CBR 600 RR in krank 2 dişlisi hasar gördü ve 15 dakkikada tamir edildi şoktayım :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
degişen parca yok 1000 tl işcilik aldi daha once de zx636 yapmıstı bu şekilde baya onceleri bilmiyorum ve garanti verdi. biz 3000 tl yi gozden cıkartmıştık 1000 tl bize ilac oldu.
-
4KORSAN adlı üyeden alıntı
degişen parca yok 1000 tl işcilik aldi daha once de zx636 yapmıstı bu şekilde baya onceleri bilmiyorum ve garanti verdi. biz 3000 tl yi gozden cıkartmıştık 1000 tl bize ilac oldu.
değişen parça yoksa 3 ay sonra buraya yeni konu açarsın elimizde patladı diye
-
Garanti verdi ve daha once yaptıgı zx636 halen saglam :D
-
Lazer kaynakla sertleşmeden kaynatılıp tesviye etmiştir.Yada normal argon kaynağı atmıştır.
-
argon kaynak zor ama lazer ile tesviye etmesi olasi sonucda araştirmamıza ragmen bunu Türkiyede yapan yok
-
Lazer kaynakmı yapan yok.
-
Ustalarımız enteresan gerçekten. Umarım O dişlinin kaynak ile vs ısınmasına neden olmamıştır. Çelik bu ısındımı yapısı bozulur.
-
-
15 dakikalık işçiliğe 1000tl, kötülemek için demiyorum da fazla değil mi sanki? değişen parça yok yalnız kaynak yapılmış
-
hayir tabikide lazer kaynak her yer yapıyor ama bu dişliyi motoru sökmeden yapıp ve garanti veriyor. ince bir işcilik ve bazen saatler alabiliyor.
-
4KORSAN adlı üyeden alıntı
hayir tabikide lazer kaynak her yer yapıyor ama bu dişliyi motoru sökmeden yapıp ve garanti veriyor. ince bir işcilik ve bazen saatler alabiliyor.
Hocam hayırlı olsun,zaten ustalığı sağlam yaptığı işçiliğe kefil olmuş ustan, ee herşeyin bir bedeli olacaktır,yaptığı işe harcadığı masraf örnk.10tl ama işçiliği 990tl bu işler böyle varsa başka babayiğit yapar işi verir garantiyi,fiyat uygun,usta sonuçta tüm riskleri göze alarak iş yapıyor,aksi durumda,alt motor indirmeye kadar gider..
Sağlıcakla...
-
O dişliye o noktada kaynak yaptıysa lazer olma imkanı yok.Normal argon atmıştır.
-
Bakiyorumda eli anahtar tutmayan motosikletin lastiğini sisiremeyecek insanlar
Ustanin yaptığı işe deger biçiyor
Neden çünkü el emegi denen bi olaydan haberleri yok
Fiyat i fazla bulanlar gidip yetkili servise yaptirsin
Bakalim servis nasil öpüyor
Hic gözünüzün yaşına bakmazlar
Kim ne derse desin el emeğine saygiliyim işçiliğin hicbir zaman pazarlığını yapmam
-
el emeğine laf yok, o parçanın tamiri söz konusu bile olamaz krank dişlisine kaynaktan bahsediyorsunuz komik gerçekten
-
Dişlinin köşesi gitmiş sadece tam diş kaynatmamış.Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum.
-
tr de 2. el motosiklet alınmaz gerçekten :D
-
Şimdi bu motora güvenilip 260-280km hıza mı çıkılacak. Motor başkasına satılırken bu işlem alıcıya anlatılmazsa cidden yazık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)