YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
sanırım bana yazdın bunu,,
birkere benim inandığıma herkesin inanmasını bekliyorum diye bişey söylemedim,okuduysan ben ALLAHTAN korkan Müslüman olandan bahsettim,yoksa inanmayan ateistten veya münafıktan bahsetmediğimi açıkça yazdım oraya bakarsan görürsün
ikincisi hırsızın elinin kesilmesi benim değil islam dinine göre ALLAHIN ölçüsüdür,sana göresi bana göresi yok,sen kimsinki ALLAH ile kendini kıyaslıyorsun,herkesin isteğine göre diye bişey yok,,ALLAH ölçü koymuş buna ya inanırsın yada inanmazsın,o sana kalmış,toprağın altında yalnız olarak hesap verecek olan sensin beni bağlamaz,,herkesin kafasına göre din olmaz
o söylediğin barış kardeşlik zaten islamın temel ilkelerinden biri,ona lafım yok,hocalarımız camilerde her fırsatta bunu irdeliyor,gelenler bilir
bunlardan anlamayan hiç bir kural tanımayan kötülükte şeytanı aratmayan insanlar için caydırıcı bir önlemdir hırsızı elinin kesilmesi,,amaç el kesmek değil caydırıcılık
öyle olsa niye arabistanda eli kesik yüzbinlerce insan yok
zaten ben yukardada yazdım üstüne basa basa yazıyorum gerçek Müslüman,hırsızlık yapamaz cinayet işleyemez zalimlik yapamaz,bakın tekrar ediyorum gerçek Müslüman diyorum,,Müslüman kimliği olupta Müslümanlıkla alakası olmayanlardan bahsetmiyorum veya münafıkları kastetmiyorum
münafığın ne olduğunu Google amcaya yaz söyler sana
son yazdığın doğru..iyi bir Müslüman olmak için iyi ve ahlaklı insan olmak gerekli
dünyadaki bütün dinlerde hırsızlık adam öldürme zalimlik vs yasaklanmıştır bu sadece islam dinine ait değildir,her dinde bunların cezası vardır,islamda karşılığıda el kesilmesidir,,devletler bunları uygular uygulamaz o ayrı bir konu
son olarak işidi islam ile bağdaştırma,işidin islam ile alakası yoktur,biraz araştır lütfen