Sizce motorların ömrü kaç km olmalı?
Reklamlar
-
nzm75 adlı üyeden alıntı
Bilen bilmeyen yazıyor.
yolla motor aksamının ne alakası var yok 16000 motor otobüs bilmem kaç km yapıyormuş.
çok alakası var, motor gücü ve torku oluşturan şey piston üzerindeki basınç kuvvetidir ve motor hacmi küçüldükçe piston ve silindir iç duvarına etkiyen basınç artar, o da malzemenin daha çabuk yorulmasına sebep olur.
Şu an sahip olduğunuz KLE500; Fiat 540 special traktör kadar güçlüdür. Yazdıklarıma inanmıyorsanız fiat 540'ın zorlanmadan çektiği 1.5 tonluk bir römorku KLE500'e takıp deneyebilirsiniz. (rampa aşağı denemek yok yalnız )
Reklamlar
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
çok alakası var, motor gücü ve torku oluşturan şey piston üzerindeki basınç kuvvetidir ve motor hacmi küçüldükçe piston ve silindir iç duvarına etkiyen basınç artar, o da malzemenin daha çabuk yorulmasına sebep olur.
Şu an sahip olduğunuz KLE500; Fiat 540 special traktör kadar güçlüdür. Yazdıklarıma inanmıyorsanız fiat 540'ın zorlanmadan çektiği 1.5 tonluk bir römorku KLE500'e takıp deneyebilirsiniz. (rampa aşağı denemek yok yalnız
)
Abi olur mu ya sen neyden bahsediyosun Otobüsleri, tırları, kamyonları üreten adamlar hiç birşey bilmediği için devasa motorlar takmıyorlar mı zaten? Bpşuna yormayınız kendinizi anlamadığı gibi birde anlıyormuş havası veriyor. Yok efendim bilen bilmeyen yazıyormuşta.
Dedemde 480'lik vardı. S8 vardı. Soförlüğü traktörle öğrenmiştim 10 yaşındaydım aklıma o günleri getirdiniz şimdi
Doğrul, eğril ama EĞİLME
-
Bizim motorlar arkadaşlar konu onlar.Kim dedi otobüsü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)