6 yıllık tecrübemle ss makine değiştirme
Reklamlar
-
BarisBurak adlı üyeden alıntı
yorumun için tşkkürler kardeşim.. bence anlattığın ve açıklama yapmaya çalıştığın konuda batmışsın .. eğitim konusunda atlama olabilir IQ ya göre her insanın aklı zihni bir olmadığı için tabi anlarsan.. keşke bu şekilde köstek değilde olabildiğiniz kadar doğru yolda destek olsanız motorcu kardeşlerimize.. bende saygılarımla kazasız belasız.. bu arada özgüven ve dikkat olduktan sonra cc den cc ye atlanabilir.. SS konusundada anlaştığımızı sanıyordum en az 4 silindir veya 1000cc makina olmadan ss olmaz demiştim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
kardeşim yemin ediyorum köstek olan arkadaşlara inat forumdaki en güzel yorumu yapmışsın.. işte bnim bakış açım bu bilinçli ve dikkatli olduktan sonra 125cc den 600 cc ye geçiş çok abartılmamalı yani.. keşke herkes köstek oalcağına düzgün ve yeterli açıklayıcı şekilde destek olabilse siz gibi teşekkürler kardeşim kazasız belasız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
GÜZEL KARDEŞİM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. 500R I FİYAT YÖNDEN OLSUN PERFORMANS YÖNDEN OLSUN GEREKSİZ YAPMIŞ SANKİ HONDA .. 300 CC MAKİNAIN GİTTİĞİ KADAR GİTMİYO
Dostum yaşını bilemiyorum fakat yazdiklarindan ufak olduğunu ve okuduklarini tam anlayamadigini düşünüyorum. Şuan belki farkında değilsin ama dışardan bakıldığında 1200cc al diyene övgüler 250 cc al diyenlere satırlar dosemissin.
Bu verdiğim okul örneği dünyanın heryerinde örnek olarak kullanıldığını gördüm. Ve ben demeden bi şey daha demişsin. Tıpkı gerçek okulda olduğu gibi eğer ki yüksek iq ya sahipsen atlatabilirler 6.sınıfa bu bir örnek o zaman örneği reale doktugumuzde sizinde rossi kadar olmasa da forumun genelinden daha iyi surebiliyor olmanız lazım. Tıpkı okulda yasitlarinizdan daha iyi olduğunuzda 1.den 6. Sınıfa atlatabildikleri gibi.
Şimdi sorarım bu örneğe göre siz bu kadar iyi surebildiginizi düşünüyormsunuz?
Eğer gerçekten iyi bir sürücü iseniz zaten bu foruma girip bu şekilde hangisi iyi? CC buyutsem mi? gibi benzeri bir konu acmazdiniz. Daha siz bile kendinizden emin değilken, insanlardan yorum beklerken 600 cc almanız tek kelime ile ölüme davetiye...
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
Reklamlar
-
Jemand adlı üyeden alıntı
otelci misin abi sen
-
Stunt adlı üyeden alıntı
otelci misin abi sen
turizm fakultesi mezunuyum. yurt dışında bir süre turizm işinde çalıştıktan sonra bu işin türkiye de kesinlikle yapılmayacağına karar verdim. şuan türkiye de sağlık sektöründeyim.
-
yourumun için teşekkürler kardeşim.. iplemek ne demektir estafirullah bu tr şeyleri duymak için başlık açıyoruz.. tekrar teşekkür ederim köstek değil destek oalbildiğinizce olduüğunuz için.. kazasız belasız inşallah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
güzel kardeşim tşkler yorum içinde gözünü seveyim şu şomağzınızı açmadan yorum yapın hele ya
ben o artislik olsun veya basam gidem diyenlerden gdeğilim ne kadar desemde şüphenize yenik düşersiniz ama bilinçli kullanıcı olduğuma eminim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
yok kardeşim öyle düşünmüyorum gerekszi makina bence 250cc den 600e geçiş yapılrı rahatlıkla.. 500cc nedne yaptı honda amcalar bilmiyorum vallahi250 cc makinadan tek farkı ismi..
500r ın rahatlığı ve sorunsuzluğu çoğu alette yoktur. gereksiz alet değil, herşey de top speed ve hızlı gitmek agresiflik demek değil...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Jemand adlı üyeden alıntı
turizm fakultesi mezunuyum. yurt dışında bir süre turizm işinde çalıştıktan sonra bu işin türkiye de kesinlikle yapılmayacağına karar verdim. şuan türkiye de sağlık sektöründeyim.
Tr de bitti zaten Antalya'da çoğu patron kredisini 3. kez yapılandırdı yasaya göre daha fazla yapılandırma hakları yok tabii otelcileri kurtarmak için yarım saatte özel yasa çıkarabilirler , sürünüyorlar yazık ettiler o kadar yatırıma. Durumlar daha kötüye giderse malesef yurt dışına temelli yerleşmeyi düşünüyorum bu aralar ülke yüzünden manevi bunalıma girdim. Ekonomimize bakınca gelecekte maddi bunalıma da gireceğimi düşünüyorum hepimizi zor günler bekliyor.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Tr de bitti zaten Antalya'da çoğu patron kredisini 3. kez yapılandırdı yasaya göre daha fazla yapılandırma hakları yok tabii otelcileri kurtarmak için yarım saatte özel yasa çıkarabilirler
, sürünüyorlar yazık ettiler o kadar yatırıma. Durumlar daha kötüye giderse malesef yurt dışına temelli yerleşmeyi düşünüyorum bu aralar ülke yüzünden manevi bunalıma girdim. Ekonomimize bakınca gelecekte maddi bunalıma da gireceğimi düşünüyorum hepimizi zor günler bekliyor.
çok haklısın. kanarya adalarında gloria palace da çalıştım bir süre, haftada 2 gün tatil. günlük mesai 8 saat. maaş tip hariç 1200 euro idi. türkiyede 1300 lira şimdi diyecekler orda da fiyatlar ona göre. bira 80 cent, ev kirası 450 euro. 2 arkadaş daha bul eve olsun sana 150 euro. mcdonalds da bi menü 6 euro. arabanın deposunu 30 euro ya fullüyorsun. bunları lütfen kur ile çarpmayın. hepsini bir birim olarak kabul edin. herşeyini dışardan ithal eden bir ada ülkesinde kazanç ve fiyatlar bu şekildeyken, her köşesi "cennet" vatanımda tüm öğünlerini simit çay ile hesaplayınca ortada ne maaş kalıyor ne de başka bir şey. bu arada tüm alt düzey otel personelinin kendine ait arabası ve evi var idi.
-
EsHero adlı üyeden alıntı
Dostum yaşını bilemiyorum fakat yazdiklarindan ufak olduğunu ve okuduklarini tam anlayamadigini düşünüyorum. Şuan belki farkında değilsin ama dışardan bakıldığında 1200cc al diyene övgüler 250 cc al diyenlere satırlar dosemissin.
Bu verdiğim okul örneği dünyanın heryerinde örnek olarak kullanıldığını gördüm. Ve ben demeden bi şey daha demişsin. Tıpkı gerçek okulda olduğu gibi eğer ki yüksek iq ya sahipsen atlatabilirler 6.sınıfa bu bir örnek o zaman örneği reale doktugumuzde sizinde rossi kadar olmasa da forumun genelinden daha iyi surebiliyor olmanız lazım. Tıpkı okulda yasitlarinizdan daha iyi olduğunuzda 1.den 6. Sınıfa atlatabildikleri gibi.
Şimdi sorarım bu örneğe göre siz bu kadar iyi surebildiginizi düşünüyormsunuz?
Eğer gerçekten iyi bir sürücü iseniz zaten bu foruma girip bu şekilde hangisi iyi? CC buyutsem mi? gibi benzeri bir konu acmazdiniz. Daha siz bile kendinizden emin değilken, insanlardan yorum beklerken 600 cc almanız tek kelime ile ölüme davetiye...
teşekkürler kardeşim.. yaş konusuna girmekten çekinirim önemli olan olgunluğu yıllar belirler tabi ki ama hak veririm sizlere tabiki yaşım.. ben büyük cc tavsiye verenlere övgüler değilki sadece köstek yerine destek oldukları için dogru şekilde olanlara tabiki öyle dedim.. Ayrıca estafirullah ben sizler gibi bir ekip grup kuramıyorum.. çünki gücenecek kimse yok dünyada bu tür konulara sizler sokuyosunuz mecbur kalıyorum.. sanalda da olsa birilerine güvenmek az çok konuşup tartışmak tecrübeli abi ve kardeşlerimizden düşünürlerden birşeyler dinlemek için buradayım bana 250 değil 125cc de devam et de ama bunu adamlığını olgunluğunu ve bütün motorcu kardeşlerimizi ele alarak anlatmasını bil benim herkes başım üsütndedir ben bana 600cc al 1000cc al gibi tavsiyeler verilmesini değil kendini beğenmemiş fakat tecrübesini konuşturabilecek kişilerden yorum beklerim yaşı önemli değil abim olsun küçüğüm olsun hiç sorun değil bilgi bilgidir ne olursa olsun.. ben artık 600cc değil ninja250r alıyorum nasipse.. yorumun için teşekkürler.. bu arada yaşım 22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
500r ın rahatlığı ve sorunsuzluğu çoğu alette yoktur. gereksiz alet değil, herşey de top speed ve hızlı gitmek agresiflik demek değil...
tabiki öyle değil kardeşim fakat.. 500r ın fiyatına bi ninja300 almak daha mantıklı değilmidir bence ninja300 ömürlük makina gibi ..yani şimdi yeni kasa da olsa 500r a 20 bin lira vermek akıl karı değil gibi..
-
teşekkürler kardeşim.. yaş konusuna girmekten çekinirim önemli olan olgunluğu yıllar belirler tabi ki ama hak veririm sizlere tabiki yaşım.. ben büyük cc tavsiye verenlere övgüler değilki sadece köstek yerine destek oldukları için dogru şekilde olanlara tabiki öyle dedim.. Ayrıca estafirullah ben sizler gibi bir ekip grup kuramıyorum.. çünki gücenecek kimse yok dünyada bu tür konulara sizler sokuyosunuz mecbur kalıyorum.. sanalda da olsa birilerine güvenmek az çok konuşup tartışmak tecrübeli abi ve kardeşlerimizden düşünürlerden birşeyler dinlemek için buradayım bana 250 değil 125cc de devam et de ama bunu adamlığını olgunluğunu ve bütün motorcu kardeşlerimizi ele alarak anlatmasını bil benim herkes başım üsütndedir ben bana 600cc al 1000cc al gibi tavsiyeler verilmesini değil kendini beğenmemiş fakat tecrübesini konuşturabilecek kişilerden yorum beklerim yaşı önemli değil abim olsun küçüğüm olsun hiç sorun değil bilgi bilgidir ne olursa olsun.. ben artık 600cc değil ninja250r alıyorum nasipse.. yorumun için teşekkürler.. bu arada yaşım 22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
tabiki öyle değil kardeşim fakat.. 500r ın fiyatına bi ninja300 almak daha mantıklı değilmidir bence ninja300 ömürlük makina gibi ..yani şimdi yeni kasa da olsa 500r a 20 bin lira vermek akıl karı değil gibi..
İnan çok sevindim bu kararına. İnan bana burada benim veya sana kademeli olarak motoru büyüt diyen diğer arkadaşların tek amacı geçmişte yaşadığımız tecrubelerden kaynaklanıyor. Ölümlü motosiklet kazalarının malesef azımsanmayacak bir çoğunluğu büyük motorlar ile oluyor ve belkide diyoruz ki o motor yerine altında 125 250 cc bi motor olsaydı şuan bir çok arkadaşımız burada bizlerle olacaktı. Malesef özgüven ve tecrübe yazmışsın önceki mesajlarından birinde. Bu işte özgüven malesef en tehlikeli şeylerden biridir. Bir çok otorite motorsiklet hayatının en tehlikeli dönemi olarak şuan yaşadığın (ki hepimiz bu dönemden geçtik) dönemi yani 125 250 de iken ben artık oldum motoru büyütme vakti geldi denilen dönemde olduğunu söyleniyor. Çünkü bu dönemde insan kendisine olan güvenden normalde yapmayacagi hatalara dusebiliyor.
Malesef bizde çok yakın bir zamanda bir arkadaşımızı motosiklet kazasında kaybettik. Ve bu arkadaş tanıdığım en iyi motosiklet sürücülerinden birisiydi. Yani demem o ki malesef bu işin tecrübe ve yıllar ile hiç ilgisi yok.
Sözü daha fazla uzatmaya gerek yok çok doğru bir karar vermissiniz bunun için çok mutluyum. Youtube da murtanio adlı bir kanal vardı sanırsam Alman bi genç arkadaş sizinle yaşıt. Kendisini takdirle izliyorum çünkü şuan kendisinde r6 olmasına rağmen 1 sene önce ninja 300 ile virajli yollarda 600 lük makinalar ile dalga geçiyordu. Yani siz iyi kullandıktan sonra 600 mus 1000 mış 250 imiş hiç önemli değil. Şunu da unutmayın ( bu arada ss sevdiğiniz için bunları örnek veriyorum ) bildiginiz gibi istanbul park a ne modifiyeli R1 ler r1m ler gsxr 1000 ler cbr 1000rr lar giriyor bunu sizde biliyorsunuzdur. Fakat onlara rağmen pist rekoru bildiğim kadarı ile hala kötü durumda olan bi r6 ile Toprak Razgatlioglu kardeşimize ait. Bırakın siz iyi sürün düşük cc ile, zaten 250 300 cc ile binlik ve 600 lukleri virajlarda geçince cc büyütmek istemiyeceksiniz
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
-
EsHero adlı üyeden alıntı
İnan çok sevindim bu kararına. İnan bana burada benim veya sana kademeli olarak motoru büyüt diyen diğer arkadaşların tek amacı geçmişte yaşadığımız tecrubelerden kaynaklanıyor. Ölümlü motosiklet kazalarının malesef azımsanmayacak bir çoğunluğu büyük motorlar ile oluyor ve belkide diyoruz ki o motor yerine altında 125 250 cc bi motor olsaydı şuan bir çok arkadaşımız burada bizlerle olacaktı. Malesef özgüven ve tecrübe yazmışsın önceki mesajlarından birinde. Bu işte özgüven malesef en tehlikeli şeylerden biridir. Bir çok otorite motorsiklet hayatının en tehlikeli dönemi olarak şuan yaşadığın (ki hepimiz bu dönemden geçtik) dönemi yani 125 250 de iken ben artık oldum motoru büyütme vakti geldi denilen dönemde olduğunu söyleniyor. Çünkü bu dönemde insan kendisine olan güvenden normalde yapmayacagi hatalara dusebiliyor.
Malesef bizde çok yakın bir zamanda bir arkadaşımızı motosiklet kazasında kaybettik. Ve bu arkadaş tanıdığım en iyi motosiklet sürücülerinden birisiydi. Yani demem o ki malesef bu işin tecrübe ve yıllar ile hiç ilgisi yok.
Sözü daha fazla uzatmaya gerek yok çok doğru bir karar vermissiniz bunun için çok mutluyum. Youtube da murtanio adlı bir kanal vardı sanırsam Alman bi genç arkadaş sizinle yaşıt. Kendisini takdirle izliyorum çünkü şuan kendisinde r6 olmasına rağmen 1 sene önce ninja 300 ile virajli yollarda 600 lük makinalar ile dalga geçiyordu. Yani siz iyi kullandıktan sonra 600 mus 1000 mış 250 imiş hiç önemli değil. Şunu da unutmayın ( bu arada ss sevdiğiniz için bunları örnek veriyorum
) bildiginiz gibi istanbul park a ne modifiyeli R1 ler r1m ler gsxr 1000 ler cbr 1000rr lar giriyor bunu sizde biliyorsunuzdur. Fakat onlara rağmen pist rekoru bildiğim kadarı ile hala kötü durumda olan bi r6 ile Toprak Razgatlioglu kardeşimize ait. Bırakın siz iyi sürün düşük cc ile, zaten 250 300 cc ile binlik ve 600 lukleri virajlarda geçince cc büyütmek istemiyeceksiniz
anlaşmaya başladık inşallah bana böyle gel kardeşim işte ya.. 250cc ömürlük makina aslında sadece insan 2 yıl kadarda olsa kazasız belasız bi 4 silindir zevkini yaşaması illaki gerek diye düşünüyorum tabi hasta motorsikletçi olanlar için yazıyorum bunu.. bu arada istanbulda yaşamıyorum modifiye alanlarını bilmiyorum yani.. ama bi ayağım orada..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)