Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mont kask dizlik hediyem olacaktır !?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    2.el ilanlardaki bu kalıp ne anlama geliyor bana düşündürdükleri ben bu motorla kaza yaptım topladım motora tövbe ettim her şeyiyle veriyorum.
    Veya bu motoru satıcam yerine güçlü şekil bi makine alıcağımdan dolayı bana dainese arai alpinestar vb yakışır bunlar da elimden çıksın mı?

Örnek ilanlar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91717098/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85122591/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Bir daha motora binmeyeceğim. Ekipmanlar işime yaramayacak.
    Zaten ekipmanlar eskidi, işime yaramıyor.
    Satış stratejisi.

Bahar89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    O değil de, 13.000 km plakası çıkartılmayan bir motosiklet ile sigortasız mı gezmiş naapmış bu?

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Geçici bir hevesti benim için hevesimi aldım hepsini satıyorum

Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    Ben şunu anlıyorum. Bie hevesle motor aldım ekipman aldım ama sonradan baktım ki çokh rüzgar geliyor yavh üşüdük aman arabaya binerim ne uğraşacağam satayım bari, yanında kask ve eldivenimi de vereyim ki alacak olan kişiyi kıllandırdığımın farkına varmadan onun giderlerini azaltayım. Ne de olsa bu millet dondurma üstüne çikolatalı sos dökeyim mi diyen dondurmacıya "hmm bedava ve ekstra bir yiyecek" diye düşünüp mutlu olan bir millet. Ne var sanki kaskın içindeki astarı yıkarsa benim kafa yağlarım da kalmaz. tertemiz olur.

(şaka maka almaya niyetlendiğim motordan sırf bu yüzden vazgeçesin geliyor yaa. Sağol kardeş kaskı montu alırım ben kendi kafama göre. Sen motora ederi kadar fiyat ver gerisini boşver)

oguncelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750 x
    Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şunu anlıyorum. Bie hevesle motor aldım ekipman aldım ama sonradan baktım ki çokh rüzgar geliyor yavh üşüdük aman arabaya binerim ne uğraşacağam satayım bari, yanında kask ve eldivenimi de vereyim ki alacak olan kişiyi kıllandırdığımın farkına varmadan onun giderlerini azaltayım. Ne de olsa bu millet dondurma üstüne çikolatalı sos dökeyim mi diyen dondurmacıya "hmm bedava ve ekstra bir yiyecek" diye düşünüp mutlu olan bir millet. Ne var sanki kaskın içindeki astarı yıkarsa benim kafa yağlarım da kalmaz. tertemiz olur.

(şaka maka almaya niyetlendiğim motordan sırf bu yüzden vazgeçesin geliyor yaa. Sağol kardeş kaskı montu alırım ben kendi kafama göre. Sen motora ederi kadar fiyat ver gerisini boşver)

ismaileren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok. gelecekten ümitli
    şöylede olabilir;

ufak yollu motoru almıştır ve en ucuzundan ekipmanlarıda almıştır.
    sonuçta 100TL'ye satılan montlar var piyasada.
    sonra motoru büyütme hesabına girmiştir.
    motoru büyütürken şu ucuz ekipmanlardan da kurtulatımda olması gerektiği gibi ekipmanlar alayım kendime bari demişte olabilir.

yoksa mont+kask+dizlik+eldiven 500TL veya daha altına aldığı seti elinden çıkaramaz
    espresso bunu beğendi.

svastika94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pcx125>Xmax250>VstromDL650
    Baktım olmadı, bende bakmıyorum.

veya

Motosiklet iptal, ekipmanlar eski; satar totoyu toplarız en azından. Kendisine göre zararın neresinden dönersem kardır hesabı.
    Hayatını yaşa.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Satış stratejileri. 2.5lt kolaya bardak bantlamak gibi bişey bu.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.el ilanlardaki bu kalıp ne anlama geliyor bana düşündürdükleri ben bu motorla kaza yaptım topladım motora tövbe ettim her şeyiyle veriyorum.
    Veya bu motoru satıcam yerine güçlü şekil bi makine alıcağımdan dolayı bana dainese arai alpinestar vb yakışır bunlar da elimden çıksın mı?

Örnek ilanlar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91717098/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85122591/detay

dostum herşey olabilir. senin dediğinde olabilir. evlendim eşim izin vermiyor hevesimi aldım paraya ihtiyacım var. bir tanıdığım eşi hamile kalınca araba almak için satmıştı yanında herşeyide verdi. tabi bu her ihtimalin içine senin yazdığında giriyor.

sikayetname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    off off abi beni öldürün ya böyle bişey olamaz gerçekten şu söyledigin her kelimenin her harfinden iltihap gibi samimiyetsizlik akıyor dostum bilmem farkındamısın

karadag.05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Z - One
    Mesela karım hamile bebeğin içine etmesi için bez lazım para da yok motoru ve ekipmanları satıp oğluma/kızıma bez parası yapıyım içine etsin olabilir
    Doğrul, eğril ama EĞİLME

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)