Air Süspansiyon Yaptım, Akü Tartışması...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
nik: 2 apaçi puanı
motor yere basılmış: 3 apaçi puanı
ayna yok: 4 apaçi puanı
toplam apaçi puanı: 9/10
biz bu seviyedeki apaçi arkadaşlara daş atarak karşılık veriyoruz gurban
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
nik: 2 apaçi puanı
motor
yere basılmış: 3 apaçi puanı
ayna yok: 4 apaçi puanı
toplam apaçi puanı: 9/10
biz bu seviyedeki apaçi arkadaşlara daş atarak karşılık veriyoruz gurban
Air süspansiyon var diyorum, motor yere basılmış diyorsun 5 cahillik puanı
ayna dediğimiz çok basit bir şey topcasein içinde mevcut sök tak yapıyorum 2 cahillik puanı
anlamını bilmediğin nicklere laf atıyorsun egoist davranıyorsun 2 cahillik puanı
biz bu seviyedeki cahil öngörüşlü büyüklerimize abi bile demiyoruz..
-
Kardeşim o sorduğun voltlar bilmem neler anlamam. Ben başka bir konu üzerinde yoğunlaşıcam benim her türlü 2 tekere saygım var. Hoşuma da gitti doğrusu apaçi mapaçi öyle kelimelere gerek yoktur bence. Sevdalısı olan adama güzel olduğunu söylemek yerine taş atmak bizim forumun adeti haline gelmiş. Kötü bir durum ve karşıyım bu duruma. Sen kendini koruduktan sonra ha mondial ha ktm ha bmw herkesin zevki farklı ve cebindeki parası istediği motoru aldırmıyorsa o halde elindeki motoru zevkince yaparsın bizede ancak "Eline emeğine sağlık" demek düşer
-
Apaçi'de olsa , insan insandır
1 yahut 2 adet akü ve akü şarj cihazı ile , günü birlik evde şarj ederek çözersin , aksi halde hem pompa çalışacak , hem motor tesisatından 20 amper şarjlayabilmen için , yüzlerce kilometre tepmen gerek , alirsin bi portatif akü ve ev cereyanı ile şarj eden cihaz , günü birlik formüle edersin nokta.
Egzoz'unu orjinal gördümde ondan şe ettim yoksa tokanmazdım billa.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
cherokee den başkası yalan
-
direk paralel bağlantı yaparsan bi süre sonra yetmez, aküyü besleyen akım herhangi bir röle vs. yardımı ile artırılabilir mi? bir elktrikçiye danış bence
-
-
Fb vb logoları değilde heryer düz kırmızı olsa daha iyi olurmuş. Air sistemi kaliteli mi? Lastikleri ip ince yaptırmamanız çok iyi olmuş
-
-
Romedon adlı üyeden alıntı
tirreksin karşim
Farz et ki tırreğim kekoyum ne olacak kardeş, ne yapacaksın gelip bizimi vuracaksın, gel buyur bekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
1 yahut 2 adet akü ve akü şarj cihazı ile , günü birlik evde şarj ederek çözersin , aksi halde hem pompa çalışacak , hem motor tesisatından 20 amper şarjlayabilmen için , yüzlerce kilometre tepmen gerek , alirsin bi portatif akü ve ev cereyanı ile şarj eden cihaz , günü birlik formüle edersin nokta.
Egzoz'unu orjinal gördümde ondan şe ettim yoksa tokanmazdım billa.
evet egzozum orjinal, çünkü sesinden memnunum akü şarj cihazını almayı düşünüyordum bende lakin öğrenmek istediğim akümü değiştirip 12v 20ah bir akü yerleştirmem veya 12v 9amper aküye ek olarak 12v 9amper bir akü daha eklediğimde tesisatımda her hangi bir sorun meydana gelirmi bunlara bir düşürücü yapıp elektrik tesisatı ile air tesasıtının elektriğini bölmelimiyim.
-
byyacut adlı üyeden alıntı
evet egzozum orjinal, çünkü sesinden memnunum akü şarj cihazını almayı düşünüyordum bende lakin öğrenmek istediğim akümü değiştirip 12v 20ah bir akü yerleştirmem veya 12v 9amper aküye ek olarak 12v 9amper bir akü daha eklediğimde tesisatımda her hangi bir sorun meydana gelirmi bunlara bir düşürücü yapıp elektrik tesisatı ile air tesasıtının elektriğini bölmelimiyim.
Tesisatından bağımsız , ayrıca akü ile hava pompana ayrılabilir ünite yap diyorum , 20 amper filan bunlar boru değil , koca klimalar için 25 amper sigorta takardık gsm istasyonlarına , neredeyse klima çalıştıracak amperden bahs ediyoruz .
Biri çıkipta yihaa bişi olmaz yihaaa demesine bakma sakın , bilhassa çayna tesisatları extra zayıf , orjinali harici yükleme yapma , statörü belli , konjektörü belli asgari olarak seçmişlerdir zaten.
Hatta önceki motorumun sigortası 15 amper idi 250 cross , hesab et , cies filan olsa belki.
Tekrar ediyorum tesisatından ayır pompayı , harici sökulur akülerle besle.
-
hocam 20 amper çok güçlü bişey, statör konjektör vs yanabilir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
-
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
O kaldırım taşı ne ki?
Bunu kaçıramazdım ...
[video]https://m.youtube.com/watch?v=jbe7NlSrR5U[/url]
Alçak olunca ayak işlevsiz olduğu için herhalde
-
-
O tas topcase de mi tasiniyor?
Her resimde ayni tas cunku.
-
O kaldirim tasini da gittigin her yere topcasede tasiyor musun merak ettim dogrusu
Bak delikanli buralarda apaci kabilesinden insanlari pek sevmezler ama ben sana biraz olsun yardimci olmaya calisacagim cunku senin gibi yenilikci gencleri kendileri ek birseyler yapan en azindan biraz olsun girisimci insanlari severim..
Akunun hizli bitmesini istemiyorsan Ah(amper-saat) degeri yuksek bir aku takmalisin diye dusunuyorum ancak senin doldurma hizindan daha hizli bosalacagi icin aku ne yaparsan yap biraz zor gbi. Alternatorun kapasitesinin de buyumesi yada motoru kullanmadigin zamanlar sarj adaptoru yapip AC ile besleyerek doldurman gerekebilir.
Ama bu iyi bir yontem mi tartisilir..
Yani Ah degeri ve gerilimi 20 V (Cunku senin kompresorun nominal gerilimi bu)buyuk aku al tak kullanmadigin zamanlarda da alternatorun bunu eski aku gibi kolay sarj edemeyeceginden kullanmadiginda sehir elektrigi ile sarj et.
-
Tirrrek ne ola ki?))))) yeni duydum cahilliğime verin. Titrek gibi bişeymi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)