en didaktik.......................watercolours
en geyik............................yunusus
en zengin gösteren.............TAYFUNBORA
en motorcu.......................mengu16
en hissiyatlı.....................yürekçe
en moderatör......................eyong
en laylon moderatör..............Lucas
En iyi fren yapan: takıntılı
Yakın zamanda en iyi teker yapacak olan: takıntılı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)