trafik sigortası bitişten önce yenileme
Reklamlar
-
Bende bir teklif alayımda manisanın faydalarından yararlanayım.
Reklamlar
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
haydaaaa,,işe bak şimdi
yalnız SBM den teklif aldıysan ergo sigorta yapan bir acentaya git,teklif al,acenta sorguladığında muhtemelen aynı teklif çıkacaktır.
ben bugün gün boyu SBM de bana teklif vermeyen sigorta şirketlerini aradım ama verilen fiyatlar hep yüksek çıktı,
bende SBM den en düşük teklif veren ziraat bankası olduğu için vakit kaybetmeden bir ziraat bankasına gidip SBM den aldığım teklifin en uygunu ziraat bankasının olduğunu ve sigorta yaptırmak istediğimi söyledim
neticede bankacı arkadaşta sorgulama yaptı ve SBM den bana verilen 365,52 tl teklifin aynısı çıktı,hemen sigortayı yaptırdım,ne olur ne olmaz en uygun bu çıkmıştı
Sizin sigortanın bitimine kaç gün var acaba
Sigortacının dediği sbm den teklif veriyorlar fakat onaylamiyorlar dedi bilgilerim zaten sigortacida var 135 tl ye yaptırmaya çalışırım dedi
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam Rabbim kaza bela vermesin,senin canın sağolsun..desene günlüğü 1 çay parasına denk geldi
sağolasın,amin ALLAH cümlemize kaza bela vermesin,,
valla o hiç aklıma gelmemişti,gerçekten günlüğü 1 liraya geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
Sizin sigortanın bitimine kaç gün var acaba
Sigortacının dediği sbm den teklif veriyorlar fakat onaylamiyorlar dedi bilgilerim zaten sigortacida var 135 tl ye yaptırmaya çalışırım dedi
şubat 23 bitiyor
şöyle bir durum oldu,,normalde bitmesine 1 ay kala sigortayı yenileyebiliyorsun,,benimki şubat 23 de dolduğu için ocak ayının 30 unda daha önceden sigorta yaptırdığım şirketi aradım,bana en uygun fiyatı verin dedim
aradan 20 dakika geçti bana telefon etti,,abi şubat ayı açılmamış o yüzden teklif alamıyorum dedi
sonrasında 2 şubatta ben tekrar aradım açıldıysa fiyat istedim,2 saat sonra bana teklifleri söyledi,,ama bana yüksek geldi,bu sefer SBM den kendim teklif aldım ve ziraat sigorta daha uygun verdi,bugünde gidip yaptırdım
senin sigorta bitişide 1 mart oldugundan çok pis tarihe gelmiş,seninki nasıl olur bilmiyorum,başka bir acentadan denesen olmazmı acaba
-
haydaaaa,,işe bak şimdi
yalnız SBM den teklif aldıysan ergo sigorta yapan bir acentaya git,teklif al,acenta sorguladığında muhtemelen aynı teklif çıkacaktır.
ben bugün gün boyu SBM de bana teklif vermeyen sigorta şirketlerini aradım ama verilen fiyatlar hep yüksek çıktı,
bende SBM den en düşük teklif veren ziraat bankası olduğu için vakit kaybetmeden bir ziraat bankasına gidip SBM den aldığım teklifin en uygunu ziraat bankasının olduğunu ve sigorta yaptırmak istediğimi söyledim
neticede bankacı arkadaşta sorgulama yaptı ve SBM den bana verilen 365,52 tl teklifin aynısı çıktı,hemen sigortayı yaptırdım,ne olur ne olmaz en uygun bu çıkmıştı
hocam ben seni takipteyim. 365 tl plakan 10, ikametgah ın da istanbulken çıktı değil mi?
şimdi ben ikametgahımı manisadan istanbul a alsam 300 lerden 800-900 lere fırlar mı acaba diye korkuyorum. bu soruya da tam bir cevap bulamadım bir türlü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
motosiklet babamın üstüne hayatındaki ilk araç 1 mart itibari ile 5. sigortayı yaptırılacak
arabayı da motosikletten sonra aldık 3. sigortasını kasım ayında yaptırdım
2 araçta da kaza yok
sigorta fiyatlarını da yazayım 110-111-112-175 motosikletinkiler
269-379-540 arabanınkiler
benim babamın yaşı ilerlediği için artık riskli olarak görüyor olabilirler. yoksa 485 tl bile çok normalde.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Tefoo adlı üyeden alıntı
hocam ben seni takipteyim. 365 tl plakan 10, ikametgah ın da istanbulken çıktı değil mi?
şimdi ben ikametgahımı manisadan istanbul a alsam 300 lerden 800-900 lere fırlar mı acaba diye korkuyorum. bu soruya da tam bir cevap bulamadım bir türlü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
benim babamın yaşı ilerlediği için artık riskli olarak görüyor olabilirler. yoksa 485 tl bile çok normalde.
aynen,benim ikametim doğma büyüme İstanbul,,motosikletide 2 ci el aldım,alırken 10 plaka olması tesadüf denk geldi diyebilirim,ama iyikide öyle olmuş,daha önceki motorum İstanbul plakaydı,bu sigorta fiyatlarının ucuz olduğu zaman bile 400 tl sigortaya para vermiştim,,şimdi 800 gibi bir rakamdan aşağı olmazdı herhalde
ikametini niye istanbula alcan,mecbur değilsen alma derim,,trafik sigortasının çok farkedecegini sanmam,bendeki örnek gibi
plaka en büyük etken sanırım
-
Tefoo adlı üyeden alıntı
Sigorta olayında,en uygun yaş olarak (30-55) 55 ve üzeri 30 yaş altı gibi oluyor örnek 25 yaşında biriyle 56yaşında birine sigorta yüksek çıkabiliyor. amcanın yaşı ilerlediği için yüksek çıkabilir,babamın yaşı 60 risk durumu sigorta bakımından..
-
aynen,benim ikametim doğma büyüme İstanbul,,motosikletide 2 ci el aldım,alırken 10 plaka olması tesadüf denk geldi diyebilirim,ama iyikide öyle olmuş,daha önceki motorum İstanbul plakaydı,bu sigorta fiyatlarının ucuz olduğu zaman bile 400 tl sigortaya para vermiştim,,şimdi 800 gibi bir rakamdan aşağı olmazdı herhalde
ikametini niye istanbula alcan,mecbur değilsen alma derim,,trafik sigortasının çok farkedecegini sanmam,bendeki örnek gibi
plaka en büyük etken sanırım
sırf sigorta muhabbetine manisaya aldırmıştım ikameti geçen sene. istanbulda yaşadığım için eninde sonunda buraya aldırmak zorunda kalacağım ondan şimdiden psikolojik ön hazırlık yapıyorum :D
eskiden sadece plakaya göre fiyat çıkıyordu ama 2015te değiştirmişler ve ikamete göre de yapılmaya başlandı diye haber var. ilgili haber.
senin durumun bana da biraz umut verdi açıkçası :D umarım ikameti istanbula alınca kol gibi geçirmezler bana da :D
levend84 adlı üyeden alıntı
Sigorta olayında,en uygun yaş olarak (30-55) 55 ve üzeri 30 yaş altı gibi oluyor örnek 25 yaşında biriyle 56yaşında birine sigorta yüksek çıkabiliyor. amcanın yaşı ilerlediği için yüksek çıkabilir,babamın yaşı 60 risk durumu sigorta bakımından..
muhtemelen öyledir. gözler görmemeye, refleksler azalmaya başlıyor bu yaşlarda.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Geçen sene allianz dan 144 liraya yaptirmistim bu sene 156 verdiler
Bende senin gibi erkenden yaptırdım
Eskisi bitince yenisi başlıyor.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Demir sigorta isim değiştirmiş Türkland olmuş sbm de en uygun teklif onların görünüyor. Demir sigortanın yetkilisinin telefon numarası dolaşıyorda bir ara forumda özelden iletebilen olursa çok sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)