Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ailem için motora ara vermek !!

REKLAM ALANI
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Arkadaşlar temelli bırakmıyor zaten 8 aylığına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Lengeli Fötr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 - Suzuki V-Strom DL-650
    Türkiye'de motosiklet kullanmak risklidir. Ama bu da diğer araçlar risksiz demek değil. Her araçta risk vardır, aracı geçtim yolda yürürken de bir risk vardır. tamamen güvenli diyebileceğimiz bir şey yok. Önemli olan bu kaza oranını mümkün mertebede en aza indirmek. Tam ekipman + dikkatli sürüş + trafik kurallarına uyma gerisi kader kısmet işi ya da isteyen şans desin. Şimdi biri diyebilir "istediğin kadar dikkatli git araba çarpınca görürsün" diye. Dedim ya yolda giderken istediğin kadar dikkatli olsan bile bırak araba çarpmasını kafana saksı bile düşebilir. Kimse hiç bir şeyin garantisini veremez. Zamanında bu şekilde ailemi ikna ettim. Tabi kimseye bin veya binme demiyeceğim, çünkü motor bir yaşam tarzıdır ve kimsenin hayatına müdahale etmek istemem. Yazdıklarımı okuyun kararını kendiniz verin

Vicdan yapacaksan bence kullanma cunku ne alaka diyeceksin ama surusunu olumsuz etkileyecek.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Ne kadar motosiklet tutkunu, aşığı olsam bile bende yavaş yavaş bıkıyorum sanki. Neden mi? Kuryeyim bütün gün motosiklet üstündeyim(9saat). İşe git gel şahsi motorumla. Geçen sene iki iş yaptım 14 saat çalışıyodum motor üstünde. Yani üstümde sürekli mont, eldiven,kask,pantolon, yağmurluk. Haftada bir izin var haydiii atla yine motora avm, sinema, sağa sola gezmeler. Son 2 senedir ne zaman sivil gezdim bilmiyorum. İnanın alışveriş üst baş almıyorun çünkü gerek duymuyor insan. Bileği kırdıkda siviliz.

Biraz kafa yordum ama sizin şafağınız sayılı 8 ay. Sıkın dişinizi 8 ay sonra binin emin olun özlem duyarsınız, o da güzel bişey.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)