Bugün motorumu detaylı bir temizliğe soktum, sizlerle paylaşmak istedim. Bana çene yapma temizliği görelim derseniz 11:15'den başlayabilirsiniz
Bugün motorumu detaylı bir temizliğe soktum, sizlerle paylaşmak istedim. Bana çene yapma temizliği görelim derseniz 11:15'den başlayabilirsiniz
bu temizlemenin günahı nedir hocam? ve yer neresi
Adamları tebrik etmek lazım güzel iş çıkarmışlar
Mekan sahibi sıkı motorcu belli oluyor. Valla güzel yıkadı Allah var.
Baya iyi iyi iş çıkardılar. Bu tarz yer varmı izmirde? 30 lira vereyim yağlayıp temizlesinler yahu. 2 saatimi harcıyorum yoksa.
Hocam yine iyi sıyrılmışsınız adamlar hızını kaptırıp Allahtan sizi de arada yıkamamışlar :D
İzmir'de var mı böyle motosiklet yıkayan bir yer???
istanbulda hara&güre garaj da bu şekilde detaylı yıkama ve sosyal bekleme alanı sunuyor. ben epey memnun kalmıştım.
https://www.google.com.tr/maps/place...9.074773?hl=tr
+-10 metre oynama yapar. Burası olması lazım.
Kendisi de motorcu olduğundan işi bilen bi adam, keyfi yerindeyse(uğraşası varsa) gerçekten çok iyi temizlik yapar, ama uğraşmamak için yalapşap yapmışlığı da vardır. Ben de yarın gidip, Fatih'e yaptığın muameleden istiyorum diyeyim bakalım. tek sıkıntı zincir için İpone yağ kullanıyor.
Burada da adresleri var. Adres sanırım doğru.
https://www.facebook.com/dogusotokuafor
Yalnız tazyikli su ile yıkama işi sakat.
Abarttı...yararlı bakterileri de öldürdü
kesinlikle tavsiye edilecek tarzda değil bu yıkama
valla böyle yıkayan bi yer var istanbul da oda motocafe 50 liraya yıkıyor.
çok para hacıı
güzel yıkamış fakat bir su birikintisinde yada az bir yağmurda motor yine camur oluyor. ön çamurluk uzatma ile arka çamurluk şart bu motora
Amaaan, Denizli'de istersen mum sıva, waterproof olsun, kir tutmaz olsun.
Denizli 2007'de alt yapı çalışmasına başladı, her taraf hala toprak, çamur.
Biz arabayı yıkatmak yerine 5 litrelik su ile ön cama arka cama su tutuyoz, sonra yolumuza bakıyoz.
Bence tabancayı çok yakın tutmuş, onun dışında güzel temizlemiş ama Denizli'de temizlik lüks.
Bunlar motosikletini seven adam hareketleri.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)